Sretno nam svima na pregledima danas, bome nas ima, bit ce lijepilo citati toliko izvjestaja😇😁 ja sam evo isla vaditi TSH jutros, a sad put za Vinogradsku na anomaly😁

Grizli i ja mislim da se ne bi smjelo setati,kao sto kaze mikio... mikio ne opterecuj se usporedbom svog i tudjeg iskustva. Prvi primjer ti jr netko osjeti pokrete s 15a netko s 22 tjedna jer imamo svi razlicite osjete. Nekog udarac boli netko to ne osjeti tako jako. To je sve subjektivan dojam.

Jutro cure i sretno sedmorki danas. Kod mene ništa novo osim da cekam vikend za terapiju za razvoj bebinih pluca. Vjerovatno preventivno. Iza vikenda očekujem i bar jos jedan vaginalni pregled i cervikometriju pa se nadam koliko toliko boljim vijestima, a da budem iskrena ide mi se kuci. Ne boli me pa zbog toga vjerovatno. Jučer su samo odradili ctg i provjerili jesam li i dalje zatvorena i to je to...

Mikio tako je, kako Lavica kaze😊 ja se ne bi opterecivala s tim ako gin kaze da je sve okej, bitno da ga osjetis😊 isto kako kazu da zene kojima je prva trudnoca kasnije osjete, ja sam svog osjetila sa 17+1 sto je dosta rano obzirom na druge zene koje znam kojima je prvo dijete, sve to ovisi od zene do zene i od bebe do bebe, bitno da ga osjetis^^

Sretno nam svima na pregledima danas, bome nas ima, bit ce lijepilo citati toliko izvjestaja😇😁 ja sam evo isla vaditi TSH jutros, a sad put za Vinogradsku na anomaly😁
A ja na Sv.Duh. Steta da nismo na istom mjestu, vidjele bi se sigurno! Sretno svima!!!
Ps: ja skoro zaspala jutros, alarm namjestila za sutra umjesto danas. Misla sam prvo rano u Petrovu na vađenje krvi, ali vidjet cu, mozda stignem i nakon uzv.
Jos sam k tome imala i neke ne bas lijepe snove.. da sam bila na wc-u i neki rozasto smeckasti iscjedak.. brrr!!!

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Grizli ne smije se setati da, pitala sam gin jer recimo meni secer ovako kad ga mjerim doma ujutro bude 4.3, a kad ga odem vaditi u dom zdravlja nakon voznje u busu i nakon hodanja pola sata, on bude 5.4 pa mi je gin rekla da za ogtt trazim mm-a da me vozi i sto manje aktivnosti vecer prije i ujutro😊

Dobro jutro cure, pratim vas vec neko vrijeme i super ste podrska 😉
Prva mi je trudnoca, za sada je sve ok, cekam curicu 🍭
Sretno svim curama na pregledima i pretragama 😘

Onda ovisi kako gdje,meni su dole u prvoj trudnoci rekli da idem pa da se vratim za sat! Znaci btw sam prosetalaa 😊
Dok ovdje mi kazu da prije vadjenja obavezno jedem i pijem 😂 njima smijesno kad se ne jede. Varas 'guzicu. Ma tko ce im znati,svak ima svoj nacin...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji