ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    03. Listopad 2019. 08:18

Grizli ne smije se setati da, pitala sam gin jer recimo meni secer ovako kad ga mjerim doma ujutro bude 4.3, a kad ga odem vaditi u dom zdravlja nakon voznje u busu i nakon hodanja pola sata, on bude 5.4 pa mi je gin rekla da za ogtt trazim mm-a da me vozi i sto manje aktivnosti vecer prije i ujutro😊

Macutica
    03. Listopad 2019. 08:23

Dobro jutro cure, pratim vas vec neko vrijeme i super ste podrska 😉
    Prva mi je trudnoca, za sada je sve ok, cekam curicu 🍭
    Sretno svim curama na pregledima i pretragama 😘

lorija
    03. Listopad 2019. 08:23

Onda ovisi kako gdje,meni su dole u prvoj trudnoci rekli da idem pa da se vratim za sat! Znaci btw sam prosetalaa 😊
    Dok ovdje mi kazu da prije vadjenja obavezno jedem i pijem 😂 njima smijesno kad se ne jede. Varas 'guzicu. Ma tko ce im znati,svak ima svoj nacin...

Reserved123
    03. Listopad 2019. 08:26

Jutro cure, moja rodbina je skroz "cudnovata" 😂 oni ocekuju da svi idu po nas u bolnicu (dakle od moje tete,bake,djeda svi)   doprate kuci i jos ostanu na laganu "ćakulicu" tako da se vec nerviram oko toga. Al ajde dobro prezivit cu to valjda bez da ubijem nekog od njih 😂.
    Kozice su mi nocna mora. Tri put pljunem kad ih netko spomene jer ih ja nikad nisam imala. Tako da me sad strasno stah da ih ne dobijem.

Mikio to je skroz normalno, cak znam kad sta radi. Nekad se okrece, nekad lupa, štuca, mice nogicama i rukicama a to su sve drukciji udarci tako da ne beri brigu.
    Sretno svim curama na pregledima ♥️
    I zaboravila sam sljedeci pregled mi je 21.10

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

C1M4
    03. Listopad 2019. 08:26

Dobrodosle nove curke😁 zelim i vama urednu trudnocu do kraja😁
    Lorija bas je jedna zenska dosla jutros u laboratorij i rekla kako joj je njena gin rekla da mora jesti prije 2. vadenja, ove su ju gledale u cudu i nisu htjele vaditi krv dok nisu provjerili sa ginekologicom jer se eto to tako kao ne radi xd to ima svatko svoje ocito..

Grizli
    03. Listopad 2019. 08:27

Sjajno! Kod nas labos nista pitala sta smijem, rekla sve osim jesti i piti i da moram doc svakih 60 min. Nisam se ja sad ubila od setnje, al morala sam izac van na zrak, a sad sam i autom otisla do mame koja je 3 min voznje udaljenja jer su počeli dolaziti neli sa virozama pa bolje da se ja maknem od tih. A boga mi neke trudnice su pjeske u grd i natrag isle. Ne znam meni se isto cini kao da smanjena aktivnost bi trebala biti. A sad kako bude. Cak su tri bile jutros koje nisu mi 24tt trudne. Tako da kod nas ocito sve moze. A zedna za 10 drugih.
    Goga nisam sluzila zatvorena si. To je super ako je tako. Trudnova nemas? 🤞🤞🤞🤞
    Macutica dobrodosla i sretnu trudnocu do kraja

Macutica
    03. Listopad 2019. 08:27

Pls ako moze mala pomoc oko potpisa, sve sam napravila i zalijepila html, ali ne ocitava, tj. kao tekst se prikazuje 🤔

kl1v
    03. Listopad 2019. 08:31

Dobro jutro cure. Sretno svima na pregledima danas.  Nove curke dobro dosle.. 

• Zoe27
    03. Listopad 2019. 08:36

Danas ima puno pregleda, sretno svima danas 😀🙏

lorija
    03. Listopad 2019. 08:36

Cima da isli provjeriti 😂😂😂
    Macutica dobrodosla!
    Grizli dobro si ucinila,par koraka nije neko mudro slovo. Sretno s nalazima danas! ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.