Jutro cure..sretno danas na pregledima..cekamo izvjestaje😍
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sretno danas na pregledima, baš vas je puno 😊😀
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Izgleda da smo sve istog mišljenja što se tiče posjeta samo što je kod mene problem nez kako bi ako bi bilo potrebe rekla da neko odgodi dolaženje msm 1000% bi se naljutili al haj
A Grizli s tobom se slažem oko toga za mamu i sveki jer što kažeš objema će djeca dobit djecu tak da ni ja ne bih tu neke razlike pravila ne bi bilo ni pravedno
Sretno curama na pregledimaa al vas imaaa.... 🤣🤣
Sretno nam svima na pregledima danas, bome nas ima, bit ce lijepilo citati toliko izvjestaja😇😁 ja sam evo isla vaditi TSH jutros, a sad put za Vinogradsku na anomaly😁
Grizli i ja mislim da se ne bi smjelo setati,kao sto kaze mikio... mikio ne opterecuj se usporedbom svog i tudjeg iskustva. Prvi primjer ti jr netko osjeti pokrete s 15a netko s 22 tjedna jer imamo svi razlicite osjete. Nekog udarac boli netko to ne osjeti tako jako. To je sve subjektivan dojam.
Jutro cure i sretno sedmorki danas. Kod mene ništa novo osim da cekam vikend za terapiju za razvoj bebinih pluca. Vjerovatno preventivno. Iza vikenda očekujem i bar jos jedan vaginalni pregled i cervikometriju pa se nadam koliko toliko boljim vijestima, a da budem iskrena ide mi se kuci. Ne boli me pa zbog toga vjerovatno. Jučer su samo odradili ctg i provjerili jesam li i dalje zatvorena i to je to...
Mikio tako je, kako Lavica kaze😊 ja se ne bi opterecivala s tim ako gin kaze da je sve okej, bitno da ga osjetis😊 isto kako kazu da zene kojima je prva trudnoca kasnije osjete, ja sam svog osjetila sa 17+1 sto je dosta rano obzirom na druge zene koje znam kojima je prvo dijete, sve to ovisi od zene do zene i od bebe do bebe, bitno da ga osjetis^^
Sretno nam svima na pregledima danas, bome nas ima, bit ce lijepilo citati toliko izvjestaja😇😁 ja sam evo isla vaditi TSH jutros, a sad put za Vinogradsku na anomaly😁
A ja na Sv.Duh. Steta da nismo na istom mjestu, vidjele bi se sigurno! Sretno svima!!!
Ps: ja skoro zaspala jutros, alarm namjestila za sutra umjesto danas. Misla sam prvo rano u Petrovu na vađenje krvi, ali vidjet cu, mozda stignem i nakon uzv.
Jos sam k tome imala i neke ne bas lijepe snove.. da sam bila na wc-u i neki rozasto smeckasti iscjedak.. brrr!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji