Ja se nadam da nisam sad napravila glupost ali pojela sam rio mare onu meksicku salatu … od kad sam ostala trudna nisam pojela tunu i sad stvarno nisam mogla odoljet kad sam je vidjela u ducanu🤤🤤 😟
Mozes tunu ne precesto ali mozes. Pojedem ju jednom na mjesec
Ja se nadam da nisam sad napravila glupost ali pojela sam rio mare onu meksicku salatu … od kad sam ostala trudna nisam pojela tunu i sad stvarno nisam mogla odoljet kad sam je vidjela u ducanu🤤🤤 😟
Iva a sta bi ti moglo bit od konzerve tune😂
Ja sam ih dosad 5-6 sigurno pojela.
Iva ne brini za tunu rio mare. Meni je cak nutricionistica bila stavila u meni svakih 15 dana jednu onu vecu u obrok i bas je pisalo iskljucivo rio mare pa mi i objasnila da te se rade od neke vrste tuna koja ne talozit tako zivu kao ostale vrste tuna.
Cestitam na curkama i ovom mocnom deckicu od Cime.
Ma i ja znam povremeno pojesti hranu koja nije bas preporucljiva trudnicaam, hamburger, pasteta, cips, cokolada..mislim da to ne moze pretjerano skoditi dok je u nekim malim kolicinama i ne bas svakodnevno.
Ne mozemo bas biti skroz pod "staklenim zvonom"
Ma i ja znam povremeno pojesti hranu koja nije bas preporucljiva trudnicaam, hamburger, pasteta, cips, cokolada..mislim da to ne moze pretjerano skoditi dok je u nekim malim kolicinama i ne bas svakodnevno.
Ne mozemo bas biti skroz pod "staklenim zvonom"
Uf meni se to najjcesce i jede 😂😂😂.... I pojedem.
Hej cure....cestitam na dobrim pregledim, nek se nastavi tako! I dobrodosle nove cure! 🤗
Ja slijedeci tj isto ponavljam KKS....i naravno OGTT...valjda me nece poslati na profil. Dr. mi stalno govori kao sve super ali pazi na kilazu, na +9 sam sada. Iako nemam pojma gdje su te kg otisle, ja ih ne vidim 😂 a i kad sam isla vidjeti u polikliniku za 4D mjerka me sestra sto tamo radi i pita jel to 20. tj pa mi odmah bilo lakse 😂😂
I prijavljujem slijedeci pregled 25.10. 😀
I sredinom mj idem na tecaj, kod nas traje 2 tj - 3 dana po 2 sata.
L 💛
valentina slazem se, meni su se recimo nekad jele hrenovke dok sam imala mucnine i bila sam sretna da mi se ista jede, a inace ih ne bi primirisala, da ne pricam kako sad 2x u ovom tjednu radim kolac jer mi se jede 😳 a nisam bas od slatkog, kraj mene cokoladi moze isteci rok trajanja... Nije cudo da se ovo zove drugo stanje ☺️
Evo nas sa pregleda! Urinokultura sterilna, posteljica je nize i dalje al sad smo uhvatili malca na djelu...boksa ju glavom pa ju jos bolje potisne prema uscu. Zatvorena jesam, cerviks 32 mm a mali boksac ima 1300g🥰
Sad me opet narucila za 4 tj jer nema smisla da opet dolazim za 2 tj kad je ocito da se decko igra s posteljicom kak njemu odgovara 😬
Van trudnoce ja obozavam povrce svakakvo... sad mi je svo povrce ili neko varivo muka pojest 😶 jednostavno ne ide, radije sam gladna. Zato mi fast food i slatko koje inace ne jedem sad šmeka. Uzas jedan 😫 I da,od sveg voca inace jedino jabuke ne jedem, a sad u trudnoci ih obozavam 😂😂 Neki dan sam isla starcima i putem jela jabuku a moj stari mami sav u cudu "jel to ona jabuku jede?" 😂😂 zbilja je to drugo stanje. U plusu sam 4.5kg. Ja sam zadovoljna. I da... uopce mi se cice nisu povecale, jos uvijek su kao pred trudnocu i sve iste grudnjake nosim 🤔
Tunu je ok pojest npr. jednom u dva tjedna. Isto je sa suhomesnstim proizvodima, iako nisu najzdraviji kod kupovnih najvjerojstnije nema bakterija zbog kojih ih se preporuca izbjegavati. Mozda bi domace proizvode koji ne podliježu kontroli trebalo preskociti jer nikad se ne zna. Meni na srecu sad u trudnoci kobasice i sl. ne valjaju 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji