A pomaže da, samo što bih ja silom spavala. Moram se ustati uskoro zbog klinaca, pa produžiti na vađenje krvi do bolnice. A malcu baš dobro, kucka, lupka, rasteže se
[iimg]
Joj i moj isto..jos me po blizu rebara mlati umjesto da suosjeća sa mnom 😁 Al neka uživam u tome,barem znam da je tu i dobro 😍 Uf ne bi ti bila u koži, ja mogu biti budna jer danas nemam nikakvih obaveza,ručak mi ostao od sinoc,sve mi sređeno tak da sam dns mirna...a ako dragi ne bude radio zbog kiše idemo kod mojih na fiš i kolače,mama ima rođendan 🙂
Jutric!! Danas nas ima cijela hrpica za preglede pa nek nam je sa srecom!! 🥰🥰
Mene naravno zbudio alarm a onda sa mojim prvim pokretima budi se i malac...sad pijem cappuccino a on ima protezanja u busi ❤️
Jucer sam ga uspjela snimiti dok je “vjezbao” po busi, posaljem mm a on mi skoro pozvao egzorcista 😂😂
Ako bude ovako zivahan i kad se rodi...mi smo naj🤬
😂😂😂😂😂
Hvala Bogu ja zaspim i budim se bez bolova, inace kroz dan, dok god sam u pokretu meni je super al cim sjednem ili legnem na malo duze....ja sam koma, sve me zateze, boli. Tak da sam skontala da mi je bolje bit sto aktivnija sto duze 😉
Jutro curke i nek budu uredni pregledi!🍀
Ja napokon odspavala cijelu noc u komadu, s tim da sam dosta kasno zaspala, isto sam se mucila da zaspim, al sam odrapila evo sad do jutra za clexan. Idem probat jos malo odkunjat...💤
Angietebi tajmnig onda super. I da skoka je drugo definitivno. Al si mislim nama braco stize vjerojatno krajem prvog a to je bas ono vrhunac gripa i svega i niti bi da se ovaj zvrk razboli a jos manje beba. Ima ga tko vozit ic po njega to nije problem. Bas nisam pametna pa reko da se malo konzultiram
Samo da Sariti odgovorim pa se bacam dalje na citanje...kad sam malog rodila muz je bio tjedan dana na go i tad je bila doma, no iskreno, prva dva dana je bili super a onda je i njoj dosadilo tak da je kak je on poceo radit i ona krenula nazad u vrtic. Em sto ja nisam mogla bit s njom toliko em su joj falili njeni iz vrtica. A malac ce sigurno ic jer njega obuzdat... 🙈
url=https://lilypie.com][/url
PREGLEDI
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
3.10.- Nasty
3.10.- Omerta
3.10.- Angie123
3.10.- C1M4
4.10.- kl1v
4.10.- C1M4
4.10.- BabyD
4.10.- njurko
7.10.- Zoe27
9.10.- Lobi
9.10.- Anna
10.10.- iva4
10.10.- RedFox
10.10.- PetraB
11.10.- Grizli
11.10.- Lavica27
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
17.10.- sofio9
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
22.10.- Simbalija
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
24.10.- Thinkpink1
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
31.10.- Tockica37
07.11.- Tonkica1
12.11.- MaRe
Jutrooo, sretno danas sedmorki!! 🌸
Cure u bolnici,javite stanje. Ima li sta novo??
Kod mene danas Dan drzavnosti,ne radi apsolutno nista! Morat cu se baciti na kuhanje neke slatkarije,jer vrijeme je ocajno!! Ne mozemo nigdje 😞
Jucer sam kupila kestenja, pa sam malo przila. 😊 znam da je dobro za trudnice,a i opcenito.
Jutro i sretno na pregledima svima! Uglavnom ja upravo popila svoju glukozicu! Prvi dojam super ajde nije lose, al nakon 20 min katastrofa osjecaj u zelucu i u glavi. Fuj! Jel se može setat izmedju vadjenja?
Jutro i sretno na pregledima svima! Uglavnom ja upravo popila svoju glukozicu! Prvi dojam super ajde nije lose, al nakon 20 min katastrofa osjecaj u zelucu i u glavi. Fuj! Jel se može setat izmedju vadjenja?
Moze ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji