Aha da tecaj...gledam da sam nesto zaboravila..kod nas je svaka tri tjedna mislim al necu ici nu i bolnicu ni patronaznima...bila sam u prvoj trudnoci necu opet neda mi se 🙈
Cima di si na kraju isla anomaly?
Bitno da je masinerija na mjestu 😂
Omerta cestitke na pisulji...bome zadnjih dana curke izviru!!
Hvala cure!! Osim ako se i nama sutra ne ukaze piso. Dr mi pokazivala na uzv taj dio izmedju nogu, al meni to i dalje bas nije izgledalo tak jasno, cak su mi se prividjala neka jajceka, haha.. i ne pisu mi na papiru nikakve mjere ni gramaza osim mog cerviksa.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Macutica dobrodosl ti i tvoja curka!
Omerta cestitke na maloj curkici!
Ja sam jutros isla podic nalaz od jucer jer mi je tako rekla teh koja mi je vadila krv. I pitam ju jel sigurna, jel nije da salju nalaz direktno ginekologu, i kaze ne, da moram doc osobno. Skupim ga i nazvala sam sestru da pitam jel da donesem k njima, a kaze ona da im je doslo mailom.. Dzabe sam potrosila 1h do bolnice i natrag da bi digla nalaz koji je vec bio kod dr.. 🤦♀️
Ugl, nije najbolje.. Prva dva secera su unutar granica, al treci je 8, a treba bit do max 7.8. Uglavnom, sutra idm do gin da vidim sta ce rec, iako sestra misli da samo trebam pazit na slatko.. Zeljezo mi je 18.
Al pozitivno je danas da mi je popravljena vesmasina koja je bila samo zastopana, pa vec pere prvu od 100 tura vesa koji ocajno ceka pranje..
Evo i nas sa anomalyja😁 malac je nesto veci po nekim mjerama, ali sve je to normalno, cerviks zatvoren, 39mm, T oblika😇 rekla je zbog onog povecanog nabora sto je bio i one zilice da provjerimo jos srce bebino i to je to😁 pise mi u nalazu da je zivahna beba, al kaze ona da je to dobro haha😅 prvo kaze oho nosite curicu reko dajte jos jednom provjerite haha i kaze ona "ajme vidi pimpek stvarno, kako toliku masinu nisam vidjela"😂 bas je neka spaljena doktorica haha, ali sve je lijepo pokazala i objasnila😇
Haha kako je masinu mogla propustiti 😂😂😂
Koliko ti beba ima grama? Ja i ti smo tu negdje 🤗 moja bebuska je isto mrvicu veca…u 21+2 = 457g🙈 nadam se da to nije preveliko.
Valjda bi rekla gin 😁 tako da se ne zamaram.
I ja sam se bome zacudila kad sam vidjela kako je to propustila😂 nije mjerila tezinu, to ce sutra moja gin na pregledu pa javim😁 ali na 18+6 je bio 307g😁 ali to je sve normalno, ti aparati i ne mogu biti 100% precizni tako da i ako bude malo veca tezina, necu se zabrinjavati bzvz😁 jer mi je recimo sa 12+3 imao 68g, a kao trebao bi imati 42g, a sad je opet sve u mjerama😁
Angie u Vinogradsku😁 htjela sam privatno, ali je gin rekla da bolje da ovaj obavim tamo gdje planiram roditi😁
S takvim strahom sam cekala pregled, a na kraju osmijeh od uha do uha😁 mm je sav izvan sebe jer je napravio toliku "masinu"😂😂 kao to samo pravi majstori znaju haha, reko da, a u pocetku si govorio da je sigurno curica jer si radio curu😂
Omerta čestitke na curki!!
Što se tiče OGTT-a meni je uputa bila strogo bez šetanja između vađenja krvi i bez pijenja vode, još je naglasila da se usta smiju samo malo ovlažiti...
ja opet moram vaditi glukozu, željezo, provjeriti mokraću... stalno nešto...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Macutica Dobro nam došla 😄
Omerta Čestitam na curici 😄 Sve novosti bilježim, pa biće lista na nekoj stranici koju ću zapamtiti 😂
Cima Tebe ću pamtiti po grudima koje su se komentarisale na jedno 10 strana i sad po mašineriji 😂😂
Sretno ostali curama sa pregledima
Sretno cure danas na pregledima
Mene čeka malo spremanja ,pa opet kod zubara
Cure koje imate termin u 12om,1om mjesecu jeste već išle na tečaj ? Ako niste ,kada planirate ?
Ja planiram sljedeci mjesec krenuti, imamo u nasoj bolnici svaku sri kroz cetiri tjedna...
Sretno svima koje imaju danas preglede...i Macutica dobro dosla
Mene danas od samog jutra nesto boli trbuh..crijeva ili zeludac nemam pojma..neznam kad mo gore, dal kad nesto pojedem ili kad nista ne jedem..nadam se da ce uskoro popustit bolovi. A jos i pop imam roditeljski starijeg, treba izdrzati jos do 18h
Nadam se da ste sve dobro, ugodan dan vam svima zelim.
Sortiraj odgovore
Najstariji