Ja sam do 25 tjedna bila na +6 kg.
I onda sam u 5 tjedana dobila 4 kg.
Ali meni stvarno skoro sve ide u trbuh!
Ja mislim da se oko kg ne trebate brinuti, uopće.
Osim ako drastično ne mršavite , pa to šteti bebi recimo..
Moja šogorica je bila 29 tjedana trudna, dobila je 3 kg.
Izgledala je kao da dva dana nije obavila veliku nuždu, a upravo je pojela malo veću količinu hrane.
Na kraju je završila trudnoću sa +14!
Tako da.. dok se beba razvija, sve je to dobro.
I ja sam pripremu za trudnocu pila aktivni folat, methyl B12 i P-5-P zbog mutacije na MTHFR pa sve do kraja 1.tromjesečja uz Novalac. Kako sam usla u 2.tromjesečje sa Novalaca sam presla na Almageu bas zbog omege. I s time se slozila moja ginicka.
Pa novalac ima omegu isto
Hvala cure, ma bude to ok..nije da mi ne bi škodilo da izgubim koje kilo, dapače.. Al me malo ta brzina zabrinula, ali kao što je jedna od cura spomenula-dijete dobije sve a meni što ostane hehehe. Jedem raznoliko ali manje količinski i ništa slatko ni sa visokim GI.
Cure, došao mi je nalaz OGTT na e-građani, pa šta mislite:
0h 4,9 mmol/L
1h 5,8 mmol/L
2h 6,0 mmol/L
Šta mislite, jel to dobro? Ne mogu dobiti dr na telefon, kod nje su tel. konzultacije između 18 i 19h...
Tonkica meni se to čini sve super. Možda ti je ovaj na tašte mrvu viši, ali ne prelazi 5,1 pa po meni ne bi trebala na profile.
Cure, došao mi je nalaz OGTT na e-građani, pa šta mislite:
0h 4,9mmol/L
1h 5,8 mmol/L
2h 6,0 mmol/L
Šta mislite, jel to dobro? Ne mogu dobiti dr na telefon, kod nje su tel. konzultacije između 18 i 19h…
Super je to :-) Idealno
Tonkica meni se to čini sve super. Možda ti je ovaj na tašte mrvu viši, ali ne prelazi 5,1 pa po meni ne bi trebala na profile.
Kako je 4.9 poviseno? Ispod 5.1 sve je supet
Kvragu, baš sam prije par dana obavila šoping! A ništ, morat ću ponovo!!!
Op ima vas dosta preglede 3.10. tad mi mama ima rođendan..a dragi 2.10. Njega sam za poklon riješila al njoj nemam pojma šta uzeti a još puni 50 godina..pitala sam je ak joj šta treba pa bolje da joj nešto korisno kupim al neće ništa i sad nemam nikakvu ideju šta uzeti...nakit ne nosi a od aparata sam joj već sve moguće uzela Razmišljam možda tortu joj naručiti i kupiti neki veliki cvijet jer voli cvijeće..šta vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji