ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    20. Rujan 2019. 15:48

Hvala cure, ma bude to ok..nije da mi ne bi škodilo da izgubim koje kilo, dapače.. Al me malo ta brzina zabrinula, ali kao što je jedna od cura spomenula-dijete dobije sve a meni što ostane hehehe. Jedem raznoliko ali manje količinski i ništa slatko ni sa visokim GI. 

• Tonkica1
    20. Rujan 2019. 15:48

Cure, došao mi je nalaz OGTT na e-građani, pa šta mislite:
    0h 4,9 mmol/L
    1h 5,8 mmol/L
    2h 6,0 mmol/L
    Šta mislite, jel to dobro? Ne mogu dobiti dr na telefon, kod nje su tel. konzultacije između 18 i 19h...

Nasty
    20. Rujan 2019. 15:50

Tonkica meni se to čini sve super. Možda ti je ovaj na tašte mrvu viši, ali ne prelazi 5,1 pa po meni ne bi trebala na profile. 

20. Rujan 2019. 15:51

Tonkica1

0h 4,9mmol/L
    1h 5,8 mmol/L
    2h 6,0 mmol/L
    Šta mislite, jel to dobro? Ne mogu dobiti dr na telefon, kod nje su tel. konzultacije između 18 i 19h…

Super je to :-) Idealno

20. Rujan 2019. 15:52

Nasty

Tonkica meni se to čini sve super. Možda ti je ovaj na tašte mrvu viši, ali ne prelazi 5,1 pa po meni ne bi trebala na profile.

Kako je 4.9 poviseno? Ispod 5.1 sve je supet

• lucille9
    20. Rujan 2019. 15:55

Kvragu, baš sam prije par dana obavila šoping! A ništ, morat ću ponovo!!!

MaRe
    20. Rujan 2019. 16:08

Op ima vas dosta preglede 3.10. tad mi mama ima rođendan..a dragi 2.10. Njega sam za poklon riješila al njoj nemam pojma šta uzeti a još puni 50 godina..pitala sam je ak joj šta treba pa bolje da joj nešto korisno kupim al neće ništa i sad nemam nikakvu ideju šta uzeti...nakit ne nosi a od aparata sam joj već sve moguće uzela  Razmišljam možda tortu joj naručiti i kupiti neki veliki cvijet jer voli cvijeće..šta vi mislite?

Grizli
    20. Rujan 2019. 16:10

Mikio ja uzela fizilosku i spricu jednu pa izvucem 5ml fizioloske i ustrcam u nos. Osjecaj je grozan al odstopa mi sve zivo bar nakratko. A kad legnem stavim dva jastuka da budem sa povisenom glavom pa mi donekle lakse. Znaci i tebi ide krv i to normalno. Ma sto jos nije normlno u trudnoci. Cekam samo da mi naraste rep pa da mi neko kaze da je i to normalno.
    Tonkica po meni je to super nalaz ne nemas brige. Meni je bio prvi nataste povisen poslije svaki ispod 5.0 i makli me skroz s dijete. 👍

• Lala27
    20. Rujan 2019. 16:11

Evo nas dvoje sa pregleda 😄 Beban ima 1040 grama, veći je za 7 dana, pa mi je opet rekla da ne jedem slatko, malo je stroga po tom pitanju, iako mi je šećer u redu. Željezo mi je nisko, pa mi je dala tothemu, a ovo ostalo sve super, sve je izmjerila, pokazala mi sve organe. Nogice su dole, a i osjećam sad udarce dole nisko. A onaj pritisak kao što ima i Jaivanpa  čini mi se, to kaže da je zbog toga što mi je beba guzom naklonjena dole, a da je glavom onda bi me manje pritiskala. Ja sam na +7.5 kg od početka trudnoće. Sledeći pregled ću prijaviti krajem mjeseca 😄

Točkica37
    20. Rujan 2019. 16:24

Tonkica1

0h 4,9mmol/L
    1h 5,8 mmol/L
    2h 6,0 mmol/L
    Šta mislite, jel to dobro? Ne mogu dobiti dr na telefon, kod nje su tel. konzultacije između 18 i 19h…

Savrsem!

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI