ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    20. Rujan 2019. 14:04

Cure, ja sam od 22.8.smršavila 3 kg.. Sad sam na +3 od 6tt. Prije ne znam koja mi je točno bila težina pa računamo od tada. Malo me to brine, al ne mogu ništa, moram biti na toj dijeti koji su mi dali zbog šećera. Nadam se da se bebač dobro razvija. Idući tjedan idem na pregled pa ću vidit što ginić kaže. A za dva tjedna sam opet na profilu u bolnici.. Valjda će biti sve ok. Malo ću više jesti one dane kad idem na trening.. 

20. Rujan 2019. 14:06

ja sam do 13-og tjedna uzimala folnu , sad pijem prenatale i omegu posebno, legofer za zeljezo i kalcij s vitaminom D  po preporuci ginekologa 😃

Točkica37
    20. Rujan 2019. 14:13

Nasty

Cure, ja sam od 22.8.smršavila 3 kg.. Sad sam na +3 od 6tt. Prije ne znam koja mi je točno bila težina pa računamo od tada. Malo me to brine, al ne mogu ništa, moram biti na toj dijeti koji su mi dali zbog šećera. Nadam se da se bebač dobro razvija. Idući tjedan idem na pregled pa ću vidit što ginić kaže. A za dva tjedna sam opet na profilu u bolnici.. Valjda će biti sve ok. Malo ću više jesti one dane kad idem na trening..

Ne brini. Ja sam.u prosloj bila na minus 10 kg. Beba skolska savrsena 3350 51cm. Sad sam na minus7 kg

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    20. Rujan 2019. 14:15

I ja sam pripremu za trudnocu pila aktivni folat, methyl B12 i P-5-P zbog mutacije na MTHFR pa sve do kraja 1.tromjesečja uz Novalac. Kako sam usla u 2.tromjesečje sa Novalaca sam presla na Almageu bas zbog omege. I s time se slozila moja ginicka.

• piba7
    20. Rujan 2019. 14:27

Cure, ako će koja shopingirati - na hm online imate 20% na sav kids asortiman. Obračuna vam se popust automatski u košarici kad potrošite preko 50€.

Nasty
    20. Rujan 2019. 14:28

Točkica37

Nasty

Ne brini. Ja sam.u prosloj bila na minus 10 kg. Beba skolska savrsena 3350 51cm. Sad sam na minus7 kg

Ajme hvala ti! Moji me izluđuju s tom kilažom, mama se čudi i tak.. Ona je rađala velike bebe i nije imala dijabetes. 

20. Rujan 2019. 14:37

Nasty

Točkica37

Nasty

Ajme hvala ti! Moji me izluđuju s tom kilažom, mama se čudi i tak.. Ona je rađala velike bebe i nije imala dijabetes.

To da trudnice moraju biti ekstra debele je cista glupost... kao i ono da treba jesti za dvoje i sl. Koliko se udebljati ovisi i o pocetnoj kilazi s kojom ulazimo u trudnocu. Smatram da nase tijelo jako dobro zna što nam treba te ako nemamo apetita naravno da se necemo prisiljavat jesti. Osobno sam na + 3-4 kg (ovisi kako koji dan) i to mi se cini skroz ok jer sam u pocetku bila u plusu od idealne tezine. 

Grizli
    20. Rujan 2019. 14:37

Nasty ne brini to je zbog te dijete. Na njoj svi gube dok se ne uspostavi rezim odnosno dok se tijelo ne navikne sam ja zakljucila. Ipak nama su UH i seceri ogrnaiceni a oni su ti koji debljaju inace. Bitno da beba napreduje i da unosi proteine, vitamine i minerale.
    Ja pijem sad 2 mj Elebaby najmanje mi tesko padnu na zeludac te jer druge sa omegom su mi bile ko kamenje. Dodatno ja si redovito pojedem ciklu sirovu na salatu ili pijem sok od cikle za zeljezo tako da mi je ono stalno uredno. I taj Mg sumeci uz vic C i B12. 

• Sarita15
    20. Rujan 2019. 14:50

Ne brinite zbog kila. Ako moras djetu drzati i ti gubis ali beba uzima sebi sve sto treba. Nase tijelo radi tako da prvo opskrbi bebu a nama sta ostane. Niti se mora udabljeti prekomjerno niti nazderavati. Umjereno i raznoliko je najbolje.
    A ovo da se malo nasmijete 
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/19-stvari-koje-nikada-ne-smijete-reci-trudnici-8182

• njurko
    20. Rujan 2019. 14:53

Evo me sa dojmovima, prvi put isla prek uputnice na redovan uzv u petrovu (jer moja nema uzv, da ne idem opet privatno), nisam dugo cekala, isla sam tam di se i rani probir radi u podrumu. Za dvije min gotova, nisam ju mogla vidjeti, samo mi je na sek okrenuo ekran da vidim titranje srca, ali nisam uspjela vidjeti bas bebicu, plodna voda ok, cerviks nije ni pogledao jer moja gin nije to posebno naznacila. Trbusic manji od ostatka tijela, al veli da ne mora bit nista i da se narucim ponovno za 2 tjedna da prate. I teski smo 1054g 😁😁 To je za sad to. Ona je lupala cijeli pregled nogama pa je bilo tesko izmjeriti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.