ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    20. Rujan 2019. 17:07

latica

Pozdrav mame jeste podizale pakete za trudnice? Znam za dm ..tamo sam digla hvala

Imaš i u Bubamari :D 

• Tonkica1
    20. Rujan 2019. 17:37

Hvala vam cure! 🥰
    Ja sam skuzila da nekad imam sukrvice kad puhnem nos, vise mi je toga prije bilo nego sada... Nego sto sam skuzila! Unutarnja strana bedara vrlo visoko skoro na pregibu, dobila strije i to tamno ljubicaste 😠 Ah sta ces, nije mi palo napamet se tu mazati. Trbuh recimo nista...

20. Rujan 2019. 17:53

Ja sam posumljala da sam trudna jer sam imala sukrvicu u nosu 😊 

• Tonkica1
    20. Rujan 2019. 18:04

Potvrdila i doktorica, nalaz uredan 🥳🥳🥳🥳🥳
    Jako sam se bojala da cu morati na tu dijetu jer jako jako volim papati 😊🤣

samonezelje
    20. Rujan 2019. 19:06

Bokic curke! Lorija javljam pregled za 1.10.
    Seni meni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..
    Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦‍♀️

C1M4
    20. Rujan 2019. 19:10

Lorija haha, da ne znam da smo kod razlicitih doktora i u razlicitim bolnicama, pomislila bi i ja to😂 al vidim da je jako popularan taj 03.10. haha😎

20. Rujan 2019. 19:13

samonezelje

Senimeni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦‍♀️

Mojoj frendicu su nedavno tek u 16 tjednu skuzili da su blizanci... koji šok je to bio 😂 Inace je treca beba trebala biti... uz dvije curice jos dvije im dolaze.

• Sarita15
    20. Rujan 2019. 19:22

LoSa84

samonezelje

Senimeni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦‍♀️

Mojoj frendicu su nedavno tek u 16 tjednu skuzili da su blizanci… koji šok je to bio 😂 Inace je treca beba trebala biti… uz dvije curice jos dvije im dolaze.

Tako na pocetku jos jos se i sakriju mali su ali do polovice trudnoce nemoguce je ne vidjeti 2  bebe. Moja frendica onako ko tupan neki kaze ona meni jooooj zamisli da ti na porodu kazu da su dva 🤯🤯 da kraj svih velikih i malih uzva i pregleda danas u 21.stoljecu oni ce drugog otkrit na porodu tek 🙈🙈🙈 a sto je najsmjesnije zena ima djete zna sta prode trudnica

• Sarita15
    20. Rujan 2019. 19:26

Super za sve uredne preglede i nalaze posebno ogtt. Samo nek bebuske rastu velike prave i zdrave 🤩🤩 mene od tog ogtta vec sad jeza hvata. Svaki vas nalaz koji procitam mi izazove paniku jer znam da me to ceka a ja ne mogu slatko nikako meni ta glukoza najgore od svega ni gledanje ocne pozadine sa bijelim svjetlom (sto meni izaziva ogromnu bol jer nemam stanice za svjetlo) mi nije tako grozno 😥😥😥

Grizli
    20. Rujan 2019. 19:34

Eto pa ja znam zensku kojoj su u 13tt rekli da ceka blizance, a tek u 20tt skuze da su trojke kad su počeli problemi sa otvaranjem itd. Zavrsila u Petrovoj do poroda, uz to ima sina starijeg. Nikad niko u obitelji joj nije imao blizance, al ovo trojke sjajno iznenađenje. Znam da joj je trebalo dobrih mjesec dana da dodje k sebi. Sta je najbolje nisu ni mpo ni nista nego eto zena htjela drugo dijete pa dobila troje. Al bas da nanporodu otkriju mislim da je to ipak SF! Meni zapravo nisu jasne ni one prije da zena nije znala uopce da je trudna dok nije rodila tj dobila trudove. Meni je to nepojmljivo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.