Eto pa ja znam zensku kojoj su u 13tt rekli da ceka blizance, a tek u 20tt skuze da su trojke kad su počeli problemi sa otvaranjem itd. Zavrsila u Petrovoj do poroda, uz to ima sina starijeg. Nikad niko u obitelji joj nije imao blizance, al ovo trojke sjajno iznenađenje. Znam da joj je trebalo dobrih mjesec dana da dodje k sebi. Sta je najbolje nisu ni mpo ni nista nego eto zena htjela drugo dijete pa dobila troje. Al bas da nanporodu otkriju mislim da je to ipak SF! Meni zapravo nisu jasne ni one prije da zena nije znala uopce da je trudna dok nije rodila tj dobila trudove. Meni je to nepojmljivo.
To sa trojkama je realnije da ne vide tako dugo jer se beba bas moze sakriti iza drugo dvoje . Ali kazen do pola trudnoce se to vec vidi sve. Bas na porodu da te iznenadi jos jedno uz sve preglede mjerenja anomaly i 4d uzv tesko. Da..nije znala 😑 Ja poznam jednu takvu koja 2 puta "nije znala" da je trudna. Prvi put joj "pozlilo" pa ju sa posla vozili na hitnu gdje je rodila. Drugi put se srusila pa ju vozili na hitnu gdje je rodila. Djeca imaju 3 i 2 god. Nitko ziv joj ne vjeruje da nije znala. Samo evo kolika je to neodgovornost 9mj bez ikakvih pregleda i pretraga 2 djece jer ona "nije znala". 2 puta. I drzi se ona price
Uzas! Ta je luda za 100!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cestitam svima na urednim pregledima :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Iva4 hvala ti, blendala sam i rajcicu a nisam ogulila koru. A iskreno, ti mi komadici i slice na koru rajcice...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.leja sam na zeljezu vec 3 tjedna i nagledala sam se svega kad sam imala stolicu… e sad kaj si jela sve od kad si imala zadnji put stolicu?
Zadnja dva dana sam jela socivicu (leću) s jako puno blendanog povrca…i popodne rostilj…mislim da je povrce ucinilo svoje…
Nadam se da je to normalno..
Meni ti se znalo desit kad bi jela rajcicu, ona “kora” mi se znala crvenit u stolici, tako da to izbjegavam kao i sam rostilj jer neznam nakon njega imam ili teski zatvor ili proljev😒 ne kuzim kako ali ocito od kad sam na tom zeljeznu drugacije stvari mi odgovaraju… probaj sad caj od kamilice, ili mineralne jako puno popit…. meni sa tim zeljezom pomaze i vitamin c dosta kojeg pijem odma nakon zeljeza i zapravo nakon pol sata sam na wcu🥳
Ovo neprobavljanje kozica ili komadica leca nema veze sa zeljezom... to mi ljudi nikad ne mozemo probaviti.kao i npr. opnu graha, kukuruza i sl.
Bokic curke! Lorija javljam pregled za 1.10.
Senimeni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦♀️
Mojoj frendicu su nedavno tek u 16 tjednu skuzili da su blizanci… koji šok je to bio 😂 Inace je treca beba trebala biti… uz dvije curice jos dvije im dolaze.Bokic curke! Lorija javljam pregled za 1.10.
Senimeni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦♀️
Mojoj frendicu su nedavno tek u 16 tjednu skuzili da su blizanci… koji šok je to bio 😂 Inace je treca beba trebala biti… uz dvije curice jos dvije im dolaze.
Omg pa kak?! Pa meni se je na prvom uzv jasno vidlo da je solo..
🤣🤣🤣 Tak, tak draga moja... Prvi uzv u 8. tjednu kaze dr beba ok, srceko kuca, manja za tjedan dana al obzirom da su ciklusi dugi, sve je ok. Obavim sve kaj trebam od pretraga vratim se za 4 tjedna, kod druge dr sam se prebacila u medjuvremenu, i zena veli znaci tu imamo blizance, a ja mrtva hladna velim NE 🤣... Trebalo mi je jedno vrijeme da dodjem sebi a zena je bila bas super strpljiva (ova trudnoca je opcenito bila neplanirana, dvoje ih imamo, godine su tu i rekli smo ok, to je to)
url=https://lilypie.com][/url
Jutro! Danas ipak nalo duze spavate 😊
Nego, zadnjih par dana imam cudne bolove u pubicnoj kosti. Ne kad lezim vec kad se dignem i hodam. Onsko kao da me mislic tu boli 🙄 Ima netko slicno?
Jutro! Hajmo prezivit još jedan smrcav dan.
PetraB mogu mislit kako je sok ti bio, al cula sam dosta puta da se na uzv u pocetku ne vise duplici.
Losa hm kod mene je pak od jucer bol, vise kao zatezanje i probadanje sa lijeve strane oko jajnika pa prema bubregu. Ona bol sta se javi kad nema se kondicije a krene se trcat pa se javi takva vrsta boli. Ja se stalno tijesnim da je to sve jer beba radi mjesta i da ne panicarim. Mozda se tebi beba pritiace taj dio. 🤔 Neka cura je tako nesto spominjala vec nadma se d ace ti se javiti uskoro.
Dobro jutro!
Ipak je vikend pa se ne spava do 5 nego cak do 7h 😱
😂😂😂😂
Losa mene od jucer sve boli, ledja su me jucer tolko bolila da sam se htjela plakati! Prepone me ubijaju, stopala su mi uzas osjetljiva i teska, ovaj pregib izmedju cicki i trbuha me cak boli i tisce nekak, ma jucer sam bas sva bila komirana i isla spavat prije 21h sa nadom da danas bude bolje al nije mi bas za pohvalu...
Eto, ulazim u zadnje tromjesecje i sad ce me satrat sve zivo 😢
Grizli mene boli samo kad hodam ili micem.noge... bas kao da mi je misic istegnut.... sumljam da na tam dijelu posto su mi odnosi od pocetka zabranjeni 😂 Ja znam imati kao bolove oko desnog jajnika no primjetila sam da je povezano sa probavom. Kad sam napuhana bude tako.
Evo da vidite nas napredak...dakle slikano po mj trudnoce, 2,3,4,5,6 i 7mj 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji