Jutro cure sretno onima koje imaju pregled, vi se baš zabrinule oko mjera ja ništa ne kontam na ovim svojim slikama a gledala sam ne mogu naci ni koliko je dug ni težak ništa 😣
Seni meni su u zadnjih mjesec dana zubi baš osjetljivi na hladno

Jutro cure sretno onima koje imaju pregled, vi se baš zabrinule oko mjera ja ništa ne kontam na ovim svojim slikama a gledala sam ne mogu naci ni koliko je dug ni težak ništa 😣
Seni meni su u zadnjih mjesec dana zubi baš osjetljivi na hladno
Mene zubno meso boli dok cetkam. isto neka osjetljivost.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Seni meni to sto opisujes zna se dogoditi kad mi se povuče zubno meso ako malo grublje perem zube, i tako kratko dan dva traje dok se meso ne oporavi i vrati u normalnu, jer ostane otvoren dio zuba di nema cakline. Ne znam dal kuzis na sto mislim s obzirom da ja objasnjavam ajme joj.
Mikio ma glupana al sad je svima smjesno kako je on to povjerovao da je nama Lana dala jajnu stanicu.

Iskace mi na facebooku da je u BabyLand-u u Westgate-u popust danas na Late night shoping. No ne mogu dokuciti na sto tocno.
Jutro cure! Sretno danas na pregledima!!!
Kako pratim 'trudnoću po tjednima', čist iz psiholoških razloga a i da pratim razvoj; uglavnom što se tiče unosa vitamina i ostalih stvari, spominje se unos kalcija. Da li koja nadoknađuje dodatno kalcij ili isključivo mliječnim proizvodima?
PS- našla sam pelene lijepog uzorka u C&a- malo su manjih dimenzija i čini se rijeđi materijal; te u mulleru koje su ok;
Pepco mi ima prekrasne uzorke, nisam baš zadovoljna njihovom kvalitetom no uzet ću jedan komplet pa bude za bljuckanje ako za ništ drugo.
Moram priznati da meni teško padaju komentari; s obzirom na veću razliku te MPO u ovoj trudnoći te operaciji, nekak si to baš primam srcu.
Inače dobivam komplimente za izgled, većinom mi je sva kilaža otišla u trbuh, no našla se jedna penzionerka isčuđavat koliko sam ogromna, svaka druga riječ joj je bila kak sam se razgajbala. Inače sam jako visoka te sam jača, al opet nisam natkula 30kg...
Lunica ja to sve prepisujem drugom stanju al kako sam krenula nokat da mi otpadne recu ma to je zbog trudnoće 🤠

Jutro cure, sretno danas na pregledima! Evo mene malo kroa adrenalin od jutros.. Prijateljica mi je noćas rodila u St. rodilištu, prvirotkinja.. Ušla u bolnicu u 5 popodne, a rodila u 00:40 malca od 4100..Dobila drip i dosta brzo se otvarala za prvirotku uaki je rano došla u bolnicu. Mali izašao kao superman s rukom uz glavu. Nije pitala koliko šavova ima, čini joj se dosta. Nekako mi ovo zvuči super porod, nadam se da ćemo sve tako i eventualno brže😃🙃

Lucille9 ja sam bas u utorak bila na pregledu u Ginekosu i dr.mi rekla za vitamine da sto se nje tice bitan je jedino unos folne i joda,a ovo sve ostalo da je natjecanje farmaceutskih tvrtki i da nam ti silni vitamini samo rade probavne probleme i tesko su probavljive. A bas sam pitala za kalcij jel treba. Po njoj nista ne treba , samo zdravo jesti. A slicno su mi rekli i u Repromedu prije mjesec i pol. Ja pijem Novalac jer ga ionako jos imam, ali sta cu poslije ne znam...
Da vas pitam ima li koja da joj je bebica jutarnja tacnije da u jutro lupka javlja se a navece mirna ma jedva po koji pokret uhvatim baš kad dodje muž s posla nikad da luoka da je osjeti pod rukom kako čitam svima se javlja uvece al moja je prava jutarnja izgleda

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji