Jutro cure, sretno danas na pregledima! Evo mene malo kroa adrenalin od jutros.. Prijateljica mi je noćas rodila u St. rodilištu, prvirotkinja.. Ušla u bolnicu u 5 popodne, a rodila u 00:40 malca od 4100..Dobila drip i dosta brzo se otvarala za prvirotku uaki je rano došla u bolnicu. Mali izašao kao superman s rukom uz glavu. Nije pitala koliko šavova ima, čini joj se dosta. Nekako mi ovo zvuči super porod, nadam se da ćemo sve tako i eventualno brže😃🙃
Lucille9 ja sam bas u utorak bila na pregledu u Ginekosu i dr.mi rekla za vitamine da sto se nje tice bitan je jedino unos folne i joda,a ovo sve ostalo da je natjecanje farmaceutskih tvrtki i da nam ti silni vitamini samo rade probavne probleme i tesko su probavljive. A bas sam pitala za kalcij jel treba. Po njoj nista ne treba , samo zdravo jesti. A slicno su mi rekli i u Repromedu prije mjesec i pol. Ja pijem Novalac jer ga ionako jos imam, ali sta cu poslije ne znam...
Da vas pitam ima li koja da joj je bebica jutarnja tacnije da u jutro lupka javlja se a navece mirna ma jedva po koji pokret uhvatim baš kad dodje muž s posla nikad da luoka da je osjeti pod rukom kako čitam svima se javlja uvece al moja je prava jutarnja izgleda
Jutrace! Zima i kod nas lozili vatricu jucer. Sretno na pregledima danas!
Za komentare ljudi lupaju samo da lupaju a nas se puno toga primi nazalost. Kad smo dobili sina vecina ljudi je mislila da necemo vise zbog mog vida kao kako cu sa dvoje (njihova misljenja) e sad kad sam trudna komentar jedne rodakinje je bio 'ajde nemojte jos i trece' ... nema rijeci da se opise razina gluposti nekih ljudi eto. Moja kuma kad mi je vidjela trbuh je izjavila da su sigurno trojceki i posprdno se nasmijala kako cu imat cetvero djece ... mislim sta i da je tako kako oni svi komrntiraju i za razlike i za broj djece i za duzinu cekanja na prvu bebu sta i da je sve to "namjerno" to je vas zivot a ne njihov.
Ma ako je alergija na trave bolje paziti a koncentracija kadulje u tom.svem je mala. Isla sam citat da se ni mentol ne smije ni bazga ni persin pa u 1. T sam pila sok od bazge a persin stavim u sve. Te biljke bi bas trebalo jako puno konzumirat u velikim kolicinama da ista buda. Ali na alergije paziti
Zelim vam jos da vam te prehlade cim prije produ
E da lidl jucer tuga. Toliko sam se razocarala u bodicima tj nedostatku istih da sam starijem kupila 3 potkosulje ko kompenzaciju
Jutro cure. Sretno na pregledima!
Mene danas manje grlo al sam jos sva zastopana nadam se da ce uskoro biti bolje, al sam eto muzu prebacila i naravno muski ko muski gotov je nakon dva smrklja leži ko balzamiran. Ja danas moram na posao bas u firmu i družiti se sa 15 stranaca… Jeeee 😒😒😒 Jel se dogadja vama da vas nerviraju nepoznati ljudi? Ja inace nisam takav tip al sad kad morma biti u drustvu nepoznatih mene prodje volja za svime.
Kliv ma mislim koji komentar. Sta njih briga koliku razliku si vi želite izmedju djece. Obozavam te zabadace i komentatore. Meni rekla jedna da sta nam se lampica u glavi upalila kad smo nakon 13 godina ipak odlucili da zelimo djete ili na se desilo. Samo sam sjela u auto i krenula ca, nije mi se dalo komentirat takve gluposti. A mm je jednom prijatelju koji je isto zabadao nos pitao da kako sad to sam ja trudna pa mu muz reko da sam ja samo surogat majka, a beba da je od njega i Lane Jurcevic. I sad tip to prica naokolo, a mi umiremo od smjeha jer frajer je bas tuknut.
Ahahahaha kakav kralj, zagrcnula se s kavom. Muž ti je apsolutno pobjedio s tom izjavom 😂😂😂
[/url
Isuse kakve izjave,nadam se da im ne ostajete dužne... ja bi na dupe progovorila! Kod mene nema komentara jer ih valjda razoruža to što prvo imam curu sad dečka pa samo kažu aaa super kombinacija. A da je cura pamet bi mi popili vjerojatno a budete išli i na dečka🙄
Seni nemam problema kao ti ali od početka trudnoće mi non stop krvari zubno meso kod pranja zubi i curi krv iz nosa,luda sam.
Grizli kad pričaš da te beba pod rebra lupa,jel na uzv možda bila okrenuta?
Sarita baš tuga Lidl,imali su tri bijela i dva tamnoplava bodija u paketu uopće ne znam di su silni uzorci iz letka🙄
Jutro svima! Simbalija - razumijem te, i ja jedva čekam porodiljni! Još 5 tjedana, od toga cu u jednom biti 3 dana na službenom putu pa si odmah skraćujem da je zapravo 4 tjedna! Sad kad ispadne da sam nesto krivo izračunala i da je još punooo više! Sretno cure na pregledima tko ima!
Mikio nisam pocela ga piti spremila ga za svaki slucaj ako bas bas zaskripim. Al evo jutros se probudila dosta bolje. Navecer sam popila 500 mg lekadola, preznojila se sva i cijelu noc spavala sa zvakom airways u ustima. Na kraju sam narezala hrpu limuna sinoc i prelila vrucom vodom i to popila sa tim lekadolom. I stvarno kad imam zvaku niti ne osjetim grlo osim skakljanja. Nos sam ispirala jucer navecer sa fizioloskom. Danas cu sve zo ponoviti pa se nadam da ce mi proc i bez antibiotika. Dok ne kasljem i nemam problema sa zvizdanjem dok disem dobro je Jedino kad pusem nos mi ide krv, al to valjda tako je normalno su mi rekli zbog tog heprina pa se ne zamaram s time.
Lavica moja beba na uzb se jos rostilja. Nema polozaja u kojem stoji, vrti se cas gore cas dole. Gin ju lovila malo glavu mjerila desno malo lijevo. Ja ne znam kako toj bebi to uspjeva, a ja stalno imam dojam da joj je usko u trbuhu.
I meni krvari zubno meso pri svakom pranju ali me nis ni ne boli ni ne reagira. Kazu da zubi propadaju u trudnoci ali da pokucam za sad sve ok.
Lavice nas nije imao ni te tamnoplave a kamoli uzorke. A od brojeva najmanje 80. Tuzno...ali tjesim se da ce biti tpga jos sigurno
Dobro jutro svima! Zelim curama uredne preglede! A vama koje imate tegobe, brzo ozdravite 🍵
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji