Jutro! Sretno na pregledima curke!!
Danas je poprilično hladnjikavo čak i na moru.. meni posla dosta, jedva čekam porodiljni..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
mikio meni je doktor rekao da moze i do 3 tjedna trajat Ja sam pojela pola teglice meda kroz ovih 10 dana, a med inace ne podnosim. Srecom da okuse ne osjecam 😂
Nama se ujutro upalilo automstsko grijanje u kuci koje je namjesteno da grije ako temperatura padne u kuci ispod 12 stupnjeva 😂 Vani mislim da je malo iznad nule.
Ljudi se u svasta ubadaju... jucer neka zena moju mamu onako s cudom pitala zasto ne ide u mirovinu ako ce postat baka. Meni to totalna glupost, mama voli ici na posao, a i mirovina bi joj bila puno niza od place. Jos bi pala na prosjacki stap 😂 Dijete je ionako moje,a ne njezino i ici ce u vrtic.
Sretno na pregledima danas..nekad ae moglo slati vibrice na forumu〰〰〰☺☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro cure sretno onima koje imaju pregled, vi se baš zabrinule oko mjera ja ništa ne kontam na ovim svojim slikama a gledala sam ne mogu naci ni koliko je dug ni težak ništa 😣
Seni meni su u zadnjih mjesec dana zubi baš osjetljivi na hladno
Jutro cure sretno onima koje imaju pregled, vi se baš zabrinule oko mjera ja ništa ne kontam na ovim svojim slikama a gledala sam ne mogu naci ni koliko je dug ni težak ništa 😣
Seni meni su u zadnjih mjesec dana zubi baš osjetljivi na hladno
Mene zubno meso boli dok cetkam. isto neka osjetljivost.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Seni meni to sto opisujes zna se dogoditi kad mi se povuče zubno meso ako malo grublje perem zube, i tako kratko dan dva traje dok se meso ne oporavi i vrati u normalnu, jer ostane otvoren dio zuba di nema cakline. Ne znam dal kuzis na sto mislim s obzirom da ja objasnjavam ajme joj.
Mikio ma glupana al sad je svima smjesno kako je on to povjerovao da je nama Lana dala jajnu stanicu.
Iskace mi na facebooku da je u BabyLand-u u Westgate-u popust danas na Late night shoping. No ne mogu dokuciti na sto tocno.
Jutro cure! Sretno danas na pregledima!!!
Kako pratim 'trudnoću po tjednima', čist iz psiholoških razloga a i da pratim razvoj; uglavnom što se tiče unosa vitamina i ostalih stvari, spominje se unos kalcija. Da li koja nadoknađuje dodatno kalcij ili isključivo mliječnim proizvodima?
PS- našla sam pelene lijepog uzorka u C&a- malo su manjih dimenzija i čini se rijeđi materijal; te u mulleru koje su ok;
Pepco mi ima prekrasne uzorke, nisam baš zadovoljna njihovom kvalitetom no uzet ću jedan komplet pa bude za bljuckanje ako za ništ drugo.
Moram priznati da meni teško padaju komentari; s obzirom na veću razliku te MPO u ovoj trudnoći te operaciji, nekak si to baš primam srcu.
Inače dobivam komplimente za izgled, većinom mi je sva kilaža otišla u trbuh, no našla se jedna penzionerka isčuđavat koliko sam ogromna, svaka druga riječ joj je bila kak sam se razgajbala. Inače sam jako visoka te sam jača, al opet nisam natkula 30kg...
Lunica ja to sve prepisujem drugom stanju al kako sam krenula nokat da mi otpadne recu ma to je zbog trudnoće 🤠
Sortiraj odgovore
Najstariji