Hej buduće mamice,malo sam zabrinuta pa moram pitati negdje..naime 1.mi je trudnoca i negdje sa 17tt sam lagano osjecala bebicu,i grbicu smo imali i svaki dan na drugoj strani,naime sad sam 19+4 i vec nekoliko dana ne osjetim nista,mislim da je bilo nešto lagano ali nisam 100%,jel to normalno?😥bas mi i nije svejedno,nemam nikakve bolove niti ista da bi upucivalo da je nesto lose..
Hej buduće mamice,malo sam zabrinuta pa moram pitati negdje..naime 1.mi je trudnoca i negdje sa 17tt sam lagano osjecala bebicu,i grbicu smo imali i svaki dan na drugoj strani,naime sad sam 19+4 i vec nekoliko dana ne osjetim nista,mislim da je bilo nešto lagano ali nisam 100%,jel to normalno?😥bas mi i nije svejedno,nemam nikakve bolove niti ista da bi upucivalo da je nesto lose..
Ja sam tek sa 20 tjedana prvi put osjetila i to ne svakodnevno i sad bude koji dan mirniji.
Ja sam frendici kojoj su u 16. tjednu rekli da su blizanke da mjenja ginekologa jer mi je nevjerojatno da nije vidio ranije ako je detaljno gledao... ili ima los uzv.
Danas mi je bas cesto trbuh nekako tvrd, kao da se stvrdne. Ili su kontrakcije ili probava 🙄
Lorija haha, da ne znam da smo kod razlicitih doktora i u razlicitim bolnicama, pomislila bi i ja to😂 al vidim da je jako popularan taj 03.10. haha😎
Ja mislim da se cetvrtkom uvijek nekako zareda dosta pregleda.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mikio, ja sam podizala. Popusti su pri kraju valjanosti no prodavačica je rekla da se ne obaziremo na to, da ih priznaju dok raja godine.
Bokic curke! Lorija javljam pregled za 1.10.
Senimeni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦♀️
Mojoj frendicu su nedavno tek u 16 tjednu skuzili da su blizanci… koji šok je to bio 😂 Inace je treca beba trebala biti… uz dvije curice jos dvije im dolaze.
Bokic curke! Lorija javljam pregled za 1.10.
Senimeni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦♀️
Mojoj frendicu su nedavno tek u 16 tjednu skuzili da su blizanci… koji šok je to bio 😂 Inace je treca beba trebala biti… uz dvije curice jos dvije im dolaze.
Omg pa kak?! Pa meni se je na prvom uzv jasno vidlo da je solo..
Ne znam kako vaši, kod mog su trudnice samo utorkom, a ako je navala i četvrtkom tako da uvijek znam da ce jedan od dva datuma bit, 4 tjedna nakon pregleda. Sad sam i ja famozni 3.10. :D
[/url
Ej cure, imam pitanje u vezi stolice...uzimam zeljezo i mucim se sa stolicom zadnjih dana...sad sam nekako uspjela al bila je nekako sluzavo kad sam se obrisala i kao da je bilo komadica hrane...
Sorry na opisu, al me zanima jel se jos nekome desavalo?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
samonezelje i doktorica se navodno iznanadila. No meni to izgleda ko njena povrsnost.ja bi nakon toga promjenila doktora. Im
Zapravo se meni svida ideja blizanaca no kod mene je maleni ipak solo 😊
Eto pa ja znam zensku kojoj su u 13tt rekli da ceka blizance, a tek u 20tt skuze da su trojke kad su počeli problemi sa otvaranjem itd. Zavrsila u Petrovoj do poroda, uz to ima sina starijeg. Nikad niko u obitelji joj nije imao blizance, al ovo trojke sjajno iznenađenje. Znam da joj je trebalo dobrih mjesec dana da dodje k sebi. Sta je najbolje nisu ni mpo ni nista nego eto zena htjela drugo dijete pa dobila troje. Al bas da nanporodu otkriju mislim da je to ipak SF! Meni zapravo nisu jasne ni one prije da zena nije znala uopce da je trudna dok nije rodila tj dobila trudove. Meni je to nepojmljivo.
To sa trojkama je realnije da ne vide tako dugo jer se beba bas moze sakriti iza drugo dvoje . Ali kazen do pola trudnoce se to vec vidi sve. Bas na porodu da te iznenadi jos jedno uz sve preglede mjerenja anomaly i 4d uzv tesko. Da..nije znala 😑 Ja poznam jednu takvu koja 2 puta "nije znala" da je trudna. Prvi put joj "pozlilo" pa ju sa posla vozili na hitnu gdje je rodila. Drugi put se srusila pa ju vozili na hitnu gdje je rodila. Djeca imaju 3 i 2 god. Nitko ziv joj ne vjeruje da nije znala. Samo evo kolika je to neodgovornost 9mj bez ikakvih pregleda i pretraga 2 djece jer ona "nije znala". 2 puta. I drzi se ona price
Mala.leja sam na zeljezu vec 3 tjedna i nagledala sam se svega kad sam imala stolicu… e sad kaj si jela sve od kad si imala zadnji put stolicu?
Zadnja dva dana sam jela socivicu (leću) s jako puno blendanog povrca...i popodne rostilj...mislim da je povrce ucinilo svoje...
Nadam se da je to normalno..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji