Kl1v grozno.. Ma ljudi znaju biti nekulturni, bezobrazni i baš pokvareni. Takva pitanja govore o njima i njihovim bijednim priprostim stavovima bez ikakve širine i empatije. Čak nekad bude i ljubomore.
Kužim da ti je diglo tlak, i meni bi iako nastojim ignorirat ili postavit protupitanje gdje uglavnom zašute, al je gadljivo..
Dobro jutro!
Jesu vam nabacili bubu u uho s tim mjerama? Moja gin jucer se potrgala da izmjeri malca al uspjela je samo bedrenu kost premjerit, to je vidjela da je ok i dalje je malac imao sat gimnastike i nije bilo sanse da ga izmjeri tocno. Bedrena kost odgovara gestacijskoj dobi i tu smo stali jer je vidjela da je daljnje slikanje nemoguca misija. Tako je moguce da vam se beba okrene u sek dok gin poklika i eto krive mjere...tako da zanemarite i te mjere.
Mojoj sestri su pricali kak ce rodit medu (vidjeli su da je ona ogrooomnaaa) a na kraju rodila decka 3400, a ja sa svojih 60kg rodila curu 3200...pa sad eto njihovih mjera.
Iva ja bi bas volila sretnes koji put tu glupacetinu 👿
Grizli msm sa ti od 1-2 zlice na dan nece bit nista i nije da si do sad njupala mj dana svakodnevno...a i kako nasi znaju radit neke domace stvari vjerojatno je da u tom medu kadulje ima najmanje.
PREGLEDI
20.9.- Lala27
20.9.- njurko
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
23.9.- Zoe27
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- Zarica
24.9.- Kengurica
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
26.9.- Nasty
26.9.- Tonkica1
27.9.- aarauch
27.9.- Tockica37
27.9.- PetraB
27.9.- damnarexx
30.9.- Seni1985
30.9.- Reserved123
30.9.- crnokosa
30.9.- Nita9999
30.9.- ivikii
30.9.- PetraB
1.10.- piba7
1.10.- Nita9999
2.10- Annika
2.10.- valentina
2.10.- Flower
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
3.10.- Nasty
4.10.- kl1v
4.10.- C1M4
4.10.- BabyD
7.10.- Goga_V
9.10.- mikio
9.10.- Lobi
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
29.10.- mrgud_zg
Iva ja sam oralno uzimala utrogestan 3×2 i svaki put bi me tako osamutilo da sam obavezno zaspala. No to je bilo u ranijim stadijima trudnoce kad je i razina progesterona niza. Sad je ona prirodno veca pa ti mozda nece tako djelovati.
Grizli razumijem te za strah jer je moj muz isto na svakakve biljke alergican pa se boji uzet med, popit caj i sl.
kl1v moja mama ima brata starijeg 13 godina i sestru 18 godina i baka je prije 60 godina rodila sa 40 godina planirano 😀 U to vrijeme svi su se zgrazali radi razlika, a moja baka se odlucila za jos jedno jer je teta kretala na faks.
Ja sam konacno prespavala noc bez puno kaslja i bez kapljica. Meni nit inhalacije nit morska voda nisu apsolutno nista kod prehlade pomogle (bacen novac). Konacno mi se nakon 10 dana prehlada smiruje.
Jutrooo svima ☺ sretno na pregledima.
Ne volim te doktore sta naglas razmisljaju,pa cujes svakojake gluposti. Nemojte se brinuti ipak je rijec o mjerama,a tu sigurno grijese ☺ Bitno da su bebe u redu. I ja sam se naslusala u prvoj trudnoci,pa sam sad ogooglala na sve,samo da je sve u redu i ne iden u detalje puno.
Kl1v uvijek ce biti negativni komentara a to ces prvo cuti naravno. Ne daj da te to izbija.
Evo ja nisam ni pocela radit na 3.djetetu,al sam izjavila da bi i 3. Odmah sam dobila komentar
-Pa nisi valjda luda pa ces i trece- eto pametnom dosta 😉
Jutro. Sretno na pregledima. Nama danas postavljaju radijatore weeee
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Juhuuu Petak je, curke sretno na pregledima.
Kod mene 0 stupnjeva, stize pomalo brrrrrr....moram kupiti trudnicku jaknu, trbuscic sve veci, jos malo i nista necu moci zakopcati preko njega.
Zelim vam super dan.
E, da vas pitam...prije dva dana se probudim s takvom glavoboljom koja me drzala cijeli dan i osjetljivost zubi na hladno/toplo...doslovno cijeli dan nisam mogla piti jer svaki doticaj zubi s tekucinom je bio bolan. Inace nikad nemam problema ni s glavoboljom, niti s osjetljivosti zubi. Iduci dan kao da nista nije bilo, sve se vratilo u normalu. Znate li sta bi to moglo biti?
Cure koje su na utrogestanu oralno… jel imate kakve nuspojave… i dalje sam na najvecoj dozi znaci ostala 3x3 pa me malo strah kak ce to izgledat😂🥴
Mene nista, ja sam doduse na 2x2, ali nemam nikakvih nuspojava haha, mislim da mi se organizam naviknuo kad sam ih uzimala vaginalno😊
Jutro cure. Sretno na pregledima!
Mene danas manje grlo al sam jos sva zastopana nadam se da ce uskoro biti bolje, al sam eto muzu prebacila i naravno muski ko muski gotov je nakon dva smrklja leži ko balzamiran. Ja danas moram na posao bas u firmu i družiti se sa 15 stranaca... Jeeee 😒😒😒 Jel se dogadja vama da vas nerviraju nepoznati ljudi? Ja inace nisam takav tip al sad kad morma biti u drustvu nepoznatih mene prodje volja za svime.
Kliv ma mislim koji komentar. Sta njih briga koliku razliku si vi želite izmedju djece. Obozavam te zabadace i komentatore. Meni rekla jedna da sta nam se lampica u glavi upalila kad smo nakon 13 godina ipak odlucili da zelimo djete ili na se desilo. Samo sam sjela u auto i krenula ca, nije mi se dalo komentirat takve gluposti. A mm je jednom prijatelju koji je isto zabadao nos pitao da kako sad to sam ja trudna pa mu muz reko da sam ja samo surogat majka, a beba da je od njega i Lane Jurcevic. I sad tip to prica naokolo, a mi umiremo od smjeha jer frajer je bas tuknut.
Sortiraj odgovore
Najstariji