Kengurica zavrsila za dipl.sr. Sprdam se sa svojima da cu upisat doktorat, a oni se hvataju za glavu jer sam po njima jos malo mogla zavrsit neku specijalizaciju😂😂

Iva znam da cure znajunimagi mucnine od njega i pospanost. Osobno ga nisam uzinala pa ne znam al to mi jenostalo u sjecanju da su se bunile. Sretno!

Cure koje su na utrogestanu oralno… jel imate kakve nuspojave… i dalje sam na najvecoj dozi znaci ostala 3x3 pa me malo strah kak ce to izgledat😂🥴
Mene malo osamutilo (ko da sam malo cugnula😂) i spavalo mi se ako nisam prije toga nis jela. Al kad sam ga uzela na pun želudac, nisam imala nikakvih nuspojava.

Cure koje su prehladjene toplo preporučam inhalacije. Imate obične plastične inhalatore za 30ak kn u ljekarni,ja imam ovaj na struju zbog male... učinak isti. Nova sam drugi dan.
Pitanje... Jel koju tepe zimica onako?

Pozdrav zene. Ja se manje javljam jer sam otisla na kongres na more, pobjegla iz loseg zagrebackog vremena i bas mi je dobro 😁. Osim sto ne pijem pa sam skratila vecerasnju zabavu al bar cu se naspavat 😜
Sto se tice svih tih mjera, a pogotovo datuma poroda. Stvarno ne kuzim zasto doktori plase trudnice. Meni su na pocetku odredili termin poroda prema zm ali plus 2 dana jer imam duge cikluse (preko 30 dana) i beba je na prva 2 uzv bila tolko manja, i tad je to gin upisala i gotovo. U medivremenu je bebac po svim kasnijim mjerama to dostigo a u zadnje vrijeme i malo prestigo (muz mi se rodio s ogromnom glavom i uopce me nece cudit ak je to nasljedno hahaha pa tek s godinama tijelo dostigne glavu 😂), ali su mi odmah objasnili da se termin vise ne korigira. Moj privatni gin mi uvijek napravi sve mjere i onda pokaze one krivulje srednjih vrijednosti i uvijek objasni da je sve plus minus 14 dana u granicama normale. Tak da mislim da ne trebate razbijat glavu ni zivcirat se. Bebe se radaju i s 36 tt i 42 tt potpuno normalna i zdrava. Ionak nitko od doktora ne pogodi kad ce to bit
Ono sto mene zivcira je sto cu ic po tom sluzbenom terminu par dana kasnije na porodiljni i moram tih par dana duze radit 😂😂 umjesto da su mi pomakli termin par dana prije haha

Cure vi imate super trbuhe, prave loptice 😄
Danas sam bila na roditeljskom. Imala sam milijun komentara.
Pobjeglo mi ...hahaha..
Uglavno na +6kg sam do sad, u 25tt. I sad neke jazu da sam super. Jedna mi je rekla da sam vec ogromna da cu eksplodirati do termina. Imam curku u 7.razredu...pitali su me jesam normalna da sad idem na drugo dijete???? Pa ja stvarno ne kuzim ljude, zasto komentiras ako ne znas pozadinu. Radije pitaj jesmo htjeli razliku od 13g ili je razlog medicinski ili kakav je. Bila sam van sebe na trenutak🙉🙉🙊😲😲........heeeelouuuu
Ah zene !
Kl1v grozno.. Ma ljudi znaju biti nekulturni, bezobrazni i baš pokvareni. Takva pitanja govore o njima i njihovim bijednim priprostim stavovima bez ikakve širine i empatije. Čak nekad bude i ljubomore.
Kužim da ti je diglo tlak, i meni bi iako nastojim ignorirat ili postavit protupitanje gdje uglavnom zašute, al je gadljivo..

Dobro jutro!
Jesu vam nabacili bubu u uho s tim mjerama? Moja gin jucer se potrgala da izmjeri malca al uspjela je samo bedrenu kost premjerit, to je vidjela da je ok i dalje je malac imao sat gimnastike i nije bilo sanse da ga izmjeri tocno. Bedrena kost odgovara gestacijskoj dobi i tu smo stali jer je vidjela da je daljnje slikanje nemoguca misija. Tako je moguce da vam se beba okrene u sek dok gin poklika i eto krive mjere...tako da zanemarite i te mjere.
Mojoj sestri su pricali kak ce rodit medu (vidjeli su da je ona ogrooomnaaa) a na kraju rodila decka 3400, a ja sa svojih 60kg rodila curu 3200...pa sad eto njihovih mjera.
Iva ja bi bas volila sretnes koji put tu glupacetinu 👿
Grizli msm sa ti od 1-2 zlice na dan nece bit nista i nije da si do sad njupala mj dana svakodnevno...a i kako nasi znaju radit neke domace stvari vjerojatno je da u tom medu kadulje ima najmanje.

PREGLEDI
20.9.- Lala27
20.9.- njurko
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
23.9.- Zoe27
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- Zarica
24.9.- Kengurica
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
26.9.- Nasty
26.9.- Tonkica1
27.9.- aarauch
27.9.- Tockica37
27.9.- PetraB
27.9.- damnarexx
30.9.- Seni1985
30.9.- Reserved123
30.9.- crnokosa
30.9.- Nita9999
30.9.- ivikii
30.9.- PetraB
1.10.- piba7
1.10.- Nita9999
2.10- Annika
2.10.- valentina
2.10.- Flower
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
3.10.- Nasty
4.10.- kl1v
4.10.- C1M4
4.10.- BabyD
7.10.- Goga_V
9.10.- mikio
9.10.- Lobi
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
29.10.- mrgud_zg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji