ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    19. Rujan 2019. 20:27

lucille9

ZM 23.2.; imaš one kalkulatore, termin mi ispada 30.11., danas sam 29+5.
    Ovo za 20.11. je procjena prema mjerama fetusa, neki ginekolozi to prakticiraju, drugi se drže datuma ZM.

U prvoj trudnoci (2014.) mi je bilo za dan razlike od tebe. Zm 24.02. S tim da nam je curka dosla malo ranije, 18.11. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Aristea
    19. Rujan 2019. 20:28

Ja sam isto vidjela da neke mjere su do tjedan dana razlike, al iskreno se nisam zamarala dok god netko ne kaze nije okej ovo onom. Nekad bolje izgleda zacepiti usi. Toliko su netaktični a nama malo treba da se uplašimo ko ja danas ..🤔 eto dosla sam k sebi i rekla si ma nije njemu nist ni s tom vodom. I cao...

Vidis iva meni je zadnja menstruscija 26.2. a vidi razlike 3 dana. Moj termin po ZM je 7.2. a on tvrdi 5.2. al ja imam duge cikluse...ima ocito vise faktora.. moj ciklus je oko 35 dana cca

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    19. Rujan 2019. 20:28

7.12 i 5.12.*

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MaRe
    19. Rujan 2019. 20:35

Ma taj datum po zadnjoj m im je samo orijentacijski,kaze mama njoj su sa mnom zbog toga fulali cijeli mjesec..trebala sam se rodit oko prvog a ja rođena 31og 😂 Npr.meni je zadnja m bila 4.4. i po njoj mi računaju 11.1. a do začeća je doslo 20.4. znaci dva tjedna kasnije..to znam jer je to jedini dan kad smo bili skupa(za Uskrs) pošto smo bili na dva kraja RH 😁 Zato se ja ne držim toga sto oni kazu,moze doci u terminu a moze i prije i poslije..nije bitno,bitno da dođe 😊

Grizli
    19. Rujan 2019. 20:49

Sarita ma glupaca sam. Inace med ne jedem nikako bas iz tog razloga, al sad kao prehladjena pa ajde napraviti cu caj s medom da mi pomogne. Kadulja moze izazvat grcenje abdominalnih misica i inace sluzi za poticanje menstruacije. Za trudnice je preporuka da ne uzimaju prije 36tt a onda mogu dnevno ju piti da potaknu trudove. 

• Zoe27
    19. Rujan 2019. 21:01

Jaivanpa

Ja sam isto vidjela da neke mjere su do tjedan dana razlike, al iskreno se nisam zamarala dok god netko ne kaze nije okej ovo onom. Nekad bolje izgleda zacepiti usi. Toliko su netaktični a nama malo treba da se uplašimo ko ja danas ..🤔 eto dosla sam k sebi i rekla si ma nije njemu nist ni s tom vodom. I cao…

Vidis iva meni je zadnja menstruscija 26.2. a vidi razlike 3 dana. Moj termin po ZM je 7.2. a on tvrdi 5.2. al ja imam duge cikluse…ima ocito vise faktora.. moj ciklus je oko 35 dana cca

Meni je isto ZM 26.2. I termin 5.12. 😂

Lavica27
    19. Rujan 2019. 21:11

Grizli udahni izdahni. Znaš koje bi morala količine dnevno kadulje i meda jesti da potaknes neki loš scenarij? Jako puno. Žene alkoholicarke i drogerasice iznesu zdravu djecu do kraja A tebe brine kadulja u medu od jučer. Više nećeš koristiti i ok. Nije ništa strašno. 

Aristea
    19. Rujan 2019. 21:23

Zoe27

Jaivanpa

Ja sam isto vidjela da neke mjere su do tjedan dana razlike, al iskreno se nisam zamarala dok god netko ne kaze nije okej ovo onom. Nekad bolje izgleda zacepiti usi. Toliko su netaktični a nama malo treba da se uplašimo ko ja danas ..🤔 eto dosla sam k sebi i rekla si ma nije njemu nist ni s tom vodom. I cao…

Vidis iva meni je zadnja menstruscija 26.2. a vidi razlike 3 dana. Moj termin po ZM je 7.2. a on tvrdi 5.2. al ja imam duge cikluse…ima ocito vise faktora.. moj ciklus je oko 35 dana cca

Meni je isto ZM 26.2. I termin 5.12. 😂

To vise ni dragi Bog nezna kad rađamo 🤣

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• thinkpink1
    19. Rujan 2019. 21:34

Na faxu iz gine smo učili računanje termina poroda ovak:
    Doda se sedam dana i oduzme se tri mjeseca od prvog dana posljednje menstruacije ili po onom trudnickom kotacicu kojeg ginici imaju kod sebe u ordinaciji (njega ste sigurno vidjeli).

19. Rujan 2019. 21:38

Lavica27

Grizliudahni izdahni. Znaš koje bi morala količine dnevno kadulje i meda jesti da potaknes neki loš scenarij? Jako puno. Žene alkoholicarke i drogerasice iznesu zdravu djecu do kraja A tebe brine kadulja u medu od jučer. Više nećeš koristiti i ok. Nije ništa strašno.

Trebalo bi popit 10 l koncentriranog ekstrakta da nesto lose bude 😀 Kao i sa svime... nista u malim kolicinama nece smetat osim sko se ne pretjeruje https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2225411017300056

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.