Thinkpink sta si studirala?
Grizi ja bome nissm ni znala za kadulju. Ako te tjesi ovo ljeto sam bar mjesec i pol skoro svaki dan bar zlicu meda od kadulje jela.
Thinkpink sta si studirala?
Grizija bome nissm ni znala za kadulju. Ako te tjesi ovo ljeto sam bar mjesec i pol skoro svaki dan bar zlicu meda od kadulje jela.
Ja imam neki med, nemam pojma od cega... mozda je i moj od kadulje 😱
Ma jasno je meni da tu nije sad tona kadulje unutra, osim toga vjerojatmo ima jos ko zna kakvog bilja. Al ljuta sam najvise na sebe jer sam bez razmisljanja uzela, a i ovako sam sva zastopana sad mi samo fali napadaj astme ili neka alergijska zesca reakcija koja mi se inace zna desiti na pojedine biljke. Uglavnom sam oprezna sa tim bio i domacim stvarima, al sad od kad sam trudna mozak mi radi valjda na drugoj valnoj duljini. Sad moram nac neki drugi med za se utapat dalje u njemu. Inace sta je najironicnije caj pije bez ikakvog zaspladjivanja, a sad si fino nakrcala medo i to jos od kadulje. A kokosi mene. A dobro skola za u buduce. Kengu sve me to tijesi da za bebu nece skoditi jer vidim da nas ima vise koje smo koristile i da je sve ok, vjerojatno i u medu je drukciji utjecaj nego caj mozda. 😏
Kengurica zavrsila za dipl.sr. Sprdam se sa svojima da cu upisat doktorat, a oni se hvataju za glavu jer sam po njima jos malo mogla zavrsit neku specijalizaciju😂😂
Iva znam da cure znajunimagi mucnine od njega i pospanost. Osobno ga nisam uzinala pa ne znam al to mi jenostalo u sjecanju da su se bunile. Sretno!
Cure koje su na utrogestanu oralno… jel imate kakve nuspojave… i dalje sam na najvecoj dozi znaci ostala 3x3 pa me malo strah kak ce to izgledat😂🥴
Mene malo osamutilo (ko da sam malo cugnula😂) i spavalo mi se ako nisam prije toga nis jela. Al kad sam ga uzela na pun želudac, nisam imala nikakvih nuspojava.
Cure koje su prehladjene toplo preporučam inhalacije. Imate obične plastične inhalatore za 30ak kn u ljekarni,ja imam ovaj na struju zbog male... učinak isti. Nova sam drugi dan.
Pitanje... Jel koju tepe zimica onako?
Pozdrav zene. Ja se manje javljam jer sam otisla na kongres na more, pobjegla iz loseg zagrebackog vremena i bas mi je dobro 😁. Osim sto ne pijem pa sam skratila vecerasnju zabavu al bar cu se naspavat 😜
Sto se tice svih tih mjera, a pogotovo datuma poroda. Stvarno ne kuzim zasto doktori plase trudnice. Meni su na pocetku odredili termin poroda prema zm ali plus 2 dana jer imam duge cikluse (preko 30 dana) i beba je na prva 2 uzv bila tolko manja, i tad je to gin upisala i gotovo. U medivremenu je bebac po svim kasnijim mjerama to dostigo a u zadnje vrijeme i malo prestigo (muz mi se rodio s ogromnom glavom i uopce me nece cudit ak je to nasljedno hahaha pa tek s godinama tijelo dostigne glavu 😂), ali su mi odmah objasnili da se termin vise ne korigira. Moj privatni gin mi uvijek napravi sve mjere i onda pokaze one krivulje srednjih vrijednosti i uvijek objasni da je sve plus minus 14 dana u granicama normale. Tak da mislim da ne trebate razbijat glavu ni zivcirat se. Bebe se radaju i s 36 tt i 42 tt potpuno normalna i zdrava. Ionak nitko od doktora ne pogodi kad ce to bit
Ono sto mene zivcira je sto cu ic po tom sluzbenom terminu par dana kasnije na porodiljni i moram tih par dana duze radit 😂😂 umjesto da su mi pomakli termin par dana prije haha
Cure vi imate super trbuhe, prave loptice 😄
Danas sam bila na roditeljskom. Imala sam milijun komentara.
Pobjeglo mi ...hahaha..
Uglavno na +6kg sam do sad, u 25tt. I sad neke jazu da sam super. Jedna mi je rekla da sam vec ogromna da cu eksplodirati do termina. Imam curku u 7.razredu...pitali su me jesam normalna da sad idem na drugo dijete???? Pa ja stvarno ne kuzim ljude, zasto komentiras ako ne znas pozadinu. Radije pitaj jesmo htjeli razliku od 13g ili je razlog medicinski ili kakav je. Bila sam van sebe na trenutak🙉🙉🙊😲😲........heeeelouuuu
Ah zene !
Sortiraj odgovore
Najstariji