ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2019. 14:16

MaRe

https://www.24sata.hr/lifestyle/rodila-uz-rajski-plin-u-cakovcu-zakon-je-nista-nisam-osjetila-648659
    Ovo izgleda dobro…nadrogiraš se i ni ne znaš da si rodilla

Pa nije to vec dugo dostupno u drugim bolnicama?

• njurko
    14. Rujan 2019. 14:17

Ni meni se ne sviđa dojenje nekom ispred face, a ovo ljeto je na misi pokraj mene žena dojila ispred ispovjedaonice, jer 45 min mise nije mogla beba izdržati ili mama nije mogla izaći van evo ne znam. 
    Što se tiče svekrva no comment, lakše mi je tako 😑 za opremu, nisam imala ništa do prije koji dan kad smo kupili kolica, onda smo najednom dobili i krevetić od bratića i kupila sam par sitnica u lidlu, a robicu cu dobiti od frendica koje su nedavno imale zimske bebe i imaju sve živo. Tako da odjednom ću kroz tjedan dana imati većinu toga, a do prije par dana nisam niš, tako da se to sve relativno brzo može riješiti. A isto me prije znala primit panika ajme nemam nis i još smo u podstanarstvu a vidim vas skoro sve uređujete pa me malo znalo primit to, ali na kraju krajeva bitno je samo da smo mirne i da su bebice dobro, ostalo sve sjedne na svoje.❤

ivikii
    14. Rujan 2019. 14:26

MaRe

https://www.24sata.hr/lifestyle/rodila-uz-rajski-plin-u-cakovcu-zakon-je-nista-nisam-osjetila-648659

Morat cu nekako taj plin prosvercat u Dalmaciju do Bozica 😍🤣🤣🤣 

DeeDee
    14. Rujan 2019. 14:34

MaRe

Ahaha to mi treba. Bas danas imam neke loše crnohumorne fore na tu temu kad eto za pravo 😂😂

[/url

Točkica37
    14. Rujan 2019. 14:43

Cure na proljetnima rade grupu na faceu. Hocemo i mi? Makar ja ne znam kak bi se to napravilo

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    14. Rujan 2019. 14:59

Meni pase ova (polu)anonimnost i cinjenica da svi otvoreno pišu i svemu, ja prva ne bi bila toliko opuštena da mi piše ime i prezime. + tu pričamo (manje više) samo o trudnoći i sve se podržavamo, a poučena iskustvom da vidiš svakom profik bilo bi osuda jer realno 100 ljudi, 100 ćudi, 100 žena, 200 sisa i to 😂

Tako daa, mislim da se ja neću pridružit ipak, malo sam asocijalna i volim kakvu takvu privatnost 😊

[/url

Točkica37
    14. Rujan 2019. 15:22

Mozda se iavi neka koja je dobra u tome iva  

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    14. Rujan 2019. 15:22

Dodjoh da vidim sto je tema 😁 hihi
    Nasty ja imam domacu lozu. A kupit domacu mislim i ja samo na pjaci kod bakica i djedica,ili ako znas nekog tko ima pa da bi prodao koji litar. 
    Goga ok, pribiljezila sam ☺
    DeeDee slazem se. Lijepo nam je i ovako,ne vidim koja je svrha fba.

ivikii
    14. Rujan 2019. 15:36

I ja se slazem sa DeeDee 😁😁😁

Angie1205
    14. Rujan 2019. 16:07

Ja ni nemam fejs 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.