Jutro djevojke.
Želim svima ugodan vikend.
Mi imamo tešku noć iza sebe, mm odjednom počeo skakati po krevetu, vristati, i protjerao me iz sobe.
I on iziđe, imam ja šta i vidjet. Izboden na 3 mjesta, plikovi Kao jaje veliki.
Ušla ja nazad, kada na krevetu, na njegovom djelu osa!
OSA!
Strašno, cijelu sobu smo pregledali kad smo se nje riješili..
Stavila mu hladne obloge, namazala kremom, i zaspao...A ja od tad, ko sova...
Onda su Ana i Petar odlučili da je super u 5 ujutro, pijani ko guzice(da oprostite na izrazu), svađati se isred zgrade u kojoj slučajno živi desetak malih klinaca.
Onda su došli smetlari, onda je netko vozio ko idiot po kvartu, i tako eto.
Došlo i 11 sati, u planovima sam što ću ručati, i danas sam čvrsto odlučila napisati na papir što nam treba još za bebu, jer je 11.mjesec jako blizu!
Ma te priče o dojenju su više nakaradne. Smiješno je da žena vadi sisu na izvolte svugdje ako već ima neki određeni kutak za to ili ako nema onda bi se ipak trebala pokriti sa tetrom i sve 5. Meni je to ok, al ove drame i fame zagovornika dojenja mi idu na nerve više. Ja stvarno nisam srela žene da doje svugdje i vade sise na izvolte di god. O presvlačenju djeteta isto nisam srela da netko na sred stola u restoranu presvlači dijete, to je provokacija čista, nekultura i ništa drugo. Ma ok mi je i na klupici u parku ako je nužda. Žena se uvik negdje malo povuče i presvuče dijete, al to mi stvarno ne bode oči.
Al ovo dojenje do puberteta bi trebalo zakonom zabranit. Dijete se doji do god ipo i bog. Kad počne jest svu hranu i trčat onda to više nije dojenje nego ne znam ni kako bi to nazvala.. Emocionalna sebičnost možda..
Hello ekipa...jeste se naspavali?
Ja od pol 7 peglam baby robicu, pa sam isla pocistit malo...dolaze nam kumovi, i sad malo zasjela evo.
Kaj se tice dojenja posvuda...moja prva susjeda evo ima malca 14 mj, trazi sisu samo kad je za spavanje, i ona uvijek, ma di god da bila ode nekam sa strane. Kad smo same onda uvijek pita jel mi smeta, nikad nije sam tak izvalila sisu i udri. Kad ga treba presvuc ide doma i to je to. A eto zena sa sela kakti...sve je to stvar kulture i kako se naviknu i mama i beba.
Hvala curke. Nadam se da ću izgurat ta dva mjeseca bez problema:)
Sad sam se u bespucima guglanja zimskih beba zabrinula oko jos jedne stvari. Navodno u sezoni gripe znaju zabranit tatekima da prisustvuju porodu. Znate li moze li se cjepljenjem protiv gripe ili tako necim izbjeci takav scenarij? Stvarno ne bih ostala sama na porodu…Planiram roditi na SD, a termin nam je u prvoj polovici sijecnja
U petrovoj u 12 mjesecu sogor je bio sa sogoricom. Muz sa mnom u 10. mjesecu. 🤷♀️ Mislim da to nije problem.
url=https://lilypie.com][/url
PetraBma gurnem vec sam se ispraksala🤪🤣🤣 neznam cekam taj pregled u cetvrtak i nadam se da ce mi bit ili bolje do tad ili da ce me provjerit detaljno zasto mi je tak pojacan iscjedak…samo da nisu neke gljivice sad ili nes gore😓
Su tebe dugo drzali na njima?
Nisu, ja sam samo do 13.-og tjedna cisto predostroznosti radi jer u prosloj bio spontani a i sumnjali su da sam ja cesto ostala trudna samo se nije ugnijezdilo uopce ili se odmah u pocetku samo ocistilo 🤷♀️. Drzim ti fige za cetvrtak 💪🏼
url=https://lilypie.com][/url
DeeDeehoće to od gulaša…meni isto obavezno proradi drugi nekad i treći dan..al skuzila sam samo kad stavim više onog Fanta i začina unutra.
Btw. za zaustavljanje proljeva je dobro i brašno..u času vode se umuti zlica brasna i to se popije ili rogača,rogac mislim da se suh uzima isto žlica.
Losanadam se da ce te popustiti od svega sto su cure nabrojale..ja sam zadnju lijecila mlakom vodom i limunom al sam uzela i dvije Septolete..znam da se ne preporučuje trudnicama al opet jedna dvije neće naškoditi.
A nemam pojma, ja sam malo picajzlasta oko tih začina i dodataka, doslovno koristim zacine iz vrsta. Očito mi u trudnoći smeta nešto sto inače ne jer inače niti sam osjetljiva niti sklona virozama. Sta je da je, ali evo skoro 7 sati s jednom pauzom od cca sat vremena, identicno kao prosli put. Sad pojela par krekera jer se tresem i sve ispočetka. Bože sačuvaj, jedva cekam doma pod tuš i u krevet.
[/url
DeeDeehoće to od gulaša…meni isto obavezno proradi drugi nekad i treći dan..al skuzila sam samo kad stavim više onog Fanta i začina unutra.
Btw. za zaustavljanje proljeva je dobro i brašno..u času vode se umuti zlica brasna i to se popije ili rogača,rogac mislim da se suh uzima isto žlica.
Losanadam se da ce te popustiti od svega sto su cure nabrojale..ja sam zadnju lijecila mlakom vodom i limunom al sam uzela i dvije Septolete..znam da se ne preporučuje trudnicama al opet jedna dvije neće naškoditi.
A nemam pojma, ja sam malo picajzlasta oko tih začina i dodataka, doslovno koristim zacine iz vrsta. Očito mi u trudnoći smeta nešto sto inače ne jer inače niti sam osjetljiva niti sklona virozama. Sta je da je, ali evo skoro 7 sati s jednom pauzom od cca sat vremena, identicno kao prosli put. Sad pojela par krekera jer se tresem i sve ispočetka. Bože sačuvaj, jedva cekam doma pod tuš i u krevet.
Meni sad u trudnoci smeta ako pojedem umak, gulas ili varivo no nisam jos skuzila jel zaprška ili mozda prepeceni luk/paprika
Meni sad u trudnoci smeta ako pojedem umak, gulas ili varivo no nisam jos skuzila jel zaprška ili mozda prepeceni luk/paprika
Ja isto razmišljam da je možda luk jer ga ne volim inače i doslovno ga jedem samo u gulašima i tim tipovima hrane dinstanog.. U svakom slučaju do daljnjeg znam da necu 🙈
Evo me doma napokon.
[/url
https://www.24sata.hr/lifestyle/rodila-uz-rajski-plin-u-cakovcu-zakon-je-nista-nisam-osjetila-648659
Ovo izgleda dobro...nadrogiraš se i ni ne znaš da si rodilla
Sortiraj odgovore
Najstariji