Ni svekrve ni šogorice, susjedu, hormonske promjene, obiteljske svađe, ljubomorne ispade.. Ma ništa. Prerizično je to🤣😂 neš ti priče onda. A ovdje lipo možemo o aknama, dlakama, gljivicama.. Što god nam se čefne.
Haha smijem se kako smo vecina istomisljenice 😁
Potpisujem sve!
Eh da vam danas opisem svoj meni,sasvim neplanski.
Otisli obiteljski u kupnju pa ruckom zavrsili kod Talijana na pizzi (prsut,rikula,sir trapist) da bi kasnije poslijepodne sjetili se da nismo slike izradili,putem meni zamirisa hrana pa smo morali obaviti veceru kod Turaka ( kebab) 😂😂😂
Koliko mi je smijesan dan,tako mi je sad kad sam se najela i zao 😕
Nasty e da,i moji su pokojni pa je tata preuzeo tu ulogu 'da ne propada' 😂
Koliko sam ja osuda nepristojnih komentara vrijedanja vidjela po fbu grupama tocno mi se zamjerio. Sto god se pita eto nekog ko ce te posrat i to ruzno. I da sta pisete pise ime i prezime sve se saznat moze i nitko nebi pisao tako slobodno ko tu. A ni kasnije kad bebe dodu kad krenu natjecanja cije je prije ovo prije ono to jednostavno bude neizbjezno....ako i napravite ostanite i tu bas nam je lijepo tu. A i kad rodimo mozemo ostat aktivne isto :)
Neki dan je u grupi bilo pitanje koje musko ime dat . I cure pise sugestije a nekoliko njih na to odgovara "uzasno ime", "to ne bi nikad", "ime za ubojice" i sl. Pa svako ima drugaciji ukus 🤔 No na tim fejs grupama neki ljudi ne postuju druge. Ne mislim da je bilo koja od vas takva no tko zna tko bi se jos ubacio.
Neki dan je u grupi bilo pitanje koje musko ime dat . I cure pise sugestije a nekoliko njih na to odgovara "uzasno ime", "to ne bi nikad", "ime za ubojice" i sl. Pa svako ima drugaciji ukus 🤔 No na tim fejs grupama neki ljudi ne postuju druge. Ne mislim da je bilo koja od vas takva no tko zna tko bi se jos ubacio.
Da, ne kuzim to liječenje frustracija po komentarima.. Ja se ni tu ne složim uvijek sa svim pa ili zakolutam očima sama sa sobom 😃 i preskočim temu ili napišem svoje mišljenje bez vrijeđanja drugih. A to s imenima je odlično da.. Jer je normalno da svi imamo isti ukus i najbolje da svi isto djecu nazovemo 😅
[/url
Poslala sam u ljekarnu mamu po onu morsku vodu za nos i magistra joj rskla da smijem i Operil za nos. To mi cudno... na netu svugdje vele ne
Slazem se za fb, a i nemam ga, samo instagram... Meni je ljepo i ovde mada ako odlucite dalje u neku grupu pratit ću vas.
Eto mene napokon u krevetu… na kraju je mm zaboravio alat za sastavljanje kinderbeta… ma zapravo smo zaboravila pola tog ali ok bar smo otisli malo doma vidjeli jos sta nam treba i tako… inace danas mi je mami rodendan eto vec treci otkako je nema pa smo isli i na groblje… nikad nisam zamisljala da cu ovo sve trebat proc bez nje i njene pomoci… a i da nikad maleni nece upoznat baku… to me danas bas pogodilo kad sam dosla do groba i reko j** ti sve pa zasto …😞😞
No eto zivot ide dalje jos svega par tjedan i malisa dolazi usrecit nas sve i veselit svaki dan🤗
Iva znam da se ne čini utjeha jer fizički nije tu, ali tvoja mama je s tobom i daje ti snagu da prođeš kroz sve ovo najbolje što možeš..
Dobro kakvo je to ime za ubojice 😵😯
Ma na fb su samo babe aktivne.. Moja mater, sveki i cijela njihova generacija što su se naučile služiti kompom i mobom prošle godine 😂😂😂 Ja ostala samo zbog nekih koristi i kontakata, a što se grupa i ružnih komentara tiče uma puno ogorčenih ljudi koji samo vrebaju kako će nekoga zaskočit i napast i liječit frustracije. Ma biž..
Sortiraj odgovore
Najstariji