ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Rujan 2019. 07:00

DeeDee da nije od neke hrane? Imas mozda doma aktivni ugljen onaj carbomed da to uzmes? 

DeeDee
    14. Rujan 2019. 07:05

Siboc sam jela griz na mlijeku nakon 100 godina.. Ali prosli put me ulovilo na poslu usred smijene, a jedino ujutro pojela prepecenac s malo domace marmelade tako da ne znam sta da mislim.. 
    Popit cu carbomed da, rekao mi je gin. prosli put da mogu ako je kriticno. A kriticno je, vec sam krenula po njega al sam morala nazad trcat na wc 

[/url

Grizli
    14. Rujan 2019. 07:12

Meni je on najbolji za takve tegobe a znam da se smije u trudnoci. Ja sam imala problema sa crijevima na jednom putovanju, bila na drugom kraju svijeta i naskodil mi njihova hrana. Pa sam zvala svoj dr opce i dala mi dozu od 7 tableta odjednom da popijem i zbilja sam jako brzo dosla k sebi s time da me upozorila da pijem taj dan puno tekucine i nikako ne zadrzavam stolicu nego odmah kad se osjeti potreba da se ide na wc. Sretno i nadam se da ce biti bolje

Točkica37
    14. Rujan 2019. 07:15

Da da hrpa ugljena ide kao doza. Zelim ti da sto prije prode. I ja orna u čila od 6. Zaspali u 22.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    14. Rujan 2019. 07:54

Jutrooo 😀 takodjer sam se ponadala malo vise sna kao decki moji al dzaba. Evo me vec na kaucu gledam crtic 😄
    Grizli eh prosla su ta vremena,bar kod nas,a bila su najljepsa. Kao klinka cesto sam znala sjediti s djedom i njegovom ekipom i gledat kao exiraju casice prije kave 😂😂😂 nazalost sad loza sluzi samo za oblogu u kuci. 😕

DeeDee
    14. Rujan 2019. 07:55

Nasla sam poveznicu!
    Prosli put sam jela gulaš dan ranije i jučer isto. Samo što oba puta nikom drugom nije ništa bilo pa nisam povezala.. 
    Ugl. Hvala cure, popila ugljen, mrvicu se smirilo..moram ic kako god, bit ce ovo dug dan 😅

[/url

Nasty
    14. Rujan 2019. 08:05

Baš ću probat to s lozom za oblogu kad me idući put zaboli grlo.. Samo što je nemam doma🤣🤣 Di da kupim domaću lozu? Kod bakica na pjaci?
    Lorija moj pregled kod ginića je 26.9. reda radi, a 3.10. idem opet na guk profil 24h u bolnicu, tamo mi ponove i pregled. Pa pribilježi nešto, premda ne stignem biti aktivna baš jer sam stalno u zaostatku. I kad mi dođe nešto komentirati tema je već prastara pa odustanem🤭

samojed
    14. Rujan 2019. 08:14

Jutro cure vi pišete i pišete ismijala sam se svim desavanjima nadam se da neću takvo nešto dočekati a nedavno sam sjedila u jednom tržnom centru koji ima restoran i ugl zena je odmakla kafu i ostalo na jedan dio stola postavila bebu na što i tu je presvlacila a što je najgore od svega prostorija za presvlačenje je 15m udaljena to mi stvarno nikako nije išlo u glavu 

Juno
    14. Rujan 2019. 08:44

U velikom sam zaostatku s čitanjem. Popodne vas možda dostignem. Samo da napišem tko ne zna- Supernova centri imaju super subotu i razne popuste. Dm ima 15% popusta na kupovinu iznad 200 kn, a Bubamara 15% popusta na proizvod po izboru. Do 22.09.još daju 10 % bonusa na njihovu karticu. Mi idemo začas po kinderbet, a onda u utorak dok je 10% na trudnice po madrac, podlogu za prematanje, termetar za vodu i još neke sitnice jer mi se isplati sad još pokupiti tih 10 % bonusa pa ih onda za nešto iskoristiti do 31.12. do kad je obračunsko razdoblje. Računala sam da ću imati s tim kupovinama skoro 200 kn na kartici. 

Aristea
    14. Rujan 2019. 08:54

Jutro cure! Sretno svima na poslu koji danas rade ....jao ne mogu se načuditi ovim pričama o dojenju i posebno price od Grizli ...ljudi su izgleda pukli skroz na skroz...u šoku sam blaže rečeno....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI