Jutro cure vi pišete i pišete ismijala sam se svim desavanjima nadam se da neću takvo nešto dočekati a nedavno sam sjedila u jednom tržnom centru koji ima restoran i ugl zena je odmakla kafu i ostalo na jedan dio stola postavila bebu na što i tu je presvlacila a što je najgore od svega prostorija za presvlačenje je 15m udaljena to mi stvarno nikako nije išlo u glavu
U velikom sam zaostatku s čitanjem. Popodne vas možda dostignem. Samo da napišem tko ne zna- Supernova centri imaju super subotu i razne popuste. Dm ima 15% popusta na kupovinu iznad 200 kn, a Bubamara 15% popusta na proizvod po izboru. Do 22.09.još daju 10 % bonusa na njihovu karticu. Mi idemo začas po kinderbet, a onda u utorak dok je 10% na trudnice po madrac, podlogu za prematanje, termetar za vodu i još neke sitnice jer mi se isplati sad još pokupiti tih 10 % bonusa pa ih onda za nešto iskoristiti do 31.12. do kad je obračunsko razdoblje. Računala sam da ću imati s tim kupovinama skoro 200 kn na kartici.
Jutro cure! Sretno svima na poslu koji danas rade ....jao ne mogu se načuditi ovim pričama o dojenju i posebno price od Grizli ...ljudi su izgleda pukli skroz na skroz...u šoku sam blaže rečeno....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro cure! Ja se bas spremam u berbu kod svojih, solo jer mm radi danas...
Ne mogu nis nosit vise od kad me rastura ta stidna kost, al bar cu se proluftat medju redovima..oni to nis ne spricaju.
Ugodan vikend svima!
Iva bojim se da ce se to i meni dogoditi jer ovo nije bas normalna grlobolja 🙄
Pred par tjedana je mene mucila probava i otopila sam malu zlicicu aktivnog ugljena u vodi i super mi pomoglo. Jedino nije bas preporucljiv ako netko ima probleme sa zatvorom jer ih on jos pogorsava.
Kad sam kod probave, mjesec dana sam uzimala Dietpharmov prenatal i omegu pa onda mjesec dana Elevit i sad sam opet Dietpharm uzimam i sigurno mogu reci da mi je kad uzimam Dietpharm probava puno bolja. Ne vjerujem da je slucajnost.
DeeDee hoće to od gulaša...meni isto obavezno proradi drugi nekad i treći dan..al skuzila sam samo kad stavim više onog Fanta i začina unutra.
Btw. za zaustavljanje proljeva je dobro i brašno..u času vode se umuti zlica brasna i to se popije ili rogača,rogac mislim da se suh uzima isto žlica.
Losa nadam se da ce te popustiti od svega sto su cure nabrojale..ja sam zadnju lijecila mlakom vodom i limunom al sam uzela i dvije Septolete..znam da se ne preporučuje trudnicama al opet jedna dvije neće naškoditi.
Nedavno je bio članak o 9godišnjoj engleskinji koja još cica- stvarno treba imati granice u svemu. Meni dojenje prvenstveno služi hranjenju i ponekad maženju; iako sam jedva dočekala prestanak dojenja, teško mi je palo jer se kao neka veza izgubi.
Osobno sam protiv dojenja u javnosti, onako kroz razgovor s drugim odraslima, većini ljudi to smeta. Meni je dojenje intimna stvar a s druge strane treba ipak biti obziran i prema drugima. Činjenica je ta da dijete ne umire ako se u bircu ne izvadi cica.
Ovo ljeto se spominjalo po forumima prematanje djeteta nasred stola u restoranu te vršenje velike nužde na šetnici; iskreno sam šokirana bila odgovorima; mani to stvarno nije normalno.
Ovo sa prematanjem djeteta u restoranu je meni toliko odvratno..nisam srecom nikad vidjela a kamoli napravila ali to je totalno nepostojanje kulture! Restorani imaju zahode iako nemaju stol za prematanje cesto ipak se covjek moze snac postoje jednokratne podloge vlazne maramice sve to je onda gotovo za cas. Obavljanje velike nuzde na setnici?! Jel rijec o psu? Ili? I za psom bi doduse trebalo pokupiti...odvratno kakvi su ljudi odvratno
Ovo u restoranu sam ja dozivjela i ovdje podjelila. Nadam se da nije nitko vise 😥 Vidjela sam i prematanje dijeteta u avionu za vrijeme dugog leta iako za to postoji posebna prostorija.
Velike zagovarateljice dojenja cesto poticu dojenje na javnom mjestu i sl,po meni za to nema nikakve potrebe. Kako bi izgledalo da cura bez djeteta izbaci sisu na trgu u kaficu... svi bi se zgrazali. A kao kad hranis djete je ok. Meni nije ni jedno ni drugo ok. Ne zanimaju me tude sise a i taj sam cin dojenja mi nije negi uzvisen cin kao sto neke zebe to predstavljaju. Jedna frendica nakon carskog nije mogla dojiti i cura pala u depresiju jer se osjecala da nije dobra mama. Na kraju je zavrsila na antidepresivima. Apsolutno nitko nije imao razumijevanja, kad bi rekla da ne doji svi (rodbina, patronszns i sl.) bi joj pametovali kako to nije dobro za dijete i cura jos vise padala. Taj njen nedostatsk mlijeka je bio vjerojatno i povezan sa tim pritiskom. Kasnije je jos dvoje djece rodila i normslno dojila. Cinjenica jest da je dojenje zdravo za bebu no nitko nije bolja mama ako ona doji, a neka druga ne. Cesto to nijevosobna odluka vec nesto zdravstvene prirode.
Jutro cure, bas ste se raspisale jedva vas pohvatam. Slažem se sa većinom vas za dojenje. Takodjer nisam za preko godinu dana dojenja, niti dojenje u javnosti. Ako već mora, da se malo zastiti pelenom ili jednostavno majka povuce negdje. Ako ništa bar iz poštovanja prema svom muzu. To je moje misljenje , a svako neka radi po svom nahodjenju... 🤷♀️
Presvlacenje na sred stola restorana necu ni komentirati, krajnji odraz NE kulture jedne majke...🤦♀️
Lorija ne smeta mi za sad sjedenje, (obezbjedili su mi uredsku stolicu pa mi je udobno), 4 sata sjedenja sa dvije pauze od po 20 min... za sada je ok vidjecemo šta će biti kada pocnu ledja malo vise boliti. Iduci redovni pregled mi je 7.10. pa kada ti bude zgodno pribiljezi me.
Sortiraj odgovore
Najstariji