I ja znam napravit grupu ali em nemam fb vise em se nebih upustala vise u fejs grupe to ispadne lose na kraju...meni je ovaj forum super puno bolji od svih grupa tamo sto sam ikad vidila bila clan ili naletila usput ali no ako se neke od vas sloze dajte jel :)
Evo osobno sam clanica grupe Trudnice 2019/2020
i toliko osuda i svađa nisam vidjela nigdje osim grupa di su samo žene 😂 meni se više svidja forum i ova atmosfera tu ..
Grupa na fb možda nije losa kad se sve bebe rode pa prestanemo ispitivati ove bas intimne stvari koje je sad lakse upitati strance tipa iscjedka ili kaaako da se obrijem kad ju vise ne vidim 😂😂😂😂
Ja po facebook grupama nikad nista ne komentiram makar sam ubacena u neke od njih. Vidim tamo neka cesta pametovanja i nepotrebne prepirke oko bas nebitnih stvari. Tako da se meni to neda. Sto nam ovako fali? Zasto bi fejs grupa bila bolja?
Ja po facebook grupama nikad nista ne komentiram makar sam ubacena u neke od njih. Vidim tamo neka cesta pametovanja i nepotrebne prepirke oko bas nebitnih stvari. Tako da se meni to neda. Sto nam ovako fali? Zasto bi fejs grupa bila bolja?
Jap, tako i ja.. Par grupa o prehrani i sad dvije u vezi beba. I ok, ima masu korisnih informacija ali žali bože rasprava. I to bude baš degutantno. Tipa jučer jedna gđa. pitala par savjeta oko platnenih pelena, ostatak joj odgovara i odjednom uletava, kad moram reć baba s komentarom kako su odvratne i kako mogu prat govna (tim rječnikom) i da vidi neke koje zna i da dobro da je to vidjela.. Mislim Bože dragi evo.. Valjda za svaku temu imas argumente za i protiv i sam odlučiš želiš li nešto ili ne, ali to po grupama je strava i užas. Meni je zakon kako tu, bar ja nisam primjetila, nema toga
[/url
Ma da, ako se neke mame su u istom gradu i požele popit kavu uvijek se mogu nać i dodat jedna drugu na fejs.. A ovako velika grupa na fb nema baš smisla, premda se može napraviti zatvorena grupa, ali uvijek netko nekog može dodat sa strane.. A i na fb mi stoji puno ime i prezime, samo mi fali još mama nekog školarca kojem predajem, a ovdje pričam o hemoroidima, svekrvi, iscjedku i seksu opušteno ako želim. Tamo ne bi sigurno bila ovako opuštena atmosfera.
Ma da, ako se neke mame su u istom gradu i požele popit kavu uvijek se mogu nać i dodat jedna drugu na fejs.. A ovako velika grupa na fb nema baš smisla, premda se može napraviti zatvorena grupa, ali uvijek netko nekog može dodat sa strane.. A i na fb mi stoji puno ime i prezime, samo mi fali još mama nekog školarca kojem predajem, a ovdje pričam o hemoroidima, svekrvi, iscjedku i seksu opušteno ako želim. Tamo ne bi sigurno bila ovako opuštena atmosfera.
E to...tam ne bi smjele ni svekrve spominjati jer većina je po fb a tam se sve sazna 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji