ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    14. Rujan 2019. 18:07

Meni ovaj forum najbolja stvar. Fakat mozemo otvoreno pitat i pisat. Nisam za fb bas..

Nasty
    14. Rujan 2019. 18:12

Lorija super! Nabavit ću rakiju kod bakica.. Mi smo prije imali domaću rakiju dok su pok. baba i dida bili živi, sad ništa.. 

DeeDee
    14. Rujan 2019. 18:12

Šta ima žene? Taman danas kad sam odlučila stat na loptu i preležat popodne (s kojim izletom na wc) neko zatišje 😃
    Očekivala bar 10 stranica kad ono, njaaah 😃

[/url

Lavica27
    14. Rujan 2019. 18:15

Ja imam iskustva sa seljenjem s foruma na fb. U principu dobro je prošlo jer je nas tada bilo 30-32 i bio je dogovor da ne primamo nove (vrlo rano na početku smo se prebacile na fb),onda je jedna cura bila iz istog gradića kao i ja (sto mi iskreno nije bilo baš super jer opet iznosim intimu,još su moj M i njen bilo poslovni partneri) i onda je ta cura uvela u grupu svoje dvije trudne frendice koje su iz našeg grada i onda je nastao sveopći kokosinjac, pa su sve tri izašle... ugl dobro to klapa dan danas iako je bilo par ružnih svadba izmedju cura koje se privatno znaju iz viđenja i izlazaka iz grupe na konto toga. Mislim iskreno da smo preveliki kolektiv za fb grupu..

Lavica27
    14. Rujan 2019. 18:15

*svadja ne svadba🤣

DeeDee
    14. Rujan 2019. 18:18

Lavica27

*svadja ne svadba🤣

Jako sam se nasmijala na ružne svadbe između cura 😂😂

[/url

Nasty
    14. Rujan 2019. 18:23

E baš zbog ružnih svadba ne dolazi u obzir 🤣😂😆

Lavica27
    14. Rujan 2019. 18:24

Hahahaha možda da se nisam ispravljala i ostavila ružne svadbe🤣

• Sarita15
    14. Rujan 2019. 18:27

I ja znam napravit grupu ali em nemam fb vise em se nebih upustala vise u fejs grupe to ispadne lose na kraju...meni je ovaj forum super puno bolji od svih grupa tamo sto sam ikad vidila bila clan ili naletila usput ali no ako se neke od vas sloze dajte jel :) 

14. Rujan 2019. 18:40

Evo osobno sam clanica grupe Trudnice 2019/2020
    i toliko osuda i svađa nisam vidjela nigdje osim grupa di su samo žene 😂 meni se više svidja forum i ova atmosfera tu .. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI