ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    14. Rujan 2019. 06:48

Losa, meni je pomogao čaj od kamilice s ledom, pastile od islandskog lišaja (Isla) te bomboni od đumbira iz mullera.

DeeDee
    14. Rujan 2019. 06:57

Cure jel Ima koja problema a bolovima u želucu/crijevima i proljevom?

Mislim da nije viroza.. Onaj dan kad sam bila na pregledu (03.09.) i prije i poslije niš.. I pred sat vremena me iz sna trgne takva bol u želucu, ali baš visoko u želucu.. Doslovno u nekakvom skvrčenom polucucnju dosla do wc-a i sad vec sat vremena proljev. Dakle identicno kao onda. I ne prestaje, a moram ic na posao za sat i pol, poludit cu. Strasno neugodan osjećaj, uopće ne znam sta da popijem da se smiri

[/url

Grizli
    14. Rujan 2019. 06:58

Jutro! Ja ko kokos danas od 5.30 zjake prodajem po stanu. A taman mislila napokon danas mogu spavat malo duze! 
    Lorija ti lozu u obloge, a kod nas kad krene grlobolja lozu isto na grlo al s unutarnje strane. 😂 Ja inace lijecim grlobolju medicom i sad sam malo zabrinuta ako me uhvati sto cu onda.
    Btw za dojenje starije djece moja sestricna kad je rodila manjeg nakon sto je on zavrsio bi zvala starijeg sina da zavrsi cicu jer nije imala izdajalicu. To je prakticirala nekih 3-4 mj dok joj nasa nona nije rekla da je to bolesno. Stariji je onda imao 6 godina. Mislim da sve sta je previse nije dobro za nikoga.
    Losa 🤔🤔🤔 znaci ako je muz bolestan ostajes sama na porodu ili je sezona gripe? 😕 To se meni uopce ne svidja! Doduse moj je rijetko bolestan, ali... Sta onda ako je mama bolesna ne ide roditi 😁. Salim se naravno, al sad me hvata panika jer ja sama na porod idem samo u duboko narkozi. Sad idem porbuditi muza da mu kažem da mora biti zdrav a ako se razboli da me mlatne tavom po glavi da nisam niceg svjesna. 

Grizli
    14. Rujan 2019. 07:00

DeeDee da nije od neke hrane? Imas mozda doma aktivni ugljen onaj carbomed da to uzmes? 

DeeDee
    14. Rujan 2019. 07:05

Siboc sam jela griz na mlijeku nakon 100 godina.. Ali prosli put me ulovilo na poslu usred smijene, a jedino ujutro pojela prepecenac s malo domace marmelade tako da ne znam sta da mislim.. 
    Popit cu carbomed da, rekao mi je gin. prosli put da mogu ako je kriticno. A kriticno je, vec sam krenula po njega al sam morala nazad trcat na wc 

[/url

Grizli
    14. Rujan 2019. 07:12

Meni je on najbolji za takve tegobe a znam da se smije u trudnoci. Ja sam imala problema sa crijevima na jednom putovanju, bila na drugom kraju svijeta i naskodil mi njihova hrana. Pa sam zvala svoj dr opce i dala mi dozu od 7 tableta odjednom da popijem i zbilja sam jako brzo dosla k sebi s time da me upozorila da pijem taj dan puno tekucine i nikako ne zadrzavam stolicu nego odmah kad se osjeti potreba da se ide na wc. Sretno i nadam se da ce biti bolje

Točkica37
    14. Rujan 2019. 07:15

Da da hrpa ugljena ide kao doza. Zelim ti da sto prije prode. I ja orna u čila od 6. Zaspali u 22.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    14. Rujan 2019. 07:54

Jutrooo 😀 takodjer sam se ponadala malo vise sna kao decki moji al dzaba. Evo me vec na kaucu gledam crtic 😄
    Grizli eh prosla su ta vremena,bar kod nas,a bila su najljepsa. Kao klinka cesto sam znala sjediti s djedom i njegovom ekipom i gledat kao exiraju casice prije kave 😂😂😂 nazalost sad loza sluzi samo za oblogu u kuci. 😕

DeeDee
    14. Rujan 2019. 07:55

Nasla sam poveznicu!
    Prosli put sam jela gulaš dan ranije i jučer isto. Samo što oba puta nikom drugom nije ništa bilo pa nisam povezala.. 
    Ugl. Hvala cure, popila ugljen, mrvicu se smirilo..moram ic kako god, bit ce ovo dug dan 😅

[/url

Nasty
    14. Rujan 2019. 08:05

Baš ću probat to s lozom za oblogu kad me idući put zaboli grlo.. Samo što je nemam doma🤣🤣 Di da kupim domaću lozu? Kod bakica na pjaci?
    Lorija moj pregled kod ginića je 26.9. reda radi, a 3.10. idem opet na guk profil 24h u bolnicu, tamo mi ponove i pregled. Pa pribilježi nešto, premda ne stignem biti aktivna baš jer sam stalno u zaostatku. I kad mi dođe nešto komentirati tema je već prastara pa odustanem🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.