Slazem se sa svima vama!..mislim da na fbu nebi ni mi bile tako otvorene da znamo se pod imenom i prezimenom i facom...glupo...meni je ovako super...svaka kaze sto misli, pomognemo jedna drugoj, utjesimo i cao... Najbolje se covjek izjada osobi koju ne pozna.....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jel normalno u trudnoci napipat kvrzicu u grudima? Ja sam je primjetila danss kod tusiranja... s vanjske strane lijeve dojke. Cini mi se da je onako pomicna no mogu je napipat 🤔
Evo malo o mojoj sveki opet. Stigli oni s puta i svakom nešto donijeli. Meni je kupila dvoje 3/4tajice jer je njoj cijelu trudnoću bilo jako vruće pa da i ja tako nosim. Samo sam se zahvalila i pospremila ih.Ja prešla u duge i ne planiram ih više skidati. Veli kako su za bebicu donijeli pola velikog kofera robice, ali mi to nije donijela jer se to ne radi prije nego rodim. Na to se nisam mogla suzdržati pa sam ju pitala jel to po bapskim vjerovanjima ide tako. Mm je puknuo u smjeh, a svekar joj odbrusio da izvoli to dati odmah da bi znali što imamo i što još trebamo kupiti. Najgore od svega što je većinu robice kupila šogorica i ko za inat kad smo sjedili za stolom nam pisala na mobitel i onak razočarano pita jel nam se baš ništa ne sviđa od robice pošto joj nismo ništa komentirali. Dok joj je mm napisao što je na stvari, i ona je poludila na nju i našpotala ju nek sa svojim stvarima što je kupila radi što hoće, a njezine neka nam izvoli odmah dati. I tako mi danas "došli" po robicu(svekar je zvao mm da mu nešto dođe pomoći), a šogi si je stvarno dala oduška i nakupovala predivne stvari-jednodijelna odjelca, tetrice, krpice za pranje, dekicu, čizmice za nehodače, dudice, sve ljepše jedno od drugog.
LoSa Ne znam da li si išla na sistematski nedugo ili na uzv dojki, ja kontroliram zbog obiteljske anamneze 2 puta godišnje fibroadenome (dobroćudni tumori), imam ih po 2 na svakoj dojci. Pod utjecajem hormona (kod mene uvijek pred M i sad u trudnoći) znaju boliti za popi**it... čak me zna cijela peći nekako,neugodan osjećaj. Pomicno je pod prstom. I ono sto meni svaki dr kaže dok boli dobro je... ono što ne boli je upitno.
Jel normalno u trudnoci napipat kvrzicu u grudima? Ja sam je primjetila danss kod tusiranja… s vanjske strane lijeve dojke. Cini mi se da je onako pomicna no mogu je napipat
Ne znam tu info je li normalno ili nije, no odi na pregled molim te. Ako slučajno i je nešto, a vjerojatno nije, samo je bitno da se reagira odmah.
Mantram i šaljem pozitivne misli da je neka blentava nebitna kvrzica zalutala 💗💗💗💗
[/url
Jel normalno u trudnoci napipat kvrzicu u grudima? Ja sam je primjetila danss kod tusiranja… s vanjske strane lijeve dojke. Cini mi se da je onako pomicna no mogu je napipat 🤔
Da li te boli? Ako boli moze biti zljezdica da se upalila ipak se grudi pripremaju za stvaranje mlijeka, moja teta je u trudnoci dobila ciste u grudima koje tako napipa ko kvrzice u pmsu...nemoj se sada jako uplasiti samo prati par dana ako je i dalje tu skokni do dr. Drzim fige da je samo mlijecna zlijezda krenula u akciju 🤞🤞
Evo malo o mojoj sveki opet. Stigli oni s puta i svakom nešto donijeli. Meni je kupila dvoje 3/4tajice jer je njoj cijelu trudnoću bilo jako vruće pa da i ja tako nosim. Samo sam se zahvalila i pospremila ih.Ja prešla u duge i ne planiram ih više skidati. Veli kako su za bebicu donijeli pola velikog kofera robice, ali mi to nije donijela jer se to ne radi prije nego rodim. Na to se nisam mogla suzdržati pa sam ju pitala jel to po bapskim vjerovanjima ide tako. Mm je puknuo u smjeh, a svekar joj odbrusio da izvoli to dati odmah da bi znali što imamo i što još trebamo kupiti. Najgore od svega što je većinu robice kupila šogorica i ko za inat kad smo sjedili za stolom nam pisala na mobitel i onak razočarano pita jel nam se baš ništa ne sviđa od robice pošto joj nismo ništa komentirali. Dok joj je mm napisao što je na stvari, i ona je poludila na nju i našpotala ju nek sa svojim stvarima što je kupila radi što hoće, a njezine neka nam izvoli odmah dati. I tako mi danas "došli" po robicu(svekar je zvao mm da mu nešto dođe pomoći), a šogi si je stvarno dala oduška i nakupovala predivne stvari-jednodijelna odjelca, tetrice, krpice za pranje, dekicu, čizmice za nehodače, dudice, sve ljepše jedno od drugog.
Dobra sogi :) moja ni ne prica sa nama a kamoli da bi ista kupila. A to sto sveki misli da se ne daje robicu prije nego se rodi sve su takve...nasi stariji (mame tetke bake strine...) su jos uvijek uvjerene da prije poroda nis ne treba spremat i 39tj je prerano i da mrak moze uci u djecju robicu ako stoji u ormarima i ladicama prije poroda...mislim koma...
Losaja se isto bas ne kuzim jel normalno ili ne ali preporuka otic provjerit nemas sta za izgubit, a nakon pregleda ces imat mir i znat da nije nista🤞🏻🤗
Cure kak vam se ovo cini meni je pre slatko
HRK 35.65 36% Off | Newborn Baby Winter Warm Sleeping Bags Infant Button Knit Swaddle Wrap Swaddling Stroller Wrap Toddler Blanket Sleeping Bags
https://s.click.aliexpress.com/e/EQ6Mx8U0
Kako je slatkooooooo🤩🤩🤩🤩 jel ima i za odrasle ja bi spavala u tome sa bebom 😁
Bila sam na uzv pred 2 godine i rekla mi doktorica da dodem za dvije ako ne ostanem u meduvremenu trudna. Znala sam ja u pms-u tako nest napipati pa se nadam da je to to. Onda bi mi nakon krvarenja nestalo. No narucit cu se u ponedjeljak na uzv da se umirim.
LoSa Taman da i ideš sad na pregled ne bi ništa mogli vidjeti zbog stvaranja mlijeka. Znam da ja nisam usla u trudnoći na preglede i čak tri mjeseca nakon što sam prestala dojiti su mi rekli da ništa ne vide od mliječnih žlijezda pa da dodjem za mj dva. Samo spomeni slijedeći put svojoj gin.
Iva ovo je preslatko!
Sortiraj odgovore
Najstariji