Neki dan je u grupi bilo pitanje koje musko ime dat . I cure pise sugestije a nekoliko njih na to odgovara "uzasno ime", "to ne bi nikad", "ime za ubojice" i sl. Pa svako ima drugaciji ukus 🤔 No na tim fejs grupama neki ljudi ne postuju druge. Ne mislim da je bilo koja od vas takva no tko zna tko bi se jos ubacio.
Neki dan je u grupi bilo pitanje koje musko ime dat . I cure pise sugestije a nekoliko njih na to odgovara "uzasno ime", "to ne bi nikad", "ime za ubojice" i sl. Pa svako ima drugaciji ukus 🤔 No na tim fejs grupama neki ljudi ne postuju druge. Ne mislim da je bilo koja od vas takva no tko zna tko bi se jos ubacio.
Da, ne kuzim to liječenje frustracija po komentarima.. Ja se ni tu ne složim uvijek sa svim pa ili zakolutam očima sama sa sobom 😃 i preskočim temu ili napišem svoje mišljenje bez vrijeđanja drugih. A to s imenima je odlično da.. Jer je normalno da svi imamo isti ukus i najbolje da svi isto djecu nazovemo 😅

[/url
Poslala sam u ljekarnu mamu po onu morsku vodu za nos i magistra joj rskla da smijem i Operil za nos. To mi cudno... na netu svugdje vele ne
Slazem se za fb, a i nemam ga, samo instagram... Meni je ljepo i ovde mada ako odlucite dalje u neku grupu pratit ću vas.

Eto mene napokon u krevetu… na kraju je mm zaboravio alat za sastavljanje kinderbeta… ma zapravo smo zaboravila pola tog ali ok bar smo otisli malo doma vidjeli jos sta nam treba i tako… inace danas mi je mami rodendan eto vec treci otkako je nema pa smo isli i na groblje… nikad nisam zamisljala da cu ovo sve trebat proc bez nje i njene pomoci… a i da nikad maleni nece upoznat baku… to me danas bas pogodilo kad sam dosla do groba i reko j** ti sve pa zasto …😞😞
No eto zivot ide dalje jos svega par tjedan i malisa dolazi usrecit nas sve i veselit svaki dan🤗
Iva znam da se ne čini utjeha jer fizički nije tu, ali tvoja mama je s tobom i daje ti snagu da prođeš kroz sve ovo najbolje što možeš..

Dobro kakvo je to ime za ubojice 😵😯

Ma na fb su samo babe aktivne.. Moja mater, sveki i cijela njihova generacija što su se naučile služiti kompom i mobom prošle godine 😂😂😂 Ja ostala samo zbog nekih koristi i kontakata, a što se grupa i ružnih komentara tiče uma puno ogorčenih ljudi koji samo vrebaju kako će nekoga zaskočit i napast i liječit frustracije. Ma biž..

Slazem se sa svima vama!..mislim da na fbu nebi ni mi bile tako otvorene da znamo se pod imenom i prezimenom i facom...glupo...meni je ovako super...svaka kaze sto misli, pomognemo jedna drugoj, utjesimo i cao... Najbolje se covjek izjada osobi koju ne pozna.....

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jel normalno u trudnoci napipat kvrzicu u grudima? Ja sam je primjetila danss kod tusiranja... s vanjske strane lijeve dojke. Cini mi se da je onako pomicna no mogu je napipat 🤔
Evo malo o mojoj sveki opet. Stigli oni s puta i svakom nešto donijeli. Meni je kupila dvoje 3/4tajice jer je njoj cijelu trudnoću bilo jako vruće pa da i ja tako nosim. Samo sam se zahvalila i pospremila ih.Ja prešla u duge i ne planiram ih više skidati. Veli kako su za bebicu donijeli pola velikog kofera robice, ali mi to nije donijela jer se to ne radi prije nego rodim. Na to se nisam mogla suzdržati pa sam ju pitala jel to po bapskim vjerovanjima ide tako. Mm je puknuo u smjeh, a svekar joj odbrusio da izvoli to dati odmah da bi znali što imamo i što još trebamo kupiti. Najgore od svega što je većinu robice kupila šogorica i ko za inat kad smo sjedili za stolom nam pisala na mobitel i onak razočarano pita jel nam se baš ništa ne sviđa od robice pošto joj nismo ništa komentirali. Dok joj je mm napisao što je na stvari, i ona je poludila na nju i našpotala ju nek sa svojim stvarima što je kupila radi što hoće, a njezine neka nam izvoli odmah dati. I tako mi danas "došli" po robicu(svekar je zvao mm da mu nešto dođe pomoći), a šogi si je stvarno dala oduška i nakupovala predivne stvari-jednodijelna odjelca, tetrice, krpice za pranje, dekicu, čizmice za nehodače, dudice, sve ljepše jedno od drugog.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji