Ja znam napravit grupu no slazem se s DeeDee pa se ja ne bi pridruzila grupi 🙃
Ajme treba prošvercat taj rajski plin za porod! Ovi iz Čakovca su ispred svog vremena😆😆😆
Ja nisam za grupu na fejsu, ali podržavam tko želi, naravno..
Meni ovaj forum najbolja stvar. Fakat mozemo otvoreno pitat i pisat. Nisam za fb bas..
Lorija super! Nabavit ću rakiju kod bakica.. Mi smo prije imali domaću rakiju dok su pok. baba i dida bili živi, sad ništa..
Šta ima žene? Taman danas kad sam odlučila stat na loptu i preležat popodne (s kojim izletom na wc) neko zatišje 😃
Očekivala bar 10 stranica kad ono, njaaah 😃
[/url
Ja imam iskustva sa seljenjem s foruma na fb. U principu dobro je prošlo jer je nas tada bilo 30-32 i bio je dogovor da ne primamo nove (vrlo rano na početku smo se prebacile na fb),onda je jedna cura bila iz istog gradića kao i ja (sto mi iskreno nije bilo baš super jer opet iznosim intimu,još su moj M i njen bilo poslovni partneri) i onda je ta cura uvela u grupu svoje dvije trudne frendice koje su iz našeg grada i onda je nastao sveopći kokosinjac, pa su sve tri izašle... ugl dobro to klapa dan danas iako je bilo par ružnih svadba izmedju cura koje se privatno znaju iz viđenja i izlazaka iz grupe na konto toga. Mislim iskreno da smo preveliki kolektiv za fb grupu..
*svadja ne svadba🤣
Jako sam se nasmijala na ružne svadbe između cura 😂😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji