ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2019. 16:41

Ja znam napravit grupu no slazem se s DeeDee pa se ja ne bi pridruzila grupi 🙃

samojed
    14. Rujan 2019. 17:47

Ja vam nemam ni fb ni instagram totalno sam van društvenih mreža 

Nasty
    14. Rujan 2019. 17:55

Ajme treba prošvercat taj rajski plin za porod! Ovi iz Čakovca su ispred svog vremena😆😆😆
    Ja nisam za grupu na fejsu, ali podržavam tko želi, naravno.. 

samonezelje
    14. Rujan 2019. 18:07

Meni ovaj forum najbolja stvar. Fakat mozemo otvoreno pitat i pisat. Nisam za fb bas..

Nasty
    14. Rujan 2019. 18:12

Lorija super! Nabavit ću rakiju kod bakica.. Mi smo prije imali domaću rakiju dok su pok. baba i dida bili živi, sad ništa.. 

DeeDee
    14. Rujan 2019. 18:12

Šta ima žene? Taman danas kad sam odlučila stat na loptu i preležat popodne (s kojim izletom na wc) neko zatišje 😃
    Očekivala bar 10 stranica kad ono, njaaah 😃

[/url

Lavica27
    14. Rujan 2019. 18:15

Ja imam iskustva sa seljenjem s foruma na fb. U principu dobro je prošlo jer je nas tada bilo 30-32 i bio je dogovor da ne primamo nove (vrlo rano na početku smo se prebacile na fb),onda je jedna cura bila iz istog gradića kao i ja (sto mi iskreno nije bilo baš super jer opet iznosim intimu,još su moj M i njen bilo poslovni partneri) i onda je ta cura uvela u grupu svoje dvije trudne frendice koje su iz našeg grada i onda je nastao sveopći kokosinjac, pa su sve tri izašle... ugl dobro to klapa dan danas iako je bilo par ružnih svadba izmedju cura koje se privatno znaju iz viđenja i izlazaka iz grupe na konto toga. Mislim iskreno da smo preveliki kolektiv za fb grupu..

Lavica27
    14. Rujan 2019. 18:15

*svadja ne svadba🤣

DeeDee
    14. Rujan 2019. 18:18

Lavica27

*svadja ne svadba🤣

Jako sam se nasmijala na ružne svadbe između cura 😂😂

[/url

Nasty
    14. Rujan 2019. 18:23

E baš zbog ružnih svadba ne dolazi u obzir 🤣😂😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.