ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Rujan 2019. 14:42

cure, pozdrav svima.
    Koliko sam uspjela popratiti, više manje je sve ok- Iva, držim fige da je samo neka kapilarica. Goga, drago mi je da se stanje sa CIN-om nije pogoršalo.

Vezano za ranu i wc papir ja ću vam otkriti što je meni sestra u bolnici poslije drugog poroda otkrila, i još sam poslije toga par puta čula. Rana peče od mokraće ko vrag, ali navodno brže zacjeljuje. Kako i zašto, ne pitajte me. Poslije samo potuftat i to je to.

Ja sam prekjučer nakisla i vjetar me propuhao, osjećam prepone i kišem ali ovako sve ok

[iimg]

mala.le.90.
    11. Rujan 2019. 14:44

Iva mislim da je to nesto bezazleno, ali javi se lijecnicima da budes mirna. Zasad samo lezi...
    Sto se tice ritma u trudnoci, mislim da se svaka treba ponasati u skladu sa svojim stanjem. Osobno, ja se bas super osjecam, radim po kuci punom parom, vozim auto non stop, osjecam se nekako pokretno i snazno. Bebu osjetim, nalazi su mi uredni, zdravo se hranim, dobila sam svega 2 kila na svoju kilazu, sve mi beba uzima.
    Al u slucaju da osjetim neke tegobice, povlacim se i mirujem...
    Sto se tice pregledavanja, meni je doktorica rekla da me do poroda nece vaginalno gledat, ne nosim nisko i nemam bolova, po njoj tijek trudnoce ide normalno...
    Ja sam se opustila konacno, ne citam gugl, vec ulazim brzo u 7.mj i neka bude sta treba biti, ponasam se normalno jer je sve ok, a otkako sam se psihicki opustila, tako nekako i vise uzivam u trudnoci...
    Netko je super napisao ovo u vezi omjera dobrih i losih ishoda, uvijek se stavlja naglasak na neke tragedije i izdvojene slucajeve, a zapravo vecina nas iznese i rodi zdravu djecicu.
    Malo sam oduzila ali puno se tema nakupilo😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

samonezelje
    11. Rujan 2019. 14:55

kolko sam skužila, vlažni papir je potreban zbog klistira.

11. Rujan 2019. 15:04

japanke sam uzela 😂 gadljiva sam na wc-e i tus kabine pogotovo u bolnici .nista onda uzimam papir rolu i jedan vlazni cisto da se nadje .. 
    carape sam spremila kao i papuce za po sobi .. 
    i 2para svojih gacica malo dubljih nemam pojma zasto al eto .. kao nemogu ja bez njih 
    tetrice sam uzela 
    a ovo za pupak kod nas ne treba samo vlazne maramice ,pelene i krema za guzu .. uzela sam ono ato planiram i dalje koristit 
    Pampers pure vlazne maramice i premium care 2-5kg pelene .. pa cemo vidit ako ce falit muz/mama ce
    donit jos .. 

annika
    11. Rujan 2019. 15:05

samonezelje

ma netko je pitao baš za brisanje poslije mokrenja i kod epiziotimije. 

[iimg]

11. Rujan 2019. 15:15

annika

samonezelje

ma netko je pitao baš za brisanje poslije mokrenja i kod epiziotimije.

ja sam pitala 😂 racunam kao lakse se brisat vlaznim papirom nego suhim al vidim da boli kako god 💆🏼‍♀️ a ja i bol dva svijeta razlicita 
    jedino me tjesi sto me nije strah poroda ni boli te al kod zubara sam jutros uredno dusu isplakala 😂😂 

• thinkpink1
    11. Rujan 2019. 15:16

Iva nadam se da je samo kapilarica u pitanju ili guza... 
    Goga odlicno za uredan pregled, bas sam happy!
    Lucille žao mi za pozitivan bris na E.coli. S obzirom da si rekla da je rezistentna, kako te misle lijecit? 
    Grizli ja nemam nista takvoga od simptoma sta si navela. Mene hematologica kontrolira 1xmjesecno, s najosnovnijim pretragama do onih malo zahtjevnijih među koje spada i  anti-Xa (da se vidi dal je dobra doza NMH, ili ju treba pojacat ili smanjit). Ja sam od pocetka na Clexan 0.4, ali svejedno prekontolira da moze ordinirat dozu. Te pretrage uglavnom MPO-ovci ne rade, vec ordiniraju vecinom odokativno, po konstituciji. Ako me sjećanje ne vara ti si na fragminu 5000? Mozda ti je prejaka doza pa ti se rade podljevi i budu izraženije kapilare? Budem ti stavila koje pretage radim pa zamoli da ti prekontoliraju kad ides vadit krv...jer to je bas domena hematologa, kao sto je MPO-vcu IVF.

• lucille9
    11. Rujan 2019. 15:18

Geonistin vaginalete dalje te Ninur kojeg ni nema u antibiogramu.

Lavica27
    11. Rujan 2019. 15:21

Sumnjam da je vlažni papir iza klistira,Btw nemojte imat velikan ocekivanja od klistira ko ja pa razočaranje🤣🤣
    Ja se sjećam  da je pisanje najbolje pod tušem pa te ne peče a ovo ostalo sam samo prislonila wc papir da mi ne kapa,dolje je i onako bio kaos🙈

• thinkpink1
    11. Rujan 2019. 15:23

lucille9

Geonistin vaginalete dalje te Ninur kojeg ni nema u antibiogramu.

Ninur je nitrofurantoin ako se ne varam...🤔
    A na njega je rijetko kad rezistentna bakterija...pa su ti vjerojatno zbog toga dali...nadam se da ces se rijesiti beštije🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI