ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2019. 15:15

annika

samonezelje

kolko sam skužila, vlažni papir je potreban zbog klistira.

ma netko je pitao baš za brisanje poslije mokrenja i kod epiziotimije.

ja sam pitala 😂 racunam kao lakse se brisat vlaznim papirom nego suhim al vidim da boli kako god 💆🏼‍♀️ a ja i bol dva svijeta razlicita 
    jedino me tjesi sto me nije strah poroda ni boli te al kod zubara sam jutros uredno dusu isplakala 😂😂 

• thinkpink1
    11. Rujan 2019. 15:16

Iva nadam se da je samo kapilarica u pitanju ili guza... 
    Goga odlicno za uredan pregled, bas sam happy!
    Lucille žao mi za pozitivan bris na E.coli. S obzirom da si rekla da je rezistentna, kako te misle lijecit? 
    Grizli ja nemam nista takvoga od simptoma sta si navela. Mene hematologica kontrolira 1xmjesecno, s najosnovnijim pretragama do onih malo zahtjevnijih među koje spada i  anti-Xa (da se vidi dal je dobra doza NMH, ili ju treba pojacat ili smanjit). Ja sam od pocetka na Clexan 0.4, ali svejedno prekontolira da moze ordinirat dozu. Te pretrage uglavnom MPO-ovci ne rade, vec ordiniraju vecinom odokativno, po konstituciji. Ako me sjećanje ne vara ti si na fragminu 5000? Mozda ti je prejaka doza pa ti se rade podljevi i budu izraženije kapilare? Budem ti stavila koje pretage radim pa zamoli da ti prekontoliraju kad ides vadit krv...jer to je bas domena hematologa, kao sto je MPO-vcu IVF.

• lucille9
    11. Rujan 2019. 15:18

Geonistin vaginalete dalje te Ninur kojeg ni nema u antibiogramu.

Lavica27
    11. Rujan 2019. 15:21

Sumnjam da je vlažni papir iza klistira,Btw nemojte imat velikan ocekivanja od klistira ko ja pa razočaranje🤣🤣
    Ja se sjećam  da je pisanje najbolje pod tušem pa te ne peče a ovo ostalo sam samo prislonila wc papir da mi ne kapa,dolje je i onako bio kaos🙈

• thinkpink1
    11. Rujan 2019. 15:23

lucille9

Geonistin vaginalete dalje te Ninur kojeg ni nema u antibiogramu.

Ninur je nitrofurantoin ako se ne varam...🤔
    A na njega je rijetko kad rezistentna bakterija...pa su ti vjerojatno zbog toga dali...nadam se da ces se rijesiti beštije🍀

• thinkpink1
    11. Rujan 2019. 15:25

Grizli evo pretraga. Za ovu anti-Xa se vadi krv 3-4h od aplikacije lijeka. Ja se pikem u 6 ujutro, i vadim krv između 9-10h.

Nasty
    11. Rujan 2019. 15:37

samonezelje

kolko sam skužila, vlažni papir je potreban zbog klistira.

Ili hemoroida..
    Super za popis potrepština za bolnicu i rodilište! Lipo sam sve prepisala. Taman sutra idem na 24h..
    Čitam na preskokice jer ne stignem sve.. Čestitam na urednim pregledima danas, naročito Gogi, drago mi je da je sve pod kontrolom! Iva držim fige da je sve ok! 
    Baš su vam lijepi trbusi🤰, ja sam također među kapitalcima🐽

samonezelje
    11. Rujan 2019. 15:40

Lavice ja neću ni zamišljat postupak klistiranja jer mi bu došlo slabo..tak da ni nemam očekivanja, a i već sam čula da unatoč klistiru uvijek ostane bar malo svega nutra, pa na kraju ipak bude dar-mar dole.. a za vlažni papir sam na nekom popisu pročitala da je za nakon klistira. nek mi se nađe.. ponijet ću velku torbu.. =P

• lucille9
    11. Rujan 2019. 15:55

Thinkpink, ma znam ali urin mi je sterilan tako da se nadam da bude ovo pokrio.

Što se tiče klistira- dio žena pred porod se spontano 'očisti'- meni se to dogodoilo prije poroda tako da klistir nije imao na šta djelovati te prije op vanmaternične; valjda se organizam priprema...

annika
    11. Rujan 2019. 15:57

Lavica27

Sumnjam da je vlažni papir iza klistira,Btw nemojte imat velikan ocekivanja od klistira ko ja pa razočaranje🤣🤣
    Ja se sjećam da je pisanje najbolje pod tušem pa te ne peče a ovo ostalo sam samo prislonila wc papir da mi ne kapa,dolje je i onako bio kaos🙈

tako sam i ja mokrila samo pod tušem pa mi sestra rekla da pretrpim, da je to dobro za ranu.

A meni je iza klistiranja bilo korisno samo tuširanje, ja nisam imala nikakva očekivanja pa sam se iznenadila 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.