cure, pozdrav svima.
Koliko sam uspjela popratiti, više manje je sve ok- Iva, držim fige da je samo neka kapilarica. Goga, drago mi je da se stanje sa CIN-om nije pogoršalo.
Vezano za ranu i wc papir ja ću vam otkriti što je meni sestra u bolnici poslije drugog poroda otkrila, i još sam poslije toga par puta čula. Rana peče od mokraće ko vrag, ali navodno brže zacjeljuje. Kako i zašto, ne pitajte me. Poslije samo potuftat i to je to.
Ja sam prekjučer nakisla i vjetar me propuhao, osjećam prepone i kišem ali ovako sve ok

[iimg]
Iva mislim da je to nesto bezazleno, ali javi se lijecnicima da budes mirna. Zasad samo lezi...
Sto se tice ritma u trudnoci, mislim da se svaka treba ponasati u skladu sa svojim stanjem. Osobno, ja se bas super osjecam, radim po kuci punom parom, vozim auto non stop, osjecam se nekako pokretno i snazno. Bebu osjetim, nalazi su mi uredni, zdravo se hranim, dobila sam svega 2 kila na svoju kilazu, sve mi beba uzima.
Al u slucaju da osjetim neke tegobice, povlacim se i mirujem...
Sto se tice pregledavanja, meni je doktorica rekla da me do poroda nece vaginalno gledat, ne nosim nisko i nemam bolova, po njoj tijek trudnoce ide normalno...
Ja sam se opustila konacno, ne citam gugl, vec ulazim brzo u 7.mj i neka bude sta treba biti, ponasam se normalno jer je sve ok, a otkako sam se psihicki opustila, tako nekako i vise uzivam u trudnoci...
Netko je super napisao ovo u vezi omjera dobrih i losih ishoda, uvijek se stavlja naglasak na neke tragedije i izdvojene slucajeve, a zapravo vecina nas iznese i rodi zdravu djecicu.
Malo sam oduzila ali puno se tema nakupilo😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
japanke sam uzela 😂 gadljiva sam na wc-e i tus kabine pogotovo u bolnici .nista onda uzimam papir rolu i jedan vlazni cisto da se nadje ..
carape sam spremila kao i papuce za po sobi ..
i 2para svojih gacica malo dubljih nemam pojma zasto al eto .. kao nemogu ja bez njih
tetrice sam uzela
a ovo za pupak kod nas ne treba samo vlazne maramice ,pelene i krema za guzu .. uzela sam ono ato planiram i dalje koristit
Pampers pure vlazne maramice i premium care 2-5kg pelene .. pa cemo vidit ako ce falit muz/mama ce
donit jos ..
kolko sam skužila, vlažni papir je potreban zbog klistira.
ma netko je pitao baš za brisanje poslije mokrenja i kod epiziotimije.

[iimg]
kolko sam skužila, vlažni papir je potreban zbog klistira.
ma netko je pitao baš za brisanje poslije mokrenja i kod epiziotimije.
ja sam pitala 😂 racunam kao lakse se brisat vlaznim papirom nego suhim al vidim da boli kako god 💆🏼♀️ a ja i bol dva svijeta razlicita
jedino me tjesi sto me nije strah poroda ni boli te al kod zubara sam jutros uredno dusu isplakala 😂😂
Iva nadam se da je samo kapilarica u pitanju ili guza...
Goga odlicno za uredan pregled, bas sam happy!
Lucille žao mi za pozitivan bris na E.coli. S obzirom da si rekla da je rezistentna, kako te misle lijecit?
Grizli ja nemam nista takvoga od simptoma sta si navela. Mene hematologica kontrolira 1xmjesecno, s najosnovnijim pretragama do onih malo zahtjevnijih među koje spada i anti-Xa (da se vidi dal je dobra doza NMH, ili ju treba pojacat ili smanjit). Ja sam od pocetka na Clexan 0.4, ali svejedno prekontolira da moze ordinirat dozu. Te pretrage uglavnom MPO-ovci ne rade, vec ordiniraju vecinom odokativno, po konstituciji. Ako me sjećanje ne vara ti si na fragminu 5000? Mozda ti je prejaka doza pa ti se rade podljevi i budu izraženije kapilare? Budem ti stavila koje pretage radim pa zamoli da ti prekontoliraju kad ides vadit krv...jer to je bas domena hematologa, kao sto je MPO-vcu IVF.

Sumnjam da je vlažni papir iza klistira,Btw nemojte imat velikan ocekivanja od klistira ko ja pa razočaranje🤣🤣
Ja se sjećam da je pisanje najbolje pod tušem pa te ne peče a ovo ostalo sam samo prislonila wc papir da mi ne kapa,dolje je i onako bio kaos🙈

Geonistin vaginalete dalje te Ninur kojeg ni nema u antibiogramu.
Ninur je nitrofurantoin ako se ne varam...🤔
A na njega je rijetko kad rezistentna bakterija...pa su ti vjerojatno zbog toga dali...nadam se da ces se rijesiti beštije🍀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji