Goga drago mi je da je sve okej hehe :) neka ni ne napreduje

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Zoe drzi se i budi jaka i pozitivna. Bit ce sve u redu... :)

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Čestitke na urednim pregledima i sretno ostalim curama 😀
Zoe27 Jesi li na utrogestanu? Ma biće to sve dobro, svakako miruj što više, ali nemoj se time previše opterećivati, znaju oni svašta reći, pa na kraju nas samo bezveze zabrinu
Čestitke na urednim pregledima i sretno ostalim curama 😀
Zoe27Jesi li na utrogestanu? Ma biće to sve dobro, svakako miruj što više, ali nemoj se time previše opterećivati, znaju oni svašta reći, pa na kraju nas samo bezveze zabrinu
Nisam, samo magnezij direct dva puta dnevno uzimam.. Kada vidim ove popise za bolnicku torbu tek onda shvatim koliko se priblizavamo tome 🤩

Eto ja tu pametujem odem na wc i na ulosku smede pomjesano sa kremom od utrica😭 do navecer nemam kako do bolnice svi su na putu zvala sam gin kaze lezat ne se micat dok neko ne dode doma😞 al dobro je kao sto nije svjeza krv… tak da sad kontroliram do 6 dok mm ne dode doma
Iva j...mu misa 🤨... Ajde samo miruj i ako je ikako moguce nek muz izadje ranije ili netko od susjeda da te odveze da te ipak pregledaju. Definitivno je bolje da nije svjeza krv al ovako ces do 6 izludit. Vjerujem da je sve ok al za svoj mir da sto prije odes 🤗😘
Goga super, samo neka to miruje 👌😊
I da se pohvalim mislim da sam se napokon odlucila za kolica 🤣😊 jucer sam pregledala valjda sve stranice, filmice, recenzije da sam se na kraju vec i pogubila al kako se kaze jutro je pametnije pa eto hladne glave pregledah jos i bit ce Peg Perego Book for two sa autosjedalicama 🎊🎉🎊🎉🎊
E sad se bacam u potragu gdje ih je najjeftinije naruciti 🤣

url=https://lilypie.com][/url
Eto ja tu pametujem odem na wc i na ulosku smede pomjesano sa kremom od utrica😭 do navecer nemam kako do bolnice svi su na putu zvala sam gin kaze lezat ne se micat dok neko ne dode doma😞 al dobro je kao sto nije svjeza krv… tak da sad kontroliram do 6 dok mm ne dode doma
Jos nesto... Mozda si se samo ozlijedila kad si utric stavljala? U visim tjednima je i sluznica osjetljivija, znam da meni nakon pregleda je uredna bila sukrvica ili tako blagi smedji iscjedak.

url=https://lilypie.com][/url
E iva jebemu. Leži i ne guglaj nista. A smedjkasti iscjedak može biti starija krv od jučer ako si sluznicu oštetila.
PetraB sjetila sam te se jučer jer sam vidjela žensku s tim kolicima i reko da ti javim al si me preduhitrila:)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji