Čestitke na urednim pregledima i sretno ostalim curama 😀
Zoe27Jesi li na utrogestanu? Ma biće to sve dobro, svakako miruj što više, ali nemoj se time previše opterećivati, znaju oni svašta reći, pa na kraju nas samo bezveze zabrinu
Nisam, samo magnezij direct dva puta dnevno uzimam.. Kada vidim ove popise za bolnicku torbu tek onda shvatim koliko se priblizavamo tome 🤩
Eto ja tu pametujem odem na wc i na ulosku smede pomjesano sa kremom od utrica😭 do navecer nemam kako do bolnice svi su na putu zvala sam gin kaze lezat ne se micat dok neko ne dode doma😞 al dobro je kao sto nije svjeza krv… tak da sad kontroliram do 6 dok mm ne dode doma
Iva j...mu misa 🤨... Ajde samo miruj i ako je ikako moguce nek muz izadje ranije ili netko od susjeda da te odveze da te ipak pregledaju. Definitivno je bolje da nije svjeza krv al ovako ces do 6 izludit. Vjerujem da je sve ok al za svoj mir da sto prije odes 🤗😘
Goga super, samo neka to miruje 👌😊
I da se pohvalim mislim da sam se napokon odlucila za kolica 🤣😊 jucer sam pregledala valjda sve stranice, filmice, recenzije da sam se na kraju vec i pogubila al kako se kaze jutro je pametnije pa eto hladne glave pregledah jos i bit ce Peg Perego Book for two sa autosjedalicama 🎊🎉🎊🎉🎊
E sad se bacam u potragu gdje ih je najjeftinije naruciti 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Eto ja tu pametujem odem na wc i na ulosku smede pomjesano sa kremom od utrica😭 do navecer nemam kako do bolnice svi su na putu zvala sam gin kaze lezat ne se micat dok neko ne dode doma😞 al dobro je kao sto nije svjeza krv… tak da sad kontroliram do 6 dok mm ne dode doma
Jos nesto... Mozda si se samo ozlijedila kad si utric stavljala? U visim tjednima je i sluznica osjetljivija, znam da meni nakon pregleda je uredna bila sukrvica ili tako blagi smedji iscjedak.
url=https://lilypie.com][/url
E iva jebemu. Leži i ne guglaj nista. A smedjkasti iscjedak može biti starija krv od jučer ako si sluznicu oštetila.
PetraB sjetila sam te se jučer jer sam vidjela žensku s tim kolicima i reko da ti javim al si me preduhitrila:)
Mm je u splitu sa sefovima i moze doc tek oko 5-6 doma zapravo sad nekad i krecu nazad… mirovat cu pratit na kraju krajeva ak zagusti zovem hitnu pa nek me voze…lako moguce da sam se ogrebala ili nesto si napravila jer ne stavljam utric sa rukavicom, ali bolje da me pregledaju da nebi bilo problema
Vrlo lako moguce da si se malo zagrebala, ali svakako lezi i sacekaj popodne pregled.. Meni je tako smedje bilo od hemoroida i isto sam se jako uplasila
Najbolje da. Lezi i miruj do pregleda i samo se nemoj brinuti, sve ce biti dobro
Meni je jucer dok napisao da sam uloživa za vršak prsta i poslije gladao duljinu cerviksa uzv-om i rekao sve super. Tako da mislim da im je ta vaginalna procijena subjektivna. I da... vani ne pregledavaju trudnice vaginalno svaki put.
Sta se bazena tice, ja sam sigurna da sam tako pokupila ureoplazmu pred dvije godine. Otisla s jednom turom antibiotika, no od poslije nisam bas fun bazena. Godi mi plivanje zbog leđa no mislim da cu preskocit. Radije cu trpit bolna leđa nega da navucem bakterije 😂
Iva nadam se da je samo to sto si se možda zagrebala od utrica ili je od hemeroida. Lako moguce ali svakako provjeri. Drzim ti fige da je sve okej ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji