Evo ja bila kod doktora, nije me nista ni pregledavao...dao mi uputnicu da.sutta odnesem urin pa onda kad vidi taj nalaz reci ce dal trebam raditi urinokulturu. A sto se tice kontrakcija, pitao je samo dal pijem magnezij...i kao da bi mi mozda dao spasmex ali da cemo dogovoriti kad stigne ovaj nalaz. Sutra valjda budemo pametniji....i da, rekao je da pijem puno tekucine. To je to.
L 💛
Ajme cure vi ste vec na torbi za rodiliste. Meni se to cini kao neka daleka buducnost. Ja jos nemam ni sobu spremnu ni nis 🙈😁.
Htjela sam vam rec za lidl, na sveticama je ostalo zbilja dosta trudnicke robe i to svakakvih velicina. Mema vesti i grudnjaka, ostlaog mi se cinilo da ima svasta. A u satoru isto ima svega. Kupila grudnjak za dojenje za 20 kn, neki dan kad sam bila ih nisam vidjela a danas cijela kosara. Mislim da oni to nadopunjavaju. Pa kome je usput isplati se prekopat. Pogotovo ujutro cure koje ne rade kad jos nije kaos i guzva
Iva nek sve bude u redu 🤞. Bitno da nema vise nicega mozes ti jos to odmirovati.
DeeSB nadam se da ce ti nalaz biti uredan.
Nisam popamtila al jedna je napisala da je rijesila ureaplazma i sad da ima e. Coli. Mm je imao e. Coli nedavno i moja dr opce je i mene poslala na urinokulturu za svaki slucaj jer navodno se cak i preko wc-a moze pokupiti. Mm je imao jako visoku koncentraciju i kao stalno koristimo isti wc pa bolje da provjerimo posebno ako imamo odnose kao bi trebala kontrolirat to. Na srecu nisam imala ništa, al mozda ne bi bilo lose DeeSB da muza posaljes isto na urinokulturu.
Lavice & Sarice ne znam,evo sad smo ja i mm gledali pod svjetlom jer se ne vidi trenutno dobro,i crveni sitni pristevi 5-6 cak i ovi na krajevima usne presli u crveno. Ne cese se,ne boli ga na dodir 😕
Namazala sam bepathenom. Mislim se sad da malo kamilicom isperem. Ona je meni zakon!
Stvarno ne znamo a nitko nista nije reagirao. Pitala sam sestru,kaze ona da je i njenima tako znalo izbaciti i da se samo povuce. Ma tko ce ga znati,al mami ko mami nije ugodno vidjeti naravno ☺
A budemo vidjeli kakav ce biti nalaz pa onda dalje.
A sto se tice stvari i opreme ja nemam jos ni jednu jedinu stvar za bebu...ni bodi, ni carapice...a ni spavacice za bolnicu. Prvo nisam htjela kupovati nista jer sam imala osjecaj da cu se ureci, pa kao taman ce bit placa pa cemo pricekat tjedan, pa ajd da vidimo hoce li biti curica ili decko, pa nece da se pokaze pa pricekat cemo slijedeci pregled....i tako stalnoo imam neki izgovor, nikako da krenem..
L 💛
Čestitm svima na urednom pregledima.
Iva, Goga drago mi je da ste okej!
Moja curka je od jučer navečer aktivna, jako, jako..
Iskreno sam plakala noćas od bolova koliko me lupala, i koliko je divljala..I danas je cijeli dan tako.. malo se brinem čak već sad, jer mi na trenutke uopće nije ugodno😑😫
Nemam nikakvih drugih problema, samo ona divlja i divlja🙈
Još nije ni stigla, a već me zeza
Mikio vidim da smo sa kupovinom iste...sad mi malo lakse kad znam da nisam jedina. 😀
Iva bome dobar neki sef, drzim fige za zeleno svjetlo!! 🤞🤞😀
L 💛
mikio ja sam negdje procitala da bi se beba trebala osjecat svakodnevno od 28-og tjedna te se od tads broje udarci. No nazovi doktora pa pitaj... nije to glupost. Ja svog osjetim svaki dan ali nekad bas lagano samo jednom.
Sortiraj odgovore
Najstariji