Hvala curke divne ste😘😘😘
Mm mi se tek sad u cijeloj zbrci pohvalio da je dobio od direktora vikend u Opatiji u hotelu sa wellnessom i sve placeno plus jos kako je slab na aute daje mu svoj privatni audi neki novi🤣🤣🤣🤣 rekooo kako sta zasto??? Pa posto ubrzo trebamo dobit bebaca da se malo opustimo prije pa nas zato salje jer zna kako je kad dode beba🤣 sad kad odem na kontrolu moram trazit dopustenje za putovanje ako je sve ok🤗
Ajme Iva di je taj direktor da se ono odmah zaposlim kod njega!! Koji čovjek svaka cast! Ti sad samo lijepo odmaraj to su ti vec visoki tjedni prakticki si blizu kraja. Imas cca 7 tj i vec je terminska beba tako da hrabro i biti ce sve ok! I da te utjesim moja frendica je pred 25 god bila beba rodena u 28om tj danas zdrava cura vec i svoje dijete ima. Tako da hrabro i pozitivno i tu di jesi i u Opatiji 😉😉😉
Thinkpink hvala za pretrage. Mene su na fragmin stavile hematologica i gin specijalist fetalne medicine. Bila kod njih istovremeno jer tako rade u ambulanti di odmah dodjele curama koje imaju pravo na hzzo to. Ja sam na minimalnoj dobzi fragmina 2500 i samo su kao pretragu napisali kontrolu koagulacije i ono protrombinsko ili kako vec se zove sad nemam nalaze tu da pogledam. To mi je sve stalno u granicama normalne i posto je to kao najmanja doza ne treba vise od toga pretraga. Ja i inace lako bi dobila kodrice al sad bas odmah. Sad 17. idem kod MPO pa cu i nju pitat misljenje doduse ona bi me bila drzala samo na andolu, al ovi drugi dvoje nisu bili za to da sam na andolu 100. E sad jos da te pitam jer tebi tece ponekad krv iz mejsta gdje se piknes kad izvadis injekciju? Meni kad se u desnu stranu uvijek bez obzira dal u trbuh ili nogu si dala.
Sorry, malo mi se pomotalo, vec mi se pobrkalo tko je na kojoj dozi...ne mogu pamtit vise🙃🤪
Pitaj ih na kontroli, ako mogu neka ti naprave širu obradu...
Ponekad mi se to dogodi, isto vecinom na desnoj strani trbuha jer mi je desna ruka dominantna i s njom se pikam, a s lijevom si cijelo vrijeme prilikom pikanja držim kožni nabor pa pri izvlačenju igle na desnoj strani imam vise manevra i slobodnog prostora, i desi mi se dok se il jos snena pikam i ne izvucem mozda potpuno istom kanalu il mozda trznem rukom prilikom izvlacenja, al stvarno rijetko i kolicinski malo, pojavi se samo tockica na tupferu, al stvarno stvarno rijetko...
Nadam se da ce ti odgonetnut zasto ti se to događa, nadam se da nije nista klinicki znacajno...sretno na kontroli🍀
Lavice & Sarice ne znam,evo sad smo ja i mm gledali pod svjetlom jer se ne vidi trenutno dobro,i crveni sitni pristevi 5-6 cak i ovi na krajevima usne presli u crveno. Ne cese se,ne boli ga na dodir 😕
Namazala sam bepathenom. Mislim se sad da malo kamilicom isperem. Ona je meni zakon!
Stvarno ne znamo a nitko nista nije reagirao. Pitala sam sestru,kaze ona da je i njenima tako znalo izbaciti i da se samo povuce. Ma tko ce ga znati,al mami ko mami nije ugodno vidjeti naravno ☺
Mozes malo sa kamilicom ili kaduljom ona je dobra za umirenja isto. Ma izbaci im ko neki pad imuniteta dok god ne pece ne zateze znaci nijs herpes i proci ce. Znas kako djeca nekad u koncentraciji znaju i grist usnicu pa moze i od tog biti
Mikio može biti da imaš jednostavno mirniju bebu, al ako se ne varam brojanje pokreta se radi u tjednima 30+ (mislim kad sam tek dosla u bolnicu na preglede tjedne da sam dobila upute isprintane). Iskreno ako te toliko muči to kupi preko njuskala za 200-300kn baby watcher. Nije štetan a kupuje mir tebi a i djetetu preko tebe. Vjerujem da ćeš ga za iste novce prodati ili minimalno izgubiti..
Ove cure koje nisu još ništa kupile...pa iskreno uvijek ti stignu drugi kupiti da je neka frka i takodker stigne se sve odjednom ali vjerujem da je i financijski lakše ako svaki mjesec nešto sa strane kupis. Ja sad nemam velikih izdataka(ne trebam kolica,kadu,kinderbet itd itd) pa si rasporedim po par stvari prošli mj,par ovaj...i tako,skupi se.
Ostalo sam fakat zaboravila🙈
Grizli i ja sam prije trudnoće bila sklona modricama. U trudnoćama pogotovo, ali ovo sada je koma. Poslijeoperacije vena desne noge koja mi je do koljena bila doslovno crna od vena i kapilara sve bilo super, a sad gledam da svaki dan izbija nešto novo i to na oba dvije. I ne samo do koljena nego i gore. Mislim da smo tome jednostavno sklone, da to nema veze s heparinom. U ponedjeljak idem kirurgu, ali mislim da mi nema što reći što već ne znam-odmaranje s nogama na povišenom, lioton gel i kompresijske čarape cijeli život.
Mikio meni je receno bilo da se beba treba javit bar 5 puta u recimo sat vremena lezanja i to se broji od 28tj na dalje da. Ako se to ne dogodi pojest nesto slatko prosetat razgibati se malo lec na lijevi bok i cekati. Ukoliko se beba ne javi 12 sati preporuceno je ici na hitnu da. Ja bi isla. Ne ispadas panicar 2 dana je puno. Zelim da sve bude ok 🤞🤞
BabyD u prvoj trudnoci cim su mi rekli datum ja sam rekla a ne ranije ce to. I nikad me nije pustio taj osjecaj i ja se tako spremila vec u 30om tjednu sve sve i torbu i sve. I bome zadnji pregled kod moje dr 36+4 kaze ona uputnica za bolnicu brisevi za tj dana imas ti vremena aha 37 tj tocno sef roden nisam bila ni u bolnici ni podigla briseve ni nis 😂 sada jos nisam ni prstom makla 😂😂
Grizli i ja sam prije trudnoće bila sklona modricama. U trudnoćama pogotovo, ali ovo sada je koma. Poslijeoperacije vena desne noge koja mi je do koljena bila doslovno crna od vena i kapilara sve bilo super, a sad gledam da svaki dan izbija nešto novo i to na oba dvije. I ne samo do koljena nego i gore. Mislim da smo tome jednostavno sklone, da to nema veze s heparinom. U ponedjeljak idem kirurgu, ali mislim da mi nema što reći što već ne znam-odmaranje s nogama na povišenom, lioton gel i kompresijske čarape cijeli život.
Cure vecer! ne stigbem sve bas pratiti ali evo..
I ja muku mucim s venom...liotin dva do tri puta dnevno mazem i nogu podignem..pokusala sam navuci kompresijsku carapu al meni je to preusko..steze ajme pa sam odustala..vidjet cu jos kako bude u visoj trudnoci...moj ginekolog kaze nema panike dok ne crveni ..inace kad dignem gore nogu potpuno se povuce skoro se ni ne vidi..a na potezu je od prepone preko bedra do sastrane od koljena. Ispod koljena nemam.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
DeeSB i mikio ja sam isto vaša škola 🙈🙈
Mi u 10.mjesecu tek planiramo počet renovirat stan, a u 11. kad odem na porodiljni tj. komplikacije se planiram posvetit bebostvarima. A selimo službeno ne znam, 12.mjesec vjerojatno, koliko ce potrajat dok sve riješimo.. Iako, dogovorila sam krevetic, komodu i kolica (koja još nisam vidjela uživo😂) i počele su mi frendice nosit robicu i tako.. Ali apsolutno ništa konkretno, isto dvije cice od opreme za sad 😄😄😄
[/url
Izmedju 26 i 36 tjedna se beba najjace osjeti jer joj je omjer velicine njje same i mjesta u maternici taman super za akrobacije. Zadnji mjesec im je tijesno i kod prvorotki se najcesce vec okrenu u polozaj do poroda.Naravno da se beba mora osjetiti svaki dan ali sad bas koliko pokreta to nisam sigurna..kad je mirna jako malo je prodrmajte..to bi meni znala ginek raditi..ugl i najcesce nema brige..to su samo nasi strahovi😉
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Izmedju 26 i 36 tjedna se beba najjace osjeti jer joj je omjer velicine njje same i mjesta u maternici taman super za akrobacije. Zadnji mjesec im je tijesno i kod prvorotki se najcesce vec okrenu u polozaj do poroda.Naravno da se beba mora osjetiti svaki dan ali sad bas koliko pokreta to nisam sigurna..kad je mirna jako malo je prodrmajte..to bi meni znala ginek raditi..ugl i najcesce nema brige..to su samo nasi strahovi😉
Ja sam isto čula to da se najvise osjete izmedu 26. i 36. tt
Joj mene tako veseli kad osjetim ovo moje čudo, napokon sam dočekala da je svakodnevno. Uvjerljivo je najaaktivnija navečer kad legnem. Ili se samo smirim pa najviše osjetim, ali divno u svakom slučaju 😍
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji