Lorija ne znam što bi ti rekla,moja samo ima kako ide ide u vrtić, ne kužim. Mislila sam alergija na hranu al nemoguće baš na svu hranu... kravlje mlijeko🤷♀️? Nemam pojma
Ajme kako puno pisete. 😂😂😂 dok sam sve procitala,skoro zaboravila.
Super curke na urednim pretragama!! Cestitke svima. Zapamtila sam samo klistir. Evo da se prijavim da meni to nisu radili 😉
Jedno pitanje za mame.
Sta predstavljaju kao mali pristici ispod usne na bradi kod djece? Evo vec tjedan dan,sad su manje vidljivi al al primjetila jedan na kutu usne 😒
Bili smo prosli tjedan kod doktora,pregledavao ga je i vidio je to al nije reagirao nista.
To su ko aftice slicno ako sam dobro razumjela opis. Mogu se desiti ako djeca vise sline zbog zubica ili ako lizu ne bas najcisce stvari piju iz istih casa sa drugom djecom..
Thinkpink hvala za pretrage. Mene su na fragmin stavile hematologica i gin specijalist fetalne medicine. Bila kod njih istovremeno jer tako rade u ambulanti di odmah dodjele curama koje imaju pravo na hzzo to. Ja sam na minimalnoj dobzi fragmina 2500 i samo su kao pretragu napisali kontrolu koagulacije i ono protrombinsko ili kako vec se zove sad nemam nalaze tu da pogledam. To mi je sve stalno u granicama normalne i posto je to kao najmanja doza ne treba vise od toga pretraga. Ja i inace lako bi dobila kodrice al sad bas odmah. Sad 17. idem kod MPO pa cu i nju pitat misljenje doduse ona bi me bila drzala samo na andolu, al ovi drugi dvoje nisu bili za to da sam na andolu 100. E sad jos da te pitam jer tebi tece ponekad krv iz mejsta gdje se piknes kad izvadis injekciju? Meni kad se u desnu stranu uvijek bez obzira dal u trbuh ili nogu si dala.
Klistiranje... Torba za rodiliste... 😕😕 Kako se to meni cini daleko! Morat cu jos pricekat sa tim info jer sad imam osjecaj kao ono joj pa to meni jos ne treba 😆, a mos mislit trebat ce mi dok se okrenem.
Ja kad pogledam kofer spreman , dode mi da odem rodit odma sada 😂
slozila svu robicu i tetrice u ladice i sve ostalo i sad
cekam 💙
stigla mi je kadica i to je sluzbemo zadnja stvar koja nam je trebala.
sad smo u potpunosti opremljeni i jedva cekamo malog medu da nam dode 💙💙
Grizli ja ti imam kapilare skoro pune noge i bez tog da se moram pikat, sad mi i nadoslo jos novih u trudnoci🙉😂
Za mjehur i ja znam cesto piti caj od brusnice iz dm-a encian.
Cestitam cure na dobrim pregledima🤗
BabyD ti mislis da ce beba uraniti? Imas neke razloge da bude ranije?
losa84 mene taj osjecaj prati od početka ..gin je isto rekao da bi mogo prije a sad nezz nije dao nikakav konkretan razlog
kako dani idu sve me vise drzi neki osjecaj da moram to napravit sve jer ce beba doc prije .
Ja se dogegala iz setnje, a hodam ko krizanac kauboja i pingvina.. Uspuf kupila torbu za rodiliste jer sam bila inspirirana temom, i jednu tetra i jednu svedsku p u jednom lokalnom ducanu s tekstilom jer nisam moglaa odoljeti.💳💰💲
Vidjet cemo kak bude sa klistirom.. necu ocekivat nist..
losa84 mene taj osjecaj prati od početka ..gin je isto rekao da bi mogo prije a sad nezz nije dao nikakav konkretan razlog
kako dani idu sve me vise drzi neki osjecaj da moram to napravit sve jer ce beba doc prije .
Onda bolje da si na vrijeme spremna 😉
Iva bit ce da je hemic ili neka vanjska ozljedica. To je sad sve puno osjetljivije. Odmarsj pa ces vidjet.
Iva ja isto mislim da je u pitanju hemić..ali normalno zabrines se dok vidis krv pa i smeđu
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji