S ovim se potpuno slažem i užasno frustrira. Meni je doktor rekao uspori a nakon puknute kapilare mirovanje, ali zapravo nije mirovanje nego ''nemoj pretjerivati'' i odmaraj. Šta to znači?? Moj tempo prije trudnoće je bio poprilično žestok i dinamičan i ono što je meni sad umjereno je nekome možda svakodnevica. I onda me ulovi panika da možda nisam dovoljno usporila i da ću napraviti neku štetu bebi. A koliko smo tek pregovarali oko pilatesa.... U petak sam se vratila s team bulidinga i od straha preležala cijeli vikend jer ne znam dali je to bilo neumjereno, preaktivno ili koji vrag...
S ovim se potpuno slažem i užasno frustrira. Meni je doktor rekao uspori a nakon puknute kapilare mirovanje, ali zapravo nije mirovanje nego ''nemoj pretjerivati'' i odmaraj. Šta to znači?? Moj tempo prije trudnoće je bio poprilično žestok i dinamičan i ono što je meni sad umjereno je nekome možda svakodnevica. I onda me ulovi panika da možda nisam dovoljno usporila i da ću napraviti neku štetu bebi. A koliko smo tek pregovarali oko pilatesa…. U petak sam se vratila s team bulidinga i od straha preležala cijeli vikend jer ne znam dali je to bilo neumjereno, preaktivno ili koji vrag…
Ne znam zašto ali mi nije uhvatio da je sam se nadovezala na post Lavice
Cure tu sam, stanje je isto kao prosli put prisutna displazija koje se ne širi ne napreduje i što je najvaznije ne izgleda kao nista invazivno itd... iduća kolposkopija za 2 mjeseca isto. Bebica super. 🎊🥰🥰
nema gume, nego kao neki konopcic al sam ga ja maknula pa mi je taman za po doma 😊
- za sad sam stavila u onaj najmanji kuferic
3x spavacice
2x pakiranja mrezastih gacica
pola paketa chicco ulozaka ( pa ce mi muz/mama donosit po potrebi jos )
- putni neseser sa mini proizvodima za higijenu
1x mali rucnik za lice
1x veci za tusiranje
-multi mam komprese
-purelan kremu za bradavice
3x potkosulja
1x tajce (da se nadje 😂 )
3x grudnjaka
za bebu
-paket pelena
-vlazne maramice
-krema za guzu
-duda varalica ( pise da ponesemo )
-podloga jednokratna za presvlacenje ( donit ce mi moji ako bude trebalo jos)
Torbica za rađaonu - nju cu spremit naknadno
-voda
-punjac
-gumica za kosu
-trudnicka i svi nalazi u trudnoci .
-zdravstvena
Henky kužimo se onda. U pon cu bas doktoricu pitat da mi kaze tocno kolko sta smijem🤣 Joj da Zoe,ja sam drugorotka (izmedju još i operacija i dvije kiretaze) i meni se to čini za mene normalan nalaz al čim me krene stezat panika me hvata🤯
BabyD Ja bi dodala rolu wc papira (nevjerojatno al tamo ko da ga jedu kad ti treba nema ga)
-onaj antibakterijski sprej iz dm-a ili antibakt vlažne maramice, -japanke za tuširanje koje možeš poslije baciti.
-Ovaj put cu uzeti i sprej za suho pranje kose jer sam 10 dana ostala zadnji put🙄
-za radjaonu gran cereale il neke kekse (za slučaj da ste u predradjaoni jako dugo i daju vam) ili one proteinska pločice
-vodu i gazu za vlazit usta (ako vam ne daju piti kao meni)
Sjetim se još...
Goga drago mi je da je sve okej hehe :) neka ni ne napreduje
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Zoe drzi se i budi jaka i pozitivna. Bit ce sve u redu... :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Čestitke na urednim pregledima i sretno ostalim curama 😀
Zoe27 Jesi li na utrogestanu? Ma biće to sve dobro, svakako miruj što više, ali nemoj se time previše opterećivati, znaju oni svašta reći, pa na kraju nas samo bezveze zabrinu
Sortiraj odgovore
Najstariji