Lavice ja neću ni zamišljat postupak klistiranja jer mi bu došlo slabo..tak da ni nemam očekivanja, a i već sam čula da unatoč klistiru uvijek ostane bar malo svega nutra, pa na kraju ipak bude dar-mar dole..a za vlažni papir sam na nekom popisu pročitala da je za nakon klistira. nek mi se nađe.. ponijet ću velku torbu.. =P
postupak klistiranja ja nisam ni osjetila. sad je li zato što sam bila u trudovima ili je sestra bila nježna, nemam pojma
[iimg]
DeeSB Ja pijem čaj od sušene brusnice iz apoteke. Sokove bih svakako izbjegavala zbog šećera, ako ništa drugo, a onaj čaj koji dođe u vrećicama ko zna šta je u njima 😂 Tako da mi je najsigurnija brusnica u takvom obliku, sušena
Meni stigli rezultati ogtt i urinokulture.sve je odlicno. :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Geonistin vaginalete dalje te Ninur kojeg ni nema u antibiogramu.
Ninur cak mislim da nije atb vec uroseptik ili tako nesto. Meni je on puno pomogao kad sam imala ceste upale mjehura, od ujutro kad bi pocelo peckanje do podne kad bi krenula krv. A uk uvijek bo. Na kraju bio pijesak koji bi ostetio kanale, uretru i sluznicu mhehura. Nadam se da ce ti pomoci no obzirom da se radi o eserihiji mozda da uzmes nesto na prirodnoj bazi a da mogu trudnice. Mislim da su curke bas nedavno pisale o caju ili sl. A koliko je ima? 10 na koju?
url=https://lilypie.com][/url
Kengurica meni je sve jasno oko prenatalnih testova no cesto to ginekolozi ne vele jasno. Recimo velim ja neki dan frendici da sam nervozna pred svaki pregled, a ona mi veli "sta nisi isla na prenatalni test pa bi bila mirna ostatak trudnoce". To sto ona govori je cista zabluda jer dobar nalaz prenatalnog ne garantira sve savrseno do kraja. A upravo ih tako reklamiraju. Meni doktor veli mirovati zbog prethodne operacije mioma i jos dva mioma koji su ostali. Nikad se ne zna sto mogu izazvat. Ja ne lezim non stop no smanjila sam dnevne aktivnosti za 80%. Ne dizem nista tesko, ne naprezem se, lagano secem no vozim, odlazim na kave i sl. Kad vidim da mi je nesto tesko legnem i odmorim. Kso sto je Sarita rekla, najveca je vjerojatnost da sve bude ok pa to tako i ja gledam
Cure super za preglede…a Iva ti samo miruj, drzim fige da nije nista. 🤗
Ja mislim da cu otici posjetiti svog dr…kao da imam neku upalu mjehura, stalnooo moram na wc…cijelu noc nisam spavala, odem na wc i vratim se u krevet i vec moram ponovo. Bilo me strah zaspati da se ne upiskim. Rekla sam muzu da cu si kupiti pelene i popiti normabel da se napokon naspavam.
Uglavnom - sta vi pijete u takvim situacijma, brusnicu…caj ili sok? Ili nesto drugo? 🤔
Mozda malo kasnim, ali ja pijem puuuno caja od kamilice ili brusnice tak da se stalno mjehur cisti, a jednom me bas pocelo vec peckat i boluckat dok sam pisala i nisam vise mogla durat pa sam popila pola case onog uvih h caja(ali onaj sto je u piksi kao i cedevita sto moze i sa hladnom vodom) i bilo mi bolje od toga.. Znam da se to ne smije, ali gin je rekla da ne smijem nikakve antibiotike jer nije jako, a ja nisam mogla durat i rekla sam joj da sam to popila pa je rekla okej, samo da ne pretjerujem s tim.. A imam kolegicu koja je litru uvin h caja pila svaki dan svoje trudnoce i evo prije mjesec dana rodila zdravog djecaka😁 njoj je njen gin rekao da smije to tak, ne znam xd
Samonezelje pa nije niš strasno klistir. Ja sam samo toplo (toplu vodu) osjetila i nagon da idem na wc...
Jaivanpa super!!
LoSa cinjenica je da ti nitko nista garantirati ne moze ni doktor ni testovi ni nista. Uvijek moze nesto krenuti krivo ali ne treba tako misliti. Zato mi se lakse osvrnut na sve uredne trudnoce i rec pa sto i meni nebi bilo tako nego na moguce komplikacije i stresirati se i panicariti i umisliti si sve i jednu. U odnosu na prvu trudnoci ja sam usporila maksimalno koliko se moze sa trogodisnjakom. Jednostavno mi ova trudnoca puno teze podnosljiva no prva.
Meni dr nije prodala nikakve zablude vezano za prenatalne testove rekla je to je na 3 najcesce anomalije i uglavnom statisticki podatak ne garancija za nesto odbila prvi put odbila i drugi i nis idemo dalje sa vjerom da ce sve biti ok
LoSacinjenica je da ti nitko nista garantirati ne moze ni doktor ni testovi ni nista. Uvijek moze nesto krenuti krivo ali ne treba tako misliti. Zato mi se lakse osvrnut na sve uredne trudnoce i rec pa sto i meni nebi bilo tako nego na moguce komplikacije i stresirati se i panicariti i umisliti si sve i jednu. U odnosu na prvu trudnoci ja sam usporila maksimalno koliko se moze sa trogodisnjakom. Jednostavno mi ova trudnoca puno teze podnosljiva no prva.
Meni dr nije prodala nikakve zablude vezano za prenatalne testove rekla je to je na 3 najcesce anomalije i uglavnom statisticki podatak ne garancija za nesto odbila prvi put odbila i drugi i nis idemo dalje sa vjerom da ce sve biti ok
Skroz se slazem 😊
Ajme kako puno pisete. 😂😂😂 dok sam sve procitala,skoro zaboravila.
Super curke na urednim pretragama!! Cestitke svima. Zapamtila sam samo klistir. Evo da se prijavim da meni to nisu radili 😉
Jedno pitanje za mame.
Sta predstavljaju kao mali pristici ispod usne na bradi kod djece? Evo vec tjedan dan,sad su manje vidljivi al al primjetila jedan na kutu usne 😒
Bili smo prosli tjedan kod doktora,pregledavao ga je i vidio je to al nije reagirao nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji