ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    11. Rujan 2019. 11:41

Lavica 🤣... Hvala kaj si se sjetila 🤗

url=https://lilypie.com][/url

• Zoe27
    11. Rujan 2019. 11:57

iva4

Mm je u splitu sa sefovima i moze doc tek oko 5-6 doma zapravo sad nekad i krecu nazad… mirovat cu pratit na kraju krajeva ak zagusti zovem hitnu pa nek me voze…lako moguce da sam se ogrebala ili nesto si napravila jer ne stavljam utric sa rukavicom, ali bolje da me pregledaju da nebi bilo problema

Vrlo lako moguce da si se malo zagrebala, ali svakako lezi i sacekaj popodne pregled.. Meni je tako smedje bilo od hemoroida i isto sam se jako uplasila

• Zoe27
    11. Rujan 2019. 12:16

Najbolje da. Lezi i miruj do pregleda i samo se nemoj brinuti, sve ce biti dobro 

11. Rujan 2019. 12:22

Meni je jucer dok napisao da sam uloživa za vršak prsta i poslije gladao duljinu cerviksa uzv-om i rekao sve super. Tako da mislim da im je ta vaginalna procijena subjektivna. I da... vani ne pregledavaju trudnice vaginalno svaki put.
    Sta se bazena tice, ja sam sigurna da sam tako pokupila ureoplazmu pred dvije godine. Otisla s jednom turom antibiotika, no od poslije nisam bas fun bazena. Godi mi plivanje zbog leđa no mislim da cu preskocit. Radije cu trpit bolna leđa  nega da navucem bakterije 😂

Aristea
    11. Rujan 2019. 12:24

Iva nadam se da je samo to sto si se možda zagrebala od utrica ili je od hemeroida. Lako moguce ali svakako provjeri. Drzim ti fige da je sve okej ❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Sarita15
    11. Rujan 2019. 12:47

Goga super da sve miruje 👌 nek tako i ostane 
    Iva jooj meni ajde drzi se disi slusaj bebu odmaraj i bit ce sve ok ..na koncu ako treba zoveh hitnu i nek te vozi . 
    Slazem se vani vaginalno ni ne gledaju do pred porod...pitala sam frendicu 34tj jel sve ok jel zatvorena rekla da valjda je da oni to ne gledaju...meni recimo na nalazu pise Mirovanje! a gin rekla sve ok sve normalno radi jedino ne dizi malog i to je to. Isto mi pise na svim nalazima iz prosle trudnoce pa nisam morala mirovat nikako. Imam neku ideju da njima to komp izbaci van vec po defoltu. Recimo i na svim nalazima i sad i prije mi pise dane upite u prehrani i vitaminima a nitko zucnuo o tome nije. 
    A sto se ulozivosti tice prema mojoj dok god je unutarnje usce zatvoreno i beba nije prenisko da pretisce niti ne cerviks skracen to vrh prsta pol clanka to je njihiv neki podatak koji njima znaci a nama ne igra kao ulogu dok ne kazu drukcije. E sad budi i pametan i pozitivan...

11. Rujan 2019. 13:07

Sta se mirovanja tice, mislim da je to u Hr po difoltu kad si trudan... no dali je to nuzno je druga prica. Ja sam na mirovanju po doktorovom od pocetka, mislim da je to i njihov nacin da se ograde ako nesto de krivo.

DeeDee
    11. Rujan 2019. 13:29

LoSa84

Sta se mirovanja tice, mislim da je to u Hr po difoltu kad si trudan… no dali je to nuzno je druga prica. Ja sam na mirovanju po doktorovom od pocetka, mislim da je to i njihov nacin da se ograde ako nesto de krivo.

To nekako i ja mislim.. Ja jos radim i osjecam se dobro i svi nalazi i bebica super, a ginekolog me svaki pregled, ukljucujuci prvi kad sam bila 7+3 pita: "radite? ćemo otvoriti bolovanje?"

[/url

Lavica27
    11. Rujan 2019. 13:35

Ja sam u prosloj normalno radila,prala prozore 30 tjedana trudna, glancala.kucu, svuda me bilo,nije inzistirao na mirovanju. Sad me svaki put pitao hoću bit doma jer mislim da i on malo titra zbog svega prije pa da ne bi bilo da me nije upozorio.  Sad sretnem mamu od poznanice i kaze eno je leži 22t trudna,strogo mirovanje počela se otvarati. Pa si mislim jesu se uvijek sve žene otvarale a tad nisam bila u djiru pa nisam slušala ili odjednom većina mora mirovati? 
    Kod mene LoSa je bio "problem" jer je tjedan dana mi je nalaz napredovao od zatvorena do uloziva za vrsak prsta. Ah...ko će ga znat. Vidim u pon stanje..

mrgud_zg
    11. Rujan 2019. 13:45

Cure super za dobre preglede 💪🎉
    Iva miruj do popodne, drzim fige da nike nista 🤞
    Losha ja bi isto preskocila bazen. U zivotu nisam imala nikad nista i onda mi sad u trudnoci nasli ureaplasmu. I sad kad sam je izljecila mislim da nebi za sve pare ovog svijeta usla u bazen 🙈 cisto iz neke predostroznosti 😬
    Mene recimo moja gin ni na jednom pregledu jos nije pitala dal bi htjela na mirovanje. Cak mi je prije ljeta rekla kako je sve ok i da mogu sve kao da i nisam trudna 😊 a kod mene na poslu (velika drzavna firma, ok su nam uvijeti) recimo manje vise sve zene rade do kraja, u zadnje 3 godine je bilo 6 trudnica od kojih je 5 radilo do kraja a jedna je imala problema sa zdravljem od prije pa je ona odma isla na komplikacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI