crnokosaIzvini, vidim da nisam upisala tvog dečkića, ispraviću
Zoe27Ako nas pratiš i dalje, znam da je kod tebe curica, ali ne znam koji ti je termin, pa te zato nisam upisala
Lala27 pratim vas i dalje samo se nisam stigla javiti.. Termin je 05.12., a iduci pregled je 23.09. 😀 Prije dva tjedna na pregledu doktor je rekao kako sam uloziva za vrsak prsta, za tjedan dana na kontroli kako je to za vrh prsta a jucer kako je to jos napredovalo u kako je sad to pola clanka prsta.. Trenutno sam punih 28 tjedana i na strogom mirovanju, premda cerviks i dalje nekako drzi iako je jako skracen i smeksan.. Tako da sad imamo jako ceste kontrole kako bi se bolje pratio stanje.. Sretno ostalim curama na pregledima
Jutro cure, mi smo danas na OGTT-u. Upravo obavili prvo vađenje krvi i sad čekamo sat vremena iduće. Jako sam gladna :( čak mi je pasala ona slatka tekućina da bar nešto u sebe unesem.
Jučer smo nenadano završili kod doktora, jer mi se prekjučer navečer pojavilo malo krvi na ulosku. Na pregledu je sve u redu, beba lijepo napreduje. Ne zna se odakle je krv bila, ali moguće da je od naprezanja prilikom obavljanja nuzde. Dobila sam utrogestane i doktor je rekao da se malo smirim generalno što se tiče posla i svega ostalog.
Trbuscici su vam prekrasni baš je lijepo gledati velike stomacice, evo da i ja svoj malo izreklamiram, ps zanemarite najlon iza mene dole su na prvom spratu radovi pa sam stavila da mi ne ide prašina hehe
Jutro svima! Sretno curama na pregledima i Cima tebi da je sve super na kraju!
Dakle koliko lijepih trbusceka! 😍 Jedino kad sam gledala slike od DeeSB sam zakljucila da je moj sada tu negdje kao tvoj na prvoj fotki 😞. I shvatila sad da je sad kristalno jasno zasto ja osjecam svaki treptaj bebe. Muz mi je jucer reko da imam trbuh zaljepljen za kicmu, jer od prijatelja zena je dupla a isto smo trudne i isto joj prva T. Pa sam mu rekla da sam i tu medju manjim trbusima. Al dobro necu se budni jer jos sve mogu. Saginjem se, mogu kleknut, cucnuti, sjedim prekrizenih nogu, obucem maju siru pa ljudi ni ne skuze pa se zgrazaju da necu s njima nazdraviti alkoholom i tako rekla bi zanimljivo razdoblje.
Lijep dan svima, a ja "trcim" u svoj hokus pokus jos samo 2 dana sam na terenu ☺️ i onda labos.
Lavica i dalje me boli ali može da se trpi nije strašno kao juce ujutro danas idem na kontrolu pa ću da vidim sta je to
Sretno curama na pregledima skupa samnom 🤣
Losa84 Redovno plivam unazad 7-8mj 2x tjedno po 30min
I sve ok zasad.
Ali doista samo plivam i ne duže od 30 min 😊
Sretno zene na pregledima danas. Goga nek bude nalaz ok.
Ja osobno nebi na bazene u trudnoci. Mada sam vidala trudnice u Čatežu ali ne preporuca se bas em zbog topline em zbog mogucih bakterija kojima smo nazalost podlozenije. Ja nebi. Al to sam ja svatko po svom nahodenju nek napravi :)
Jaivanpa sisurine 😂😂. Iako imam male sisice razumijem te. Ja volim svoje malecke i najljepse bi mi bilo da su broj vece i dosta. Lakse nadjem majice i sve jer sam ionako sitna gore, lako kupim jeftiniji grudnjak, ne moram brinuti jel mi dekolte vulgaran, nema bolova u ledjimazbog tereta...
Lavice next online ili si isla u ducan?
Jaivanpa sisurine 😂😂. Iako imam male sisice razumijem te. Ja volim svoje malecke i najljepse bi mi bilo da su broj vece i dosta. Lakse nadjem majice i sve jer sam ionako sitna gore, lako kupim jeftiniji grudnjak, ne moram brinuti jel mi dekolte vulgaran, nema bolova u ledjimazbog tereta…
Lavicenext online ili si isla u ducan?
Next online..nažalost baš nemogu hodat po ducanima,al ako sam dobro shvatila puno im je bolja ponuda (cjenovno) online nego u dućanu.
Zoe a miša mu😏 kolko ti je duljina cerviksa,oblik T ili?
Ja sam gledala stare nalaze (prva T)i bila sam za vrsak prsta uloziva na pregledu sa 25tt. Pisalo je strogo mirovanje a meni to nitko nikad nije spomenuo uopće. U ovoj trudnici sam imala sa 14tt skraćen cerviks na 36mm,zatvorena. Otisla na mirovanje,za tjedan dana 40mm cerviks, zatvoreno unutarnje usce oblika T ali uloziva za vrsak prsta. Tad mi je rekla gin neka skroz mirujem 2tjedna da vidimo kako napreduje nalaz. Nakon 2 tjedna nalaz nepromijenjen pa mi je rekao gin da ne moram strogo mirovati i mogu sve ali odmarati iza svega in izbjegavati sjedenje u komadu duže od sat,dva. Kad sam isla na bris prošli tjedan nije me ni gledao vaginalno nego samo uzv-om vaginalno i rekao da je UU i dalje zatvoreno i oblika T(40mm) što je znak da se ne otvaram a da je vaginalni pregled (vrsak,vrh itd) subjektivna metoda (negdje sam citala da u zapadnim zemljama ni ne gledaju vaginalno do pred porod). I Sad ni ja nisam iskreno pametna kako da se ponašam... imam malu od 2.5godine, nemože samonlezat s njom opet ne usudim se sama uništenju s njom jer na pola stane i kaze da bi se nosila ili potrci...to mirovanje kao pojam bi trebalo baš razjasniti,kolko hodanja,što dizati,što ne, kolko lezanja,kolko voznje...ovako imam osjecaj da radim umisljenog bolesnika od sebe il da sto ako odem negdje da li ugrozavam trudnoću. Sorry na predugom postu🙈
Ma one iz Lidla, 39kn ima ih more u pakiranju... a ja sam isto na 3×2 dozi,traju i traju...
Sortiraj odgovore
Najstariji