DeeSB e ovo mi je super, uvijek podjednaka poza, slicna odjeca, da sam se bar ja udostojila tako. Jako lijepo ti raste.
Hvala...bas sam to i htjela da se vidi napredak. Inace sam imala plan u istoj haljini, s istom pozadinom...kupila malu plocu za pisanje sa sarenim kredama za tjedne pa da me muz fotka foticem ali.... Ja se sredim, obucem, nasminkam, na plocu pisem tjedne crtam....i onda muz na brzaka jednu fotku i kao to je to...i onda se zakacimo 🤣🤣 Tako da ipak idem s ovom verzijom 😂😂😁
L 💛
DeeSB e ovo mi je super, uvijek podjednaka poza, slicna odjeca, da sam se bar ja udostojila tako. Jako lijepo ti raste.
Hvala…bas sam to i htjela da se vidi napredak. Inace sam imala plan u istoj haljini, s istom pozadinom…kupila malu plocu za pisanje sa sarenim kredama za tjedne pa da me muz fotka foticem ali…. Ja se sredim, obucem, nasminkam, na plocu pisem tjedne crtam….i onda muz na brzaka jednu fotku i kao to je to…i onda se zakacimo 🤣🤣 Tako da ipak idem s ovom verzijom 😂😂😁
Vec evo druga trudnoca bilo u planu mi.slikat se tako ko ti ista poza slicna roba, plan propao, slikala se eto za forum i sa 13 tjedana i to bi bilo to. A ovako kad gledam bas ti se lijepo vidi i raste bas slatko 🥰🥰
DeeSb, i ja imam plocu i kartice s tjednima, al ovaj moj kao da ce mu se zapaliti ruke ako mora fotkati i onda jedva okine jednu, a ta bude takva da skoro da mi glavu odreze. 😂😂😂
vecer cure! basslatke slike😍 jos da ja skuzim.kako se stavlja fotka pa da vidite trbusinu koja se rasteze peti put😂😂
ugl.
vazno da bebaci dobro napreduju i ne treba panicariti ako su povremeno mirni..sve je to normalno jer i oni imaju unutra neki svoj ritam...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
https://ibb.co/C7Q0Kb2
Boze kad gredam vase trbuscice moj mi se cini ko kapitalac 🤔😥 Al svo zlo s tim otislo, skinut ce se to lagano izad poroda
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ma Reserved, zabrijala si. Meni se moj trbuh cini veci, a tu smo negdje u mogu ti reci da super izgledas. Trapke su mi odlicne, to nisu trudnicke?
Jutro curke!!
Trbuščići su vam prekrasni!
Evo, nije me bilo par dana pa jedva sve da polovim. Mi smo zadnja dva dana fokusirani na prvašića, pa roditeljski od 3h- stvarno mi je teško sjediti...
Sada sam 28+4, trbuh mi je onak naprijed, pupak nije iskočio- mislila sam da bude te da će ostati bruh radi ranije operacije no za sada se drži. Svi mi govore da se nisam ništa udebljala a evo ja brojim 13+....pa mi to samo daje za slobodu napasti frižider...grrrrr
Lavice, i ja jučer pohodila next, naručila za sada onaj sivi kompletić na točkice, jedva čekam da ga vidim; te trudničke hlače.
U lidlu kupila bijeli grudnjak, taman mi je sad...ostalo su sve S vel.obleke tak da ništa nisam ulovila kao ni za bebonju pa sam si kupila burek od junetine.
Sretno svima na pregedima!!!
PREGLEDI
11.9.- flower
11.9.- tinika
11.9.- Samojed
12.9.- mrgud_zg
12.9.- Nasty
13.9.- lupe
13.9.- C1M4
13.9.- Angelly
16.9.- mustra
16.9.- Lavica27
16.9.- PetraB
17.9.- lorija
17.9.- Grizli
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
19.9.- Red Fox
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- C1M4
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
27.9.- aarauch
27.9.- Tockica37
27.9.- PetraB
30.9.- Seni1985
30.9.- Reserved123
30.9.- crnokosa
1.10.- piba7
2.10- Annika
2.10.- valentina
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
9.10.- mikio
14.10.- C1M4
crnokosaIzvini, vidim da nisam upisala tvog dečkića, ispraviću
Zoe27Ako nas pratiš i dalje, znam da je kod tebe curica, ali ne znam koji ti je termin, pa te zato nisam upisala
Nema frke Lala
Hvala ti 🤗
Ugodna dan žene
Sretno cure danas!!
Cima vjerujem ti da su teske za ledja ☺ divim ti se.
Lajk za tetu i mamu 😂😂😂
Curke stvarnooo su vam super busice 😊 morat cu se i ja poceti slikati. ☺
Ugodan dan svima!!
Sortiraj odgovore
Najstariji