Evo ja sam napravila mali kolaz...ovo su slike 12, 16 i 20 tj 😀 Ne fotkam se svaki tj nego ovako svaki cetvrti pa se bas vidi razlika 🤣

L 💛
Kazu da ranije iskoci trbuh kad si vec radjala.
Zamislite koliko stranica bi tek muški posvetili Cimi ;)

DeeSB e ovo mi je super, uvijek podjednaka poza, slicna odjeca, da sam se bar ja udostojila tako. Jako lijepo ti raste.

Deedee kome god da kazem koliko sam trudna, il jos gore kad mi je termin...svi padnu u trans jer misle da cu rodit za najvise 2 mjeseca 😂
Samo sto sam ja jos relativno “pokretna” s tom businom...tesko mi se sagnut, rastegnut da nesto s visoka dohvatim i to al se ne dam zalec u krevet, kakva bi tek onda bila 🙈
Sad cak i stagniram sa kilazom, na +8 sam i tak stojim vec mj dana, a kak je krenulo u pocetku mislila sam da cu imat +30 do kraja 😱
Pupak mi je u sve tri trudnoce ovako ispupcen, iako i inace imam “specijalan” pupak, a sad je jos dobio i neku ruznu smedju fleku posred tog gumbeka i izgleda prljavo...ma bas je neki munjen 😂

Evo ja sam napravila mali kolaz…ovo su slike 12, 16 i 20 tj 😀 Ne fotkam se svaki tj nego ovako svaki cetvrti pa se bas vidi razlika 🤣
Tako i ja planiram do kraja svaka 4 tjedna, za sad imam 17. i 21.
I jako ti je lijepi trbuscic, fino se vidi napredak 💞

[/url
DeeSB e ovo mi je super, uvijek podjednaka poza, slicna odjeca, da sam se bar ja udostojila tako. Jako lijepo ti raste.
Hvala...bas sam to i htjela da se vidi napredak. Inace sam imala plan u istoj haljini, s istom pozadinom...kupila malu plocu za pisanje sa sarenim kredama za tjedne pa da me muz fotka foticem ali.... Ja se sredim, obucem, nasminkam, na plocu pisem tjedne crtam....i onda muz na brzaka jednu fotku i kao to je to...i onda se zakacimo 🤣🤣 Tako da ipak idem s ovom verzijom 😂😂😁

L 💛
Hvala…bas sam to i htjela da se vidi napredak. Inace sam imala plan u istoj haljini, s istom pozadinom…kupila malu plocu za pisanje sa sarenim kredama za tjedne pa da me muz fotka foticem ali…. Ja se sredim, obucem, nasminkam, na plocu pisem tjedne crtam….i onda muz na brzaka jednu fotku i kao to je to…i onda se zakacimo 🤣🤣 Tako da ipak idem s ovom verzijom 😂😂😁
Vec evo druga trudnoca bilo u planu mi.slikat se tako ko ti ista poza slicna roba, plan propao, slikala se eto za forum i sa 13 tjedana i to bi bilo to. A ovako kad gledam bas ti se lijepo vidi i raste bas slatko 🥰🥰
DeeSb, i ja imam plocu i kartice s tjednima, al ovaj moj kao da ce mu se zapaliti ruke ako mora fotkati i onda jedva okine jednu, a ta bude takva da skoro da mi glavu odreze. 😂😂😂

vecer cure! basslatke slike😍 jos da ja skuzim.kako se stavlja fotka pa da vidite trbusinu koja se rasteze peti put😂😂
ugl.
vazno da bebaci dobro napreduju i ne treba panicariti ako su povremeno mirni..sve je to normalno jer i oni imaju unutra neki svoj ritam...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
https://ibb.co/C7Q0Kb2
Boze kad gredam vase trbuscice moj mi se cini ko kapitalac 🤔😥 Al svo zlo s tim otislo, skinut ce se to lagano izad poroda

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji