ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    10. Rujan 2019. 22:48

Evo ja sam napravila mali kolaz...ovo su slike 12, 16 i 20 tj 😀 Ne fotkam se svaki tj nego ovako svaki cetvrti pa se bas vidi razlika 🤣

L 💛

• Kengurica
    10. Rujan 2019. 22:48

Kazu da ranije iskoci trbuh kad si vec radjala. 
    Zamislite koliko stranica bi tek muški posvetili Cimi ;)

• Kengurica
    10. Rujan 2019. 22:50

DeeSB e ovo mi je super, uvijek podjednaka poza, slicna odjeca, da sam se bar ja udostojila tako. Jako lijepo ti raste.

Angie1205
    10. Rujan 2019. 22:50

Deedee kome god da kazem koliko sam trudna, il jos gore kad mi je termin...svi padnu u trans jer misle da cu rodit za najvise 2 mjeseca 😂
    Samo sto sam ja jos relativno “pokretna” s tom businom...tesko mi se sagnut, rastegnut da nesto s visoka dohvatim i to al se ne dam zalec u krevet, kakva bi tek onda bila 🙈
    Sad cak i stagniram sa kilazom, na +8 sam i tak stojim vec mj dana, a kak je krenulo u pocetku mislila sam da cu imat +30 do kraja 😱
    Pupak mi je u sve tri trudnoce ovako ispupcen, iako i inace imam “specijalan” pupak, a sad je jos dobio i neku ruznu smedju fleku posred tog gumbeka i izgleda prljavo...ma bas je neki munjen 😂

DeeDee
    10. Rujan 2019. 22:53

DeeSB

Evo ja sam napravila mali kolaz…ovo su slike 12, 16 i 20 tj 😀 Ne fotkam se svaki tj nego ovako svaki cetvrti pa se bas vidi razlika 🤣

Tako i ja planiram do kraja svaka 4 tjedna, za sad imam 17. i 21.
    I jako ti je lijepi trbuscic, fino se vidi napredak 💞

[/url

DeeSB
    10. Rujan 2019. 22:58

Kengurica

DeeSB e ovo mi je super, uvijek podjednaka poza, slicna odjeca, da sam se bar ja udostojila tako. Jako lijepo ti raste.

Hvala...bas sam to i htjela da se vidi napredak. Inace sam imala plan u istoj haljini, s istom pozadinom...kupila malu plocu za pisanje sa sarenim kredama za tjedne pa da me muz fotka foticem ali.... Ja se sredim, obucem, nasminkam, na plocu pisem tjedne crtam....i onda muz na brzaka jednu fotku i kao to je to...i onda se zakacimo 🤣🤣 Tako da ipak idem s ovom verzijom 😂😂😁

L 💛

• Sarita15
    10. Rujan 2019. 23:06

DeeSB

Kengurica

Hvala…bas sam to i htjela da se vidi napredak. Inace sam imala plan u istoj haljini, s istom pozadinom…kupila malu plocu za pisanje sa sarenim kredama za tjedne pa da me muz fotka foticem ali…. Ja se sredim, obucem, nasminkam, na plocu pisem tjedne crtam….i onda muz na brzaka jednu fotku i kao to je to…i onda se zakacimo 🤣🤣 Tako da ipak idem s ovom verzijom 😂😂😁

Vec evo druga trudnoca bilo u planu mi.slikat se tako ko ti ista poza slicna roba, plan propao, slikala se eto za forum i sa 13 tjedana i to bi bilo to. A ovako kad gledam bas ti se lijepo vidi i raste bas slatko 🥰🥰

• Kengurica
    10. Rujan 2019. 23:39

DeeSb, i ja imam plocu i kartice s tjednima, al ovaj moj kao da ce mu se zapaliti ruke ako mora fotkati i onda jedva okine jednu, a ta bude takva da skoro da mi glavu odreze. 😂😂😂

Lunica
    10. Rujan 2019. 23:39

vecer cure! basslatke slike😍 jos da ja skuzim.kako se stavlja fotka pa da vidite trbusinu koja se rasteze peti put😂😂
    ugl.
    vazno da bebaci dobro napreduju i ne treba panicariti ako su povremeno mirni..sve je to normalno jer i oni imaju unutra neki svoj ritam...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Reserved123
    10. Rujan 2019. 23:42

https://ibb.co/C7Q0Kb2
    Boze kad gredam vase trbuscice moj mi se cini ko kapitalac 🤔😥 Al svo zlo s tim otislo, skinut ce se to lagano izad poroda 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI