Ma da Deedee pa to je sad vec vece i okruglije. I ja probala ovu usporedbu sloziti, a izgubila zivce. Dok cropam mi slike bude prevelika za kolaž.
Ali i dalje se ne primjećuje kad sam obučena. Tj. ako stavim neku užu haljinu se baš vidi, ali u hlačama i majici ne. Na poslu mi klijenti npr. uopće ne kuže, svi se čude kad im kažem. Tj. Kako mi je rekla mama neki dan: ti od napred i s leđa uopće nisi trudna. A sa strane si malo. 😂😂😂
[/url
Ma ja imam sad trbuh za koji neki kazu da je bas velik za te tjedne, a onda mi prije 4 dana zena u ducanu kaze da nije skuzila da sam trudna. To ovisi i kako se obucemo.
Aaa bas ti je lijepi.
A ovisi da. Zato sam ja rekla da cu se svakih par tjedana slikat ovako jer u dvije različite majice izgledam kao dvije različite osobe, nerealno mi je
[/url
hahah, joj jeste lude😛
Grizli ja se nadam da cu imati da nisam uzalud nosila toliki teret haha😂
Lavice bome jesu, bas sam napisala da me stvarno leda bole od njih, pogotovo lopatice😟
Cima jos ja gledam ond trudnicke grudnjake i mislim kako su ogromni cak i najmanji, a tebi vjerojatno i najveci iz Lidla nije taman.
Cima jos ja gledam ond trudnicke grudnjake i mislim kako su ogromni cak i najmanji, a tebi vjerojatno i najveci iz Lidla nije taman.
Meni u one trudnicke grudnjake iz Lidla taman dupe stane....oni ne znaju za nas s malim sisama, wtf??
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hahha BabyD nisam skontala da si to ti, mislila sam da si sa jesenskih, pa dođeš i kod nas 😂 Ispraviću sad po novom nicku
Točkice Da, ima naših cura koje su kalendarski jesenske, ali redovno su tu sa nama, javljaju se. Ima novih koje su se javile prije par dana, njih sam ostavila još uvijek, ali ako se ovako ne budu javljale skidam ih 😂
Ivikii I Grizli uskoro ćete i vi saznati 😄
Kengurice Hvala ti, trebalo mi je vremena da skontam na šta misliš 😂 Trenirala sam godinama, opet ću kad se porodim i oporavim 😊
Helouuuu, opet kaskam nekoliko stranica al vidjela sam slike busica...pa evo i nas!!
Mi smo od pocetka veliki i rano je busonja iskocio i sad samo rastemoooo! 🥰
Sto se tice robe iz lidla, ja sam bas danas uzela dvoje tajice i bluzu i ja sam prezadovoljna em materijalom em velicinom😁 bluzu sam uzela 38, inace sam 36, a tajice sam uzela 40/42, a inace sam 38 sta se hlaca tice😁
Sortiraj odgovore
Najstariji