ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    10. Rujan 2019. 22:40

Angie jako lijepo.
    Mala.le ja te grudnjake mogu kao kapu koristiti 😂😂😂
    Lala trud se isplatio.

• Sarita15
    10. Rujan 2019. 22:43

Bas ste me nasmijale Cima tvojim cicama su curke posvetile skoro 5 stranice... svaka cast 👌👌👌😁😁😁 
    Trbuscici su vam svima prekrasni 😃😃 
    Bolovi u preponi kod prepone su zbog toga jer se ligamenti u tom dijelu malo opustaju i popustaju pa boli 

• Lala27
    10. Rujan 2019. 22:43

crnokosa Izvini, vidim da nisam upisala tvog dečkića, ispraviću

Zoe27 Ako nas pratiš i dalje, znam da je kod tebe curica, ali ne znam koji ti je termin, pa te zato nisam upisala 

C1M4
    10. Rujan 2019. 22:44

Kengurica

Cima jos ja gledam ond trudnicke grudnjake i mislim kako su ogromni cak i najmanji, a tebi vjerojatno i najveci iz Lidla nije taman.

Zato ih nisam ni gledala😂 a i meni je to preslabo.. msm, preslabo mi ih drzi na mjestu..

DeeDee
    10. Rujan 2019. 22:44

Angie1205

Helouuuu, opet kaskam nekoliko stranica al vidjela sam slike busica…pa evo i nas!!

Mi smo od pocetka veliki i rano je busonja iskocio i sad samo rastemoooo! 🥰

E ovo je meni skolski primjer trudnickog trbuha, a ne moj raspašoj haha. Ali ja bi da ti ne pise bila uvjerena da si bar 2 mjeseca vise trudna, ne zbog veličine koliko zbog oblika trbuha i pupka 😍😍😍

[/url

DeeSB
    10. Rujan 2019. 22:48

Evo ja sam napravila mali kolaz...ovo su slike 12, 16 i 20 tj 😀 Ne fotkam se svaki tj nego ovako svaki cetvrti pa se bas vidi razlika 🤣

L 💛

• Kengurica
    10. Rujan 2019. 22:48

Kazu da ranije iskoci trbuh kad si vec radjala. 
    Zamislite koliko stranica bi tek muški posvetili Cimi ;)

• Kengurica
    10. Rujan 2019. 22:50

DeeSB e ovo mi je super, uvijek podjednaka poza, slicna odjeca, da sam se bar ja udostojila tako. Jako lijepo ti raste.

Angie1205
    10. Rujan 2019. 22:50

Deedee kome god da kazem koliko sam trudna, il jos gore kad mi je termin...svi padnu u trans jer misle da cu rodit za najvise 2 mjeseca 😂
    Samo sto sam ja jos relativno “pokretna” s tom businom...tesko mi se sagnut, rastegnut da nesto s visoka dohvatim i to al se ne dam zalec u krevet, kakva bi tek onda bila 🙈
    Sad cak i stagniram sa kilazom, na +8 sam i tak stojim vec mj dana, a kak je krenulo u pocetku mislila sam da cu imat +30 do kraja 😱
    Pupak mi je u sve tri trudnoce ovako ispupcen, iako i inace imam “specijalan” pupak, a sad je jos dobio i neku ruznu smedju fleku posred tog gumbeka i izgleda prljavo...ma bas je neki munjen 😂

DeeDee
    10. Rujan 2019. 22:53

DeeSB

Evo ja sam napravila mali kolaz…ovo su slike 12, 16 i 20 tj 😀 Ne fotkam se svaki tj nego ovako svaki cetvrti pa se bas vidi razlika 🤣

Tako i ja planiram do kraja svaka 4 tjedna, za sad imam 17. i 21.
    I jako ti je lijepi trbuscic, fino se vidi napredak 💞

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.