Angie jako lijepo.
Mala.le ja te grudnjake mogu kao kapu koristiti 😂😂😂
Lala trud se isplatio.
Bas ste me nasmijale Cima tvojim cicama su curke posvetile skoro 5 stranice... svaka cast 👌👌👌😁😁😁
Trbuscici su vam svima prekrasni 😃😃
Bolovi u preponi kod prepone su zbog toga jer se ligamenti u tom dijelu malo opustaju i popustaju pa boli
crnokosa Izvini, vidim da nisam upisala tvog dečkića, ispraviću
Zoe27 Ako nas pratiš i dalje, znam da je kod tebe curica, ali ne znam koji ti je termin, pa te zato nisam upisala
Cima jos ja gledam ond trudnicke grudnjake i mislim kako su ogromni cak i najmanji, a tebi vjerojatno i najveci iz Lidla nije taman.
Zato ih nisam ni gledala😂 a i meni je to preslabo.. msm, preslabo mi ih drzi na mjestu..
Helouuuu, opet kaskam nekoliko stranica al vidjela sam slike busica…pa evo i nas!!
Mi smo od pocetka veliki i rano je busonja iskocio i sad samo rastemoooo! 🥰
E ovo je meni skolski primjer trudnickog trbuha, a ne moj raspašoj haha. Ali ja bi da ti ne pise bila uvjerena da si bar 2 mjeseca vise trudna, ne zbog veličine koliko zbog oblika trbuha i pupka 😍😍😍
[/url
Evo ja sam napravila mali kolaz...ovo su slike 12, 16 i 20 tj 😀 Ne fotkam se svaki tj nego ovako svaki cetvrti pa se bas vidi razlika 🤣
L 💛
Kazu da ranije iskoci trbuh kad si vec radjala.
Zamislite koliko stranica bi tek muški posvetili Cimi ;)
DeeSB e ovo mi je super, uvijek podjednaka poza, slicna odjeca, da sam se bar ja udostojila tako. Jako lijepo ti raste.
Deedee kome god da kazem koliko sam trudna, il jos gore kad mi je termin...svi padnu u trans jer misle da cu rodit za najvise 2 mjeseca 😂
Samo sto sam ja jos relativno “pokretna” s tom businom...tesko mi se sagnut, rastegnut da nesto s visoka dohvatim i to al se ne dam zalec u krevet, kakva bi tek onda bila 🙈
Sad cak i stagniram sa kilazom, na +8 sam i tak stojim vec mj dana, a kak je krenulo u pocetku mislila sam da cu imat +30 do kraja 😱
Pupak mi je u sve tri trudnoce ovako ispupcen, iako i inace imam “specijalan” pupak, a sad je jos dobio i neku ruznu smedju fleku posred tog gumbeka i izgleda prljavo...ma bas je neki munjen 😂
Evo ja sam napravila mali kolaz…ovo su slike 12, 16 i 20 tj 😀 Ne fotkam se svaki tj nego ovako svaki cetvrti pa se bas vidi razlika 🤣
Tako i ja planiram do kraja svaka 4 tjedna, za sad imam 17. i 21.
I jako ti je lijepi trbuscic, fino se vidi napredak 💞
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji