Cima jos ja gledam ond trudnicke grudnjake i mislim kako su ogromni cak i najmanji, a tebi vjerojatno i najveci iz Lidla nije taman.

Cima jos ja gledam ond trudnicke grudnjake i mislim kako su ogromni cak i najmanji, a tebi vjerojatno i najveci iz Lidla nije taman.
Meni u one trudnicke grudnjake iz Lidla taman dupe stane....oni ne znaju za nas s malim sisama, wtf??
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hahha BabyD nisam skontala da si to ti, mislila sam da si sa jesenskih, pa dođeš i kod nas 😂 Ispraviću sad po novom nicku
Točkice Da, ima naših cura koje su kalendarski jesenske, ali redovno su tu sa nama, javljaju se. Ima novih koje su se javile prije par dana, njih sam ostavila još uvijek, ali ako se ovako ne budu javljale skidam ih 😂
Ivikii I Grizli uskoro ćete i vi saznati 😄
Kengurice Hvala ti, trebalo mi je vremena da skontam na šta misliš 😂 Trenirala sam godinama, opet ću kad se porodim i oporavim 😊

Helouuuu, opet kaskam nekoliko stranica al vidjela sam slike busica...pa evo i nas!!
Mi smo od pocetka veliki i rano je busonja iskocio i sad samo rastemoooo! 🥰

Sto se tice robe iz lidla, ja sam bas danas uzela dvoje tajice i bluzu i ja sam prezadovoljna em materijalom em velicinom😁 bluzu sam uzela 38, inace sam 36, a tajice sam uzela 40/42, a inace sam 38 sta se hlaca tice😁

Angie jako lijepo.
Mala.le ja te grudnjake mogu kao kapu koristiti 😂😂😂
Lala trud se isplatio.

Bas ste me nasmijale Cima tvojim cicama su curke posvetile skoro 5 stranice... svaka cast 👌👌👌😁😁😁
Trbuscici su vam svima prekrasni 😃😃
Bolovi u preponi kod prepone su zbog toga jer se ligamenti u tom dijelu malo opustaju i popustaju pa boli
crnokosa Izvini, vidim da nisam upisala tvog dečkića, ispraviću
Zoe27 Ako nas pratiš i dalje, znam da je kod tebe curica, ali ne znam koji ti je termin, pa te zato nisam upisala
Zato ih nisam ni gledala😂 a i meni je to preslabo.. msm, preslabo mi ih drzi na mjestu..

Helouuuu, opet kaskam nekoliko stranica al vidjela sam slike busica…pa evo i nas!!
Mi smo od pocetka veliki i rano je busonja iskocio i sad samo rastemoooo! 🥰
E ovo je meni skolski primjer trudnickog trbuha, a ne moj raspašoj haha. Ali ja bi da ti ne pise bila uvjerena da si bar 2 mjeseca vise trudna, ne zbog veličine koliko zbog oblika trbuha i pupka 😍😍😍

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji