ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    11. Rujan 2019. 06:33

Dobro jutro svima!
    Sretno curama koje danas idu na preglede! 🥰
    Nocas sam spavala na rate...em je mm bio u nocnoj pa mi sve neobicno bilo em se mala oko pola 2 zbudila u suzama da ju boli zub, pa smo se tjesile uz sirup do 3 i zaspale obe. I sad me pas zbudio jer ga je stislo 🙈
    Ne da mi se opet vracat u krpe jer znam da necu noc zaspat. Skuhala si cappucino i cekam mm da nam donese dorucak 😬

11. Rujan 2019. 06:48

Jutro i od mene... ja nekako imam ustaljeni obrazac spavanja od 11 do 6 ujutro.... u 6:00 se budim sama od sebe, ko da unutarnji sat imam. 
    Sretno svima danas na pregledima!!

Angie1205
    11. Rujan 2019. 06:53

Losa slicno je i meni, nekad se prisilim ostat u krevetu do 7h u nadi da cu jos zaspat a nekad mi se ne da ni lezat pa ustanem....a sad kad zbrojim di je kraj danasnjeg dana 🙈

Gogaa_V
    11. Rujan 2019. 07:23

Jutro  cure, sretno  vam danas na pregledima! I ja se spremam  taman za kolposkop... 

11. Rujan 2019. 07:39

Imam pitanje... dali se vi kupateu bazenima? Ja bi isla za vikend mslo na kupanje no panicno se bojim bakterija iz bazena 🙄

C1M4
    11. Rujan 2019. 07:41

Jutro curke, sretno vam na pregledima😁
    Znam mm-u iz zezancije reci da kad mali prestane sisat da idem silikone stavit da mi budu i dalje ovakve pa on poludi😂😂 
    Reserved ma cini ti se, bas je taman busa😁
    Goga sretno i tebi danas!🤗🤗

C1M4
    11. Rujan 2019. 07:42

LoSa84

Imam pitanje… dali se vi kupateu bazenima? Ja bi isla za vikend mslo na kupanje no panicno se bojim bakterija iz bazena 🙄

Ja sam se kupala, s tim da svako izlazenje iz bazena je bilo ispiranje pod onin tusem i presvlacenje u drugi badic, kupala sam se i doma u bazenu i ovako ba bazenima i nista mi nije bilo😊

Lavica27
    11. Rujan 2019. 08:08

DeeSB moj je pak susta suprotnost. U prvoj T je je imao alarm svaki utorak 20h i čekao me spreman za fotkanje a meni se uvijek nije dalo, stalno izgovori masna mi kosa,neda mi se presvući itd🤣 al bi se natjerala,na kraju su divne iste slike samo busa raste. U ovoj me pitao al nisam htjela jer smo u prosloj poceli pa sam imala spontani. Sad mi je krivo.
    LoSa Ja sam ogromni protivnik bazena u trudnoci, čak se nisam htjela u našem jacuzziju kupati🙈 Ja vjerujem u prosloj T da sam (prije nje) pokupila ureaplazmu na bazenu i od onda bježim ko vrag od tamjana. Neko kaze da mu nije nista, ja sam tip da cu radje potrpit to kupanje do kraja trudnoce nego se brinuti poslije jesam pokupila što. Al to sam ja!
    Drago mi je da nisam jedina shoppinghicarka🙈 Ja sam uzela tri pidjamice, komplet majica i hlacice,set bodija (4 bodija 95kn,znam da je kvaliteta odlična i realno jeftinije od tog nisam našla...) i maloj tenisice. Nisam znala da imaju maternity🤔ou nouuuuu🤣
    Sretno na pregledima danas! Samojed jel još boli trbuh?
    P.s. Cima ja sam rekla svom kad rodim svu djecu da će mi platit podizanje sisa a ne silikone🤣

Aristea
    11. Rujan 2019. 08:09

Dobro jutro svima :) sretno na pregledu flower, tinika i samojed, a posebno Gogi! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Ja imam isto velike grudi pa trenutno nosim one bapske grudnjake da izgledaju manje. osjecam se ko krava ponekad i rado bi imala neke male. Ne bole me leđa i nista, ali meni nije ugodno vidjeti kolike su. Pogotovo sad dok nosim taj bapski grudnjak svaka sisa u svoju stranu. mislim da mi je mali pod pritiskom od mojih sisurina 😂🤣 ja sam mami jos prije 18 godine kukala kako cu ici na smanjivanje sisa, a ona mi rekla jesi blesava neke tolike pare daju da imaju vece ..kad bi znala da se nikaj nebi zakompliciralo, smanjila bi ih..znam da zvucim mozda ludo i cudno al izludi me kupovina majci, grudnjaka..ako uzmem veci broj majce onda plivam u njoj i rukavi mi predugacki, a iovako imam kratke ruke... oni iz lidla su mi premali najveci brojevi... Bili bi mi ko zidovska kapica za glavu haha

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Reserved123
    11. Rujan 2019. 08:18

Flower, Tinka, Samojed sretno na pregledima 🙏🤞
    Kengurica nisu trudnicke zapravo su hlace koje sam uzela puno prije trudnoce al imaju jako nizak struk pa jos stanem u njih 🥳

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.