Losa84 Redovno plivam unazad 7-8mj 2x tjedno po 30min
I sve ok zasad.
Ali doista samo plivam i ne duže od 30 min 😊
Sretno zene na pregledima danas. Goga nek bude nalaz ok.
Ja osobno nebi na bazene u trudnoci. Mada sam vidala trudnice u Čatežu ali ne preporuca se bas em zbog topline em zbog mogucih bakterija kojima smo nazalost podlozenije. Ja nebi. Al to sam ja svatko po svom nahodenju nek napravi :)
Jaivanpa sisurine 😂😂. Iako imam male sisice razumijem te. Ja volim svoje malecke i najljepse bi mi bilo da su broj vece i dosta. Lakse nadjem majice i sve jer sam ionako sitna gore, lako kupim jeftiniji grudnjak, ne moram brinuti jel mi dekolte vulgaran, nema bolova u ledjimazbog tereta...
Lavice next online ili si isla u ducan?

Jaivanpa sisurine 😂😂. Iako imam male sisice razumijem te. Ja volim svoje malecke i najljepse bi mi bilo da su broj vece i dosta. Lakse nadjem majice i sve jer sam ionako sitna gore, lako kupim jeftiniji grudnjak, ne moram brinuti jel mi dekolte vulgaran, nema bolova u ledjimazbog tereta…
Lavicenext online ili si isla u ducan?
Next online..nažalost baš nemogu hodat po ducanima,al ako sam dobro shvatila puno im je bolja ponuda (cjenovno) online nego u dućanu.
Zoe a miša mu😏 kolko ti je duljina cerviksa,oblik T ili?
Ja sam gledala stare nalaze (prva T)i bila sam za vrsak prsta uloziva na pregledu sa 25tt. Pisalo je strogo mirovanje a meni to nitko nikad nije spomenuo uopće. U ovoj trudnici sam imala sa 14tt skraćen cerviks na 36mm,zatvorena. Otisla na mirovanje,za tjedan dana 40mm cerviks, zatvoreno unutarnje usce oblika T ali uloziva za vrsak prsta. Tad mi je rekla gin neka skroz mirujem 2tjedna da vidimo kako napreduje nalaz. Nakon 2 tjedna nalaz nepromijenjen pa mi je rekao gin da ne moram strogo mirovati i mogu sve ali odmarati iza svega in izbjegavati sjedenje u komadu duže od sat,dva. Kad sam isla na bris prošli tjedan nije me ni gledao vaginalno nego samo uzv-om vaginalno i rekao da je UU i dalje zatvoreno i oblika T(40mm) što je znak da se ne otvaram a da je vaginalni pregled (vrsak,vrh itd) subjektivna metoda (negdje sam citala da u zapadnim zemljama ni ne gledaju vaginalno do pred porod). I Sad ni ja nisam iskreno pametna kako da se ponašam... imam malu od 2.5godine, nemože samonlezat s njom opet ne usudim se sama uništenju s njom jer na pola stane i kaze da bi se nosila ili potrci...to mirovanje kao pojam bi trebalo baš razjasniti,kolko hodanja,što dizati,što ne, kolko lezanja,kolko voznje...ovako imam osjecaj da radim umisljenog bolesnika od sebe il da sto ako odem negdje da li ugrozavam trudnoću. Sorry na predugom postu🙈

Ma one iz Lidla, 39kn ima ih more u pakiranju... a ja sam isto na 3×2 dozi,traju i traju...

Sretno svima danas 🤗🤗🤗
Nakon jedne odlicne noci, ovu je kcer kurila skoro 40 pa sam do nekih jedan dezurala da to pocne padat, dalje je nastavio muz a ja se prebacila malcu. Secer mi je jutros u nebesima bio 6,8 🙄 jer sam naravno dok sam cekala da njoj padne temp opet ogladnila pa sam uzela svjezi dimljeni sir 🙈...uf, sad sam tak ljuta na samu sebe al ja stvarno ne mogu gladna u krevet, to mi je smrt

url=https://lilypie.com][/url
U ova dva tjedna pregledala su me 3 doktora, dva u dz, jedan u bolnici na hitnoj i niti jedan me nije pregledao na uzv, samo vaginalni pregled i svi su se slozili da je potrebno strogo mirovanje. Na nalazu pise samo cerviks skracen na 1/2 clanka. Cak se spominjao i serklaz tako da mi stvarno nije jasno zasto onda nisu izmjerili duljinu na uzv 🤔

Ja sam ja sam 😂 samo sam cakckala po imenu i neda mi vratit na MaybeBaby .. 🤦🏼♀️
danas sam pocela prat robicu i slagat jer me pere neki osjecaj da necu stici sve .. cak sam pocela pakirat kufer za bolnicu ! 🙈
pocele su me boljet prepone, bar mislim da je to to
pritisak neki kad hodam i kad se dizem
stavim sliku trbuha kad se slikam nemam redovite slike ..kad se sjetim slikam se 😂😂
Jutro cure... Mi svoj pregled obavili, sve je super, malac ima 1250g... Sutra moram ići na vađenje krvi za krvnu sliku... A idući pregled mi je 2.10.... I to je to 😊
Ostalim curama sretno dns na pregledima 😉

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji