Lavice zabsta stokke kolica sam htjela pitat jer ste mi vi sad umjesto gugla haha, ali u međuvremenu sam izguglala i našla par stranica bas na tu temu na jednom drugom forumu :)
[/url
Dalindas ja ne znam nista, ali doslovno ništa o dječjoj opremi tj.markama. Dobiti ću Stokke kolica ali jos uvijek ne znam ništa, ni koji model ni ništa, znam da su crvena i kao nova 😂. Šogorica ima ekstremno bogatu šeficu koja doslovno svakih par mjeseci kupi nove stvari (i kolica!) jer joj stare dosade i sve "staro" pokloni njoj. Sad kako guglam sam ful uzbuđena jer vidim da su za moje pojmove strašno skupa, a na jednom drugom forumu sam našla odlične recenzije, osim da je kao ta prva košara dosta mala.. Ugl. tek proučavam i izgubljena sam skroz i jedva čekam da dođu doma da ja to detaljno pregledam
Nova su mi iskreno preskupa ,dođu oko 10000 kn cca i onda sam gledala polovna malo novija -budu za nekih 5,6000 kn ali nekako me bilo strah kupiti polovna skuplja a nema garancije na njih . Onda sam gledala Maxi Cosi Adorra i mislila da sam se odlučila za njih i sad vidim maloprije super ponudu za stokke i eto ,luda sam vise 🤣
Angelly sretno 😁 mi smo danas predali sve papire u banku, isto smo uspjeli uloviti APN. Ovaj cijeli tjedan nam je bio jako naporan, cijeli tjedan skupljali papire. Sad cekamo, nadamo se da će sve super proći.
Ja sam veličina xs, tako da pretpostavljam da ne trebam ni pokušavati kupiti nešto u lidlu :(
Ma ja jos nisam ni počela gledat i evo danas me šogi zove oduševljeno i govori mi to, ne znam sta da mislim, dok ne budu tu kod mene ne vjerujem. A kad sam sad vidjela cijene me skoro srce izdalo, rekoh šta je ovo, jel sama presvlače bebu? 😮😂
[/url
Piba s obzirom da ja sa svojih 173 visine i 85kg stanem u njihove hlače 38 ili 40, a jednom su bile neke tako elasticne da sam uzela 36, mislim da nažalost za tebe neće biti.. 34 im je najmanji i to mislim da ni nemaju u svim kolekcijama. Mozda gornji dijelovi, tu su dosta realniji s brojevima
[/url
PREGLEDI
06.9.- Stelle123
06.9.- Anna
06.9.- PetraB
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
10.9.- Nita9999
11.9.- flower
11.9.- Anna
11.9.- tinika
12.9.- mrgud_zg
13.9.- lupe
13.9.- C1M4
16.9.- mustra
16.9.- Lavica27
17.9.- lorija
17.9.- Grizli
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
18.9.- Nasty
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- C1M4
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
27.9.- aarauch
30.9.- Seni1985
30.9.- Tockica37
30.9.- crnokosa
1.10.- piba7
2.10- Annika
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
24.10.- C1M4
Piba s obzirom da ja sa svojih 173 visine i 85kg stanem u njihove hlače 38 ili 40, a jednom su bile neke tako elasticne da sam uzela 36, mislim da nažalost za tebe neće biti.. 34 im je najmanji i to mislim da ni nemaju u svim kolekcijama. Mozda gornji dijelovi, tu su dosta realniji s brojevima
I mislim da 34 nemaju za trudnice.. mislim da je S najmanji broj, a meni je njihov normalni xs velik. Baš bezveze.
Piba a djecje u Lidlu? Odnosno teen... ja sam jednom nasla super majicu i skuzim da je djecja zapravo
Angelly super i sretno u kupnji!!! I ostalim curama. Vidim da su muzevima proradili trudnicki hormoni. Ako nije auto onda se kuca,stan kupuje 😂😂😂
Curke drzim vam fige za kupnju u Lidl. 😁
Ja cu onda poslat muza po sve m. Lidl je super jer se sve moze vratit. Il cu na natjerat da sve uzme duplo 😂 ubit ce me haha
Grizli tih produzetaka za grudnjake misim da ima i vecini ducana s donjim vesom. Znam da ima lisca, oysho (skuplja varijanta) a cak i decathlon (https://www.decathlon.hr/p/8527471_produzetak-za-grudnjak-kalenji-2-kom.html)
Sortiraj odgovore
Najstariji