C1M4 i ja sam imala upalu grla o začepljen nos i kašalj, samo sam pila čaj s limunom i medom i imala spreman lupocet ako mi se popenje temperatura 38.. Prošlo mi je za 4-5 dana, s tim da se kašalj malo odužio.. Mogu se uzeti i neke biljne pastile za grlo u ljekarni, ja ih nisam koristila. Ali mi je zbog toga CRP narastao, pa ću ponovno vadit u bolnici kad budem na mjerenju šećera.. Za slučaj da ti naraste da se ne iznenadip. Ne mora biti povezano s nekom bakterijom ili upalom.
Jutro cure, ѕretno danas na pregledima! Ja sam nekidan u Mani uzela tajice i donji dio trenerke i majicu trudnicku bas sD za jesen onako lagani materijal. Ne znam sta cu sa jaknom jer me bas hvata cijeli sijecanj a do sad sam radjala u jesen i krpala bi nekako..jos ne bi bilo ni zahladilo..vidjet cu u hodu..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Frajla ti si rodila na sv duhu, kakvo je tvoje iskustvo?
Je, rodila sam na sv duhu. Nemam nikakvo posebno negativno iskustvo. Tu noc u smjeni bila dva mlada doktora, nemam pojma kak se zovu, al oko mene nije ni bilo nekog posebnog posla ni komplikacija, hvala bogu.
Sto se ovog kasnije tice, sestre nisu bile bezobrazne ili tak nesto, ali apsolutno svaka ima svoju pricu oko dojenja, tako da se tu treba psihicki pripremiti i slusati svoju intuiciju kako je najbolje. Bebu presvlacis sama (mozes zvati da ti pokazu prvih par puta ako neznas), pa treba ponjeti sve potrebno.
Jedini prigovori koje imam je da nisu promjenili plahtu cijelo vrijeme koliko sam tamo bila i na hranu. Stvarno nisam neki izbirljivac, nije to bilo tako gadno ili nesto, ali mene su jako bolila crijeva poslje poroda i sve tri u sobi smo bile pune plinova 🙈, a oni prvi dan donesu kelj i fasiranac, pa gulas i sl 🤪
Osim toga, daju samo tri obroka (mislim da je tako u većini bolnica), pa svakako iza izmedu treba ponjeti nesto. Vecera ide tako da pokupe sve do vizite, znaci daju vec oko 6, a dorucak tek iza vizite, nekad to bude i iza 8, pa umres od gladi izmedu 🙄 ali eto, nek je hrana najveci problem 😂
Muz moze tek kad te stave u box, u predradaonu ne moze. To eventualno puste negdje ako si bas sama u predrađaoni, za sto je bilo gdje u zg minimalna šansa. Ne moze u predradaonu jer je to ko veca soba, kreveti su poredni samo tako i tu rade i klistir i preglede i sl za ove koje tu leze
E..price s poroda...ja bi mogla ispricati svoje..mislim da vec negdje i jesam ali suma sumarum treba se psihicki pripremiti na bol koja nije konstantna i oddisati je. Sto vise stajati hopsati hodati cucati..samo izbjegavati lezanje u trudu...pilates lopta je korisna stvar. Imaju ih i po rodilistima. Ugl..kad smo otvorene5 ili vise cm onda slijedi box i tamo vise nema dizanja..sve do kraja poroda se događa na stolu u polulezecem polozaju. Ja ako imam svoje trudove odbijem drip osim u izgonu ako beba sporije izlazi. Busenje vodenjaka nisam odbila ali sam bas zagovornik prorodnog poroda. sto osoblju nije milo jer oni zele ubrzati indukcijom porod ..to im je cca 2 sata manje posla..ako me kuzite..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure javila mi se sad frendica da su sljedeci tjedan pampers pelene svih velicina po 70kn na nekoj suludoj akciji… na internetu nemogu nac, ona kaze da joj je sestra vidjela na plakatu u ducanu… pa ako vam je lidl blizu svakako provjerite isplati se kupit bar po meni😊
Pampersice su cesto na akciji 2+1 gratis. Npr do kraja mjeseca su bile u dm-u, a sad su u bipi. Bilo je i u bubamari, neznam jel gotovo ilijos traje. Npr. Veliki paket za ove manje (od velicine 3 ima jos i veci) je 109 kn, pa to taman ispadne tu negdje. Ako uhvatis kad je u dmu 15% na sve ispadne jos i jefrinije 😉
Cure dal zna koja gdje ima za kupiti onaj dodatak za grudnjak da se prosiri kopcanje. Kupila nedavno par grudnjaka jer mi stati dosli mali naravno i sad vidim da mi se ti novi urezuju ispod ruke, a kosarice mi jos dobre. Bezveze mi kupovat broj vece jer su mi kosarice onda full velike i strse pa se na majicama to dosta vidi. Vidila sam na wish da tog ima al mi se ne da cekat da dodju.
Ima u h&m, tamo gdje im donji ves stoji 😉
Mislim da smo mi.u vinogradskoj dobili zelje nakon poroda za papat 😂😂😂
Potpisujem cure da si ponesete hranu...ja npr rodila u 21 navecer , znaci do jutra krepas bez hrane...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Angie mozes staviti link ili barem onu kobasicu od naziva za te grudnjake na wish. Mislila sam i tamo naruciti al ne znam koje. Ja npr ne volim da su mi grudnjaci meki ni cipkasti pa mi to jos dodatno otezava pored ove "bujnosti" koju imam.
Pogledaj si h&m webshop
Poslala bi ti, al stalno me baca na aplikaciju 🤬
Imas "normalno" podstavljene i velicine su od 75B.
Doduse, 2 kostaju 25 eura 🙄
Da se nadovezem na ovo bozicno djete i doktore, obzirom da je tak i moj (taman Bozic termin). Ugl kad sam bila na vadjenju krvi pricaju samnom doktorice i pitaju za termin i ja im kazem da bi htjela koji dan ranije da dodje jer kao nece bas doktori bit sretni sta me moraju gledat na Bozic... a vele one meni ma me brini ionak ce bit pijani :x tak da... good luck to us 😂
Grizli dvoje djece, dva puta dojenje i ni makac sa B kosarice i to ne da su narasle nego su se izjednacile lijeva i desna jer jedna mi je B jedna A 🤣🤣🤣🤣 ja se vise ne nadam 🙈😆🙈😆🙈😆.
A sto se robe tice, ja sam nesto pobrala od frendica (kroz drustvo je kolala odredjena kolekcija 🤣) al sam si recimo na Mojim krpicama nasla traperice za trudnice (nove s etiketom) za 70 kn HMove... Da se tamo nac samo treba naletit. U lidl idem u pon po onu haljinu 😍 desila se ljubav na prvi pogled 😅 a mislim da cu i hulahopke, mislim da je i to od ponedjeljka...
A sad lagano priprema za pregled 😟 svaki put mi je panika, bar dok ih ne pocnem redovno osjecat, ovak cu dok ce stavlnat onu sondu na trbuh za otkucaje prozivjet 6 srcanih 🙈
Javim situaciju i ostatku danas na pregledima drzim fige... Neka ovo bude jedan sretan dan svima 🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji