ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    05. Rujan 2019. 16:18

I kod mene je takva samo ne frckava plava,vec malo valovita i poznata zenska,sto je jos gore 😂😂😂
    Evo citam ti potpis,ajme vec 200g i 15cm vec. Ja toga nemam pa cu se sluzit s tvojim 😂😂😂

Omerta
    05. Rujan 2019. 16:21

I kod mene je uvijek tak ista, frendica s kojom se povremeno druzi.. plavusa naravno.  Sorry cure koje ste plave. 
    Bome ste se raspisale o porodima.. meni je to sve nekako u magli jel sam bila ful izmucena od trudova nakon 8h na dripu + cijeli dan samo na vodi, kao ne smijes nist jest... valjda sam se zadnja porodila, zbog guzve. 2,3 puta se popisala po krevetu u predradjaoni jer nije bilo nikog da mi pomogne do wc-a. Niti me itko dosao pogledati izmedju 4 i 10 prstiju dok se vec skroz nisam otvorila, pocela krvarit i osjecat nagon na "kakanje" dole. Uglavnom nije mi bas taj dio ostao u lijepom sjecanju, ali cim sam rodila, sva bol, muka i nemoc kao rukom odneseni! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

C1M4
    05. Rujan 2019. 16:31

Pa uzas, inace sam plava, ali mislim da cu se ofarbati od ovih snova vise😂😂 Bome da Lorija haha, samo sto je moj sa 15+2 vec bio 150g, a tada je kao 100g pisalo ako se ne varam, ili cak manje, tako da je i tezi vec haha😅

mrgud_zg
    05. Rujan 2019. 17:05

Cure koje su prosli put kupovale trudnicku robu u lidlu, moze savjet za velicine? Ja u 7 mj taman bil na moru bez lidla, a sad u ponedjeljak idem na sluzbeni put ko za vraga i moram prije 7 krenut, a navecer kad se vratim ziher nece vise niceg bit 😫 pa moram poslat muza. Inace sam nekakav 40, vise m nego l
    Ps. Bila sam jucer u areni. U waikiki nisam apsolutno nis nasla (neke ljetne haljinice i majice sto mi ne treba, hlaca nula). A u hmu od 100 traperica ni jedne u broju 40. A zakljucila sam i da su trudnicke velicine dosta komotnije od regularnih. Na kraju nisam nis kupila, bas sam se razocarala. Danas sam umorna al sutra cu jos probat u hm u cc east, ja mislim da je tamo najmanji protok ljudi i uvijek si najbolje stvari tam kupim..

05. Rujan 2019. 17:11

Hvalaa Vam na savjetima pitat cu u ljekarni sutra bas 😊 
    inace one koje traze spavacice imate u trgovinama Dević po 69,00 kn ja sam sebi uzela 2 i jednu bas pidjamu pa cemo vidit kako ce to ici
    Iva4 samo polako i eto te u mom tjednu ... ja se sada nadam samo da se malisa okrene da izbjegnemo carski jer se za sada ne mice a okrenut je na zadak ..

• Sarita15
    05. Rujan 2019. 17:16

Kad sam kupovala u lidlu za malog robica super bodiji hlacice posteljina prva liga a sebi kupila te trudnicke hlace trenerku to se rasirilo strasno ...onaj za trbuh umetak mi mogao i cice prekrit a dole se hlace skratile sigurnih 7 cm uzas. Isto uzale M sta racunam to za trbuh mi bitno i jos mi bile duze i reko ma necu ni kratit sta ima veze i jos se same skratile. Sta se djecje robe tice meni super ali za nas bas bas sam skepticna. E i haljinu sam kupila trudnicku i ona se skratila bila mi do koljena 2 pranja sada ju nosim ko ne-trudnicku tuniku. Tako da neznam bas da cu ic ista kupiti ovaj put... mana mi nekako pouzdanija 

MaRe
    05. Rujan 2019. 17:19

C1M4

Znaci vec 3 veceri za redom sanjam mm-a da me vara😂 i sad legnem odspavat malo i opet sanjam da me prevario😂 pise on jadan da di sam jel spavam posto se ne javljam reko sanjala sam te opet, ne diraj me dok se ne odljutim😂😂😂 jadan, jednu vecer sam ga u snu toliko stisnula noktima kad sam se kao probudila jer sam sanjala da je otisao negdje s nekom zenskicom, a mene trudnu ostavio doma, sve mi ga zao, a nije namjerno🙄 ne znam sta se desava hahah

Hahaha i ja sam jučer na svog bila bijesna zbog sna,imao je sreće što ga po noći nisam mlatnula 😂😂😂 Sanjala sam da sam ga uhvatila s nekom i stala davit jer ako neće bit sa mnom neće ni s njom 😂😂 Cijeli dan sam mu gunđala zbog sna 🙂 Zaključak je da ja nisam normalna a šta se on tam nateze s nekom to je normalno hahahahha

lorija
    05. Rujan 2019. 17:20

C1M4

Pa uzas, inace sam plava, ali mislim da cu se ofarbati od ovih snova vise😂😂 Bome da Lorijahaha, samo sto je moj sa 15+2 vec bio 150g, a tada je kao 100g pisalo ako se ne varam, ili cak manje, tako da je i tezi vec haha😅

Sad su u faui kad dobivaju na masi,pa cemo vidjet na sljedecem pregledu tezinu pa usporedit s natpisom.
    Naravno i kad mi dobivamo na masi,pa od nase mase zavisi i slanje na OGTT. 😂 

DeeSB
    05. Rujan 2019. 17:28

mrgud_zg

Cure koje su prosli put kupovale trudnicku robu u lidlu, moze savjet za velicine? Ja u 7 mj taman bil na moru bez lidla, a sad u ponedjeljak idem na sluzbeni put ko za vraga i moram prije 7 krenut, a navecer kad se vratim ziher nece vise niceg bit 😫 pa moram poslat muza. Inace sam nekakav 40, vise m nego l
    Ps. Bila sam jucer u areni. U waikiki nisam apsolutno nis nasla (neke ljetne haljinice i majice sto mi ne treba, hlaca nula). A u hmu od 100 traperica ni jedne u broju 40. A zakljucila sam i da su trudnicke velicine dosta komotnije od regularnih. Na kraju nisam nis kupila, bas sam se razocarala. Danas sam umorna al sutra cu jos probat u hm u cc east, ja mislim da je tamo najmanji protok ljudi i uvijek si najbolje stvari tam kupim..

Evo ja imam par stvarcica...sto se tice rasteljivih stvari M bi trebao biti dobar, meni su tajice cak malo i sire i danas sam bas uzela donji dio trenirke (normalni) i taman mi je, majice, haljinice isto tako. E sad imam i jeans kratke hlacice isto M i uspjela sam ih obuci...iako sam nokte polomila uzvlaceci ih 😂 Bas su mi bile uske iako je ovaj dio za trbuscic dobar (stao bi i da je duplo veci). Obukla sam ih samo jednom ili dva puta tako da ne znam ni dal se razvuku s vremenom. Ali mislim da bi opet L bio prevelik.... Pidjame opet uvijek uzmem L jer volim da su vece.

L 💛

DeeSB
    05. Rujan 2019. 17:35

Mene te trudnicke hlace bas jako zivciraju jer su bas niske, onaj jeans dio...a ovaj rasteljivi mi je uvijek neki labav i stalno imam osjecaj da mi spuzaju dok hodam. 😞😞 Mislim da ih necu bas previse nositi...tajice i duge veste i haljine sad imaju prednost. 😀

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.