ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    05. Rujan 2019. 21:59

PREGLEDI

06.9.- Stelle123
    06.9.- Anna
    06.9.- PetraB
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    10.9.- Nita9999
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    11.9.- tinika
    12.9.- mrgud_zg
    13.9.- lupe
    13.9.- C1M4
    16.9.- mustra
    16.9.- Lavica27
    17.9.- lorija
    17.9.- Grizli
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica
    18.9.- Nasty
    19.9.- Angie1205
    19.9.- Jaivanpa
    19.9.- sofio9
    19.9.- iva4
    20.9.- Lala27
    23.9.-lucille9
    23.9.- Kengurica
    24.9.- Simbalija
    24.9.- Dalindas
    24.9.- ena10
    24.9.- C1M4
    25.9.- Sarita15
    26.9.- Jaivanpa
    26.9.- Thinkpink1
    26.9.- DeeSB
    27.9.- aarauch
    30.9.- Seni1985
    30.9.- Tockica37
    30.9.- crnokosa
    1.10.- piba7
    2.10- Annika
    3.10.- Sarita15
    3.10.- Juno
    3.10.- DeeDee
    24.10.- C1M4

• piba7

DeeDee

Piba s obzirom da ja sa svojih 173 visine i 85kg stanem u njihove hlače 38 ili 40, a jednom su bile neke tako elasticne da sam uzela 36, mislim da nažalost za tebe neće biti.. 34 im je najmanji i to mislim da ni nemaju u svim kolekcijama. Mozda gornji dijelovi, tu su dosta realniji s brojevima

I mislim da 34 nemaju za trudnice.. mislim da je S najmanji broj, a meni je njihov normalni xs velik. Baš bezveze.

Piba a djecje u Lidlu? Odnosno teen... ja sam jednom nasla super majicu i skuzim da je djecja zapravo 

lorija
    05. Rujan 2019. 22:03

Angelly super i sretno u kupnji!!! I ostalim curama. Vidim da su muzevima proradili trudnicki hormoni. Ako nije auto onda se kuca,stan kupuje 😂😂😂
    Curke drzim vam fige za kupnju u Lidl. 😁 

mrgud_zg
    05. Rujan 2019. 22:04

Ja cu onda poslat muza po sve m. Lidl je super jer se sve moze vratit. Il cu na natjerat da sve uzme duplo 😂 ubit ce me haha
    Grizli tih produzetaka za grudnjake misim da ima i vecini ducana s donjim vesom. Znam da ima lisca, oysho (skuplja varijanta) a cak i decathlon (https://www.decathlon.hr/p/8527471_produzetak-za-grudnjak-kalenji-2-kom.html)

mrgud_zg
    05. Rujan 2019. 22:06

E i jos sam htjela rec da mi se cini da sam za sator na lidlu na sveticama vidjela da je isto od ponedjeljka. To fakat bude stvari po smijesnim cijenama. Ja sam proslu zimu nakupovala hrpe djecje robice za svu djecu prijatelja po fakat jeftinim cijenama (od bodija do zimskih jakni)

• piba7
    05. Rujan 2019. 22:19

LoSa84

Piba a djecje u Lidlu? Odnosno teen… ja sam jednom nasla super majicu i skuzim da je djecja zapravo

Inače mi je dječje ok 😂 ali u trenutnom stanju majica mi može samo biti crop top 😂

• Sarita15
    05. Rujan 2019. 22:26

Grizli mislim da Kik ima tih produzetaka to sam jedino tamo i vidjela...
    Cestitke onima koji kupuju stan i kucu svaka vam cast :) 👍👍👍 
    Citajuci sve vas tu isla sam pregledat ovu moju jesensko/zimsko trudnicki prihvatljivu garderobu i zakljucila da imam dovoljno tajica i tunika i haljina i majica (koje mogu rastegnut) da vjerojatno necu kupiti nis osim novih grudnjaka. Eventualno trenerku za po doma.iznosit cu to sto imam Ali zato sam najavila muzu da planiram nakon poroda cijelu jednu porodiljnu naknadu ulozit u novu garderobu (kad se slozim i zbrojim nakon poroda) 😎😎😎😎 

mrgud_zg
    05. Rujan 2019. 22:37

Ja bas bas nemam kaj za nosit. Imace sam hodala na posao najcesce u trapericama i kosuljicama. Tajice osim sportskih nemam ni jedne. Sad nosim 3 haljine i 2 suknje i to rotiram. Bas pod hitno moram nes kupit. Pa makar bilo samo za 3 mjeseca 🙈

PetraB
    05. Rujan 2019. 23:37

Grizli ja sam te produzetke kupila u mulleru... Obicno stoje onak bocno kod pribora za sivanje, zakrpa, gume i slicno... I sad si me pidsjetila na nesto... Dakle, ja sisa nemam 😅🙈 tj... Imam nesto izmedju A i B i vjecno muku mucim s grudnjacima al ono sto me fascinira su velicine grudnjaka za dojenje...sve koje sam gledala su C kosarice (evo i sad u lidlu), pa kaj oni misle da mi nemremo dojit? Frustrirana sam 🤣... I ja bi lijep grudnjak za dojenje 😂.
    I jos nesto... Jucer je netko spominjao Pericu, kak mu se stanjilo ono punjenje... Ja kupila u bubamari u prosloj trudnoci, nimalo jeftin da se razumijemo. Spasio me u trudnoci no kak sam rodila, pa sam ga koristila za dojenje, kao da mi je "puklo" to punjenje unutra, i to tocno na sredini 🙄... Tak da ni cijena ni trgovina ne garantira kvalitetu. Sogorica svoj ne znam gdje je uzela al joj je punjenje kao od onih malih kuglica (moj je kao vata, nesto slicno) i njen jos nije promijenio oblik.
    Svim curkama kije kupuju stan ili kucu cestitam 👏🏼👏🏼👏🏼! To je divan osjecaj. Mi smo svoju renovirali prosle godine, dovrsili ove... I sad cemo ponovno 🙈🙈🙈🙈😅😅😅😅. Rekoh muzu, kad vec znas napravit blizance, zidaj ponovno 🤣. Mislum da mi jedno duze vrijeme nakon poroda nece ni prismrdit. 😅😅😅

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI