PREGLEDI
06.9.- Stelle123
06.9.- Anna
06.9.- PetraB
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
10.9.- Nita9999
11.9.- flower
11.9.- Anna
11.9.- tinika
12.9.- mrgud_zg
13.9.- lupe
13.9.- C1M4
16.9.- mustra
16.9.- Lavica27
17.9.- lorija
17.9.- Grizli
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
18.9.- Nasty
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- C1M4
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
27.9.- aarauch
30.9.- Seni1985
30.9.- Tockica37
30.9.- crnokosa
1.10.- piba7
2.10- Annika
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
24.10.- C1M4
Piba s obzirom da ja sa svojih 173 visine i 85kg stanem u njihove hlače 38 ili 40, a jednom su bile neke tako elasticne da sam uzela 36, mislim da nažalost za tebe neće biti.. 34 im je najmanji i to mislim da ni nemaju u svim kolekcijama. Mozda gornji dijelovi, tu su dosta realniji s brojevima
I mislim da 34 nemaju za trudnice.. mislim da je S najmanji broj, a meni je njihov normalni xs velik. Baš bezveze.

Piba a djecje u Lidlu? Odnosno teen... ja sam jednom nasla super majicu i skuzim da je djecja zapravo
Angelly super i sretno u kupnji!!! I ostalim curama. Vidim da su muzevima proradili trudnicki hormoni. Ako nije auto onda se kuca,stan kupuje 😂😂😂
Curke drzim vam fige za kupnju u Lidl. 😁
Ja cu onda poslat muza po sve m. Lidl je super jer se sve moze vratit. Il cu na natjerat da sve uzme duplo 😂 ubit ce me haha
Grizli tih produzetaka za grudnjake misim da ima i vecini ducana s donjim vesom. Znam da ima lisca, oysho (skuplja varijanta) a cak i decathlon (https://www.decathlon.hr/p/8527471_produzetak-za-grudnjak-kalenji-2-kom.html)

E i jos sam htjela rec da mi se cini da sam za sator na lidlu na sveticama vidjela da je isto od ponedjeljka. To fakat bude stvari po smijesnim cijenama. Ja sam proslu zimu nakupovala hrpe djecje robice za svu djecu prijatelja po fakat jeftinim cijenama (od bodija do zimskih jakni)

Piba a djecje u Lidlu? Odnosno teen… ja sam jednom nasla super majicu i skuzim da je djecja zapravo
Inače mi je dječje ok 😂 ali u trenutnom stanju majica mi može samo biti crop top 😂

Grizli mislim da Kik ima tih produzetaka to sam jedino tamo i vidjela...
Cestitke onima koji kupuju stan i kucu svaka vam cast :) 👍👍👍
Citajuci sve vas tu isla sam pregledat ovu moju jesensko/zimsko trudnicki prihvatljivu garderobu i zakljucila da imam dovoljno tajica i tunika i haljina i majica (koje mogu rastegnut) da vjerojatno necu kupiti nis osim novih grudnjaka. Eventualno trenerku za po doma.iznosit cu to sto imam Ali zato sam najavila muzu da planiram nakon poroda cijelu jednu porodiljnu naknadu ulozit u novu garderobu (kad se slozim i zbrojim nakon poroda) 😎😎😎😎
Ja bas bas nemam kaj za nosit. Imace sam hodala na posao najcesce u trapericama i kosuljicama. Tajice osim sportskih nemam ni jedne. Sad nosim 3 haljine i 2 suknje i to rotiram. Bas pod hitno moram nes kupit. Pa makar bilo samo za 3 mjeseca 🙈

Grizli ja sam te produzetke kupila u mulleru... Obicno stoje onak bocno kod pribora za sivanje, zakrpa, gume i slicno... I sad si me pidsjetila na nesto... Dakle, ja sisa nemam 😅🙈 tj... Imam nesto izmedju A i B i vjecno muku mucim s grudnjacima al ono sto me fascinira su velicine grudnjaka za dojenje...sve koje sam gledala su C kosarice (evo i sad u lidlu), pa kaj oni misle da mi nemremo dojit? Frustrirana sam 🤣... I ja bi lijep grudnjak za dojenje 😂.
I jos nesto... Jucer je netko spominjao Pericu, kak mu se stanjilo ono punjenje... Ja kupila u bubamari u prosloj trudnoci, nimalo jeftin da se razumijemo. Spasio me u trudnoci no kak sam rodila, pa sam ga koristila za dojenje, kao da mi je "puklo" to punjenje unutra, i to tocno na sredini 🙄... Tak da ni cijena ni trgovina ne garantira kvalitetu. Sogorica svoj ne znam gdje je uzela al joj je punjenje kao od onih malih kuglica (moj je kao vata, nesto slicno) i njen jos nije promijenio oblik.
Svim curkama kije kupuju stan ili kucu cestitam 👏🏼👏🏼👏🏼! To je divan osjecaj. Mi smo svoju renovirali prosle godine, dovrsili ove... I sad cemo ponovno 🙈🙈🙈🙈😅😅😅😅. Rekoh muzu, kad vec znas napravit blizance, zidaj ponovno 🤣. Mislum da mi jedno duze vrijeme nakon poroda nece ni prismrdit. 😅😅😅

url=https://lilypie.com][/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji