E i jos sam htjela rec da mi se cini da sam za sator na lidlu na sveticama vidjela da je isto od ponedjeljka. To fakat bude stvari po smijesnim cijenama. Ja sam proslu zimu nakupovala hrpe djecje robice za svu djecu prijatelja po fakat jeftinim cijenama (od bodija do zimskih jakni)
Piba a djecje u Lidlu? Odnosno teen… ja sam jednom nasla super majicu i skuzim da je djecja zapravo
Inače mi je dječje ok 😂 ali u trenutnom stanju majica mi može samo biti crop top 😂
Grizli mislim da Kik ima tih produzetaka to sam jedino tamo i vidjela...
Cestitke onima koji kupuju stan i kucu svaka vam cast :) 👍👍👍
Citajuci sve vas tu isla sam pregledat ovu moju jesensko/zimsko trudnicki prihvatljivu garderobu i zakljucila da imam dovoljno tajica i tunika i haljina i majica (koje mogu rastegnut) da vjerojatno necu kupiti nis osim novih grudnjaka. Eventualno trenerku za po doma.iznosit cu to sto imam Ali zato sam najavila muzu da planiram nakon poroda cijelu jednu porodiljnu naknadu ulozit u novu garderobu (kad se slozim i zbrojim nakon poroda) 😎😎😎😎
Ja bas bas nemam kaj za nosit. Imace sam hodala na posao najcesce u trapericama i kosuljicama. Tajice osim sportskih nemam ni jedne. Sad nosim 3 haljine i 2 suknje i to rotiram. Bas pod hitno moram nes kupit. Pa makar bilo samo za 3 mjeseca 🙈
Grizli ja sam te produzetke kupila u mulleru... Obicno stoje onak bocno kod pribora za sivanje, zakrpa, gume i slicno... I sad si me pidsjetila na nesto... Dakle, ja sisa nemam 😅🙈 tj... Imam nesto izmedju A i B i vjecno muku mucim s grudnjacima al ono sto me fascinira su velicine grudnjaka za dojenje...sve koje sam gledala su C kosarice (evo i sad u lidlu), pa kaj oni misle da mi nemremo dojit? Frustrirana sam 🤣... I ja bi lijep grudnjak za dojenje 😂.
I jos nesto... Jucer je netko spominjao Pericu, kak mu se stanjilo ono punjenje... Ja kupila u bubamari u prosloj trudnoci, nimalo jeftin da se razumijemo. Spasio me u trudnoci no kak sam rodila, pa sam ga koristila za dojenje, kao da mi je "puklo" to punjenje unutra, i to tocno na sredini 🙄... Tak da ni cijena ni trgovina ne garantira kvalitetu. Sogorica svoj ne znam gdje je uzela al joj je punjenje kao od onih malih kuglica (moj je kao vata, nesto slicno) i njen jos nije promijenio oblik.
Svim curkama kije kupuju stan ili kucu cestitam 👏🏼👏🏼👏🏼! To je divan osjecaj. Mi smo svoju renovirali prosle godine, dovrsili ove... I sad cemo ponovno 🙈🙈🙈🙈😅😅😅😅. Rekoh muzu, kad vec znas napravit blizance, zidaj ponovno 🤣. Mislum da mi jedno duze vrijeme nakon poroda nece ni prismrdit. 😅😅😅
url=https://lilypie.com][/url
Petra hahaha. Siroti muz ;)
Ja u Mani nasla samo pamucne majice na snizenju, jedna trenirka do koljena i jedne jedine traperice koji su premale. Sve rasprodano, a bila sam jucer ujutro. Sad jedino da lovim deugu Manu. Meni je buknuo trbih od 23.-28. tjedna i iako ni u 23. nisam mogla ni prismrditi starim hlacama sad ni neke tajice koje nisu trudnicke, al su velike pa su mi bile ok mogu sanjati. Dakle ne mogu normalnu robu. Moje stare majice su s ili xs i sad mi to kratko.
E ovo za grudnjake ni ja ne kuzim. U H&M Arena su dojeći grudnjaci meni ko satorska krila. Nekak sumnjam da cu sad kad rodim buknuti sa B na D. Ko da nema malih sisa dojilja.
Jutro! Sretno curkama na pregledima danas!
Puuuno srece svima sa kupnjom nekretnina. Mi smo isto preko APN dio za stan dobili, samo kad smo mi dizali nije bilo ovih beneficija sa kamatama i produžavanje zbog djeteta. Al nema veze zahvaljujuc tome necu placat kredit do penzije. I da cim je banka odobrila odobrili su i oni.
Hvala cure za info za nastavke budem u mulleru pogledala jer to ima tu kod nas ostalo sve moram traziti u drugim mjestima.
PetraB ja isto imam kosarice A i isto ne kuzim kako kupiti za dojenje kad su svi mi ogromni. Mozda ce mi cice narast do dojenja za te C ne znam nadam se ako ne bit ce to zanimljivo.
Za robu ja za sad jos stanem u jako puno svoje ljetne robe jer po ljeti vecinom nosim tako dosta siroko pa prodje, al kako zahladi osim par trenerki iz dechatlona koje su za jogu pa su jako niskog struka i imaju onaj dodatak pa to dignem preko trbuha, 2 tajice 3/4 iz c&a koje su dosta siroke gore i jednih traperica u koje sam prosli tjedan stala al pitanje dal ovaj stanem nemam sta na sebe staviti. Maje jos ajde imam dosta sirokih i bluza i pletiva i kardigana pa ce proc. Al hlace 🤪 sad vec za posao onako 20 minuta trazim sta obuci a trenutno na poslu sam na terenu i trebam samo sto stariju odjecu i to sportsku jer se sva sprljam i ne da mi se novo nositi.
Jutro ekipica!
Čestitke svima koji kupuju/obnavljaju kuče/stanove...držim vam palčeve da vam sve proe brzo i bezbolno kao što je i nama
Sretno curkama koje danas idu na pregled!
Supatnice moje sa malim sisama....trk na wish i naručit si grudnjake za dojenje. Ja sam si uzela 3 komada i msm da će mi to za početak biti ok. Ima svih veličina za nas daskaste (gledajte da si uzmete broj veće) i ok su, kopčaju se na drukerčić ispod, trakica od čipke, meni su baš slatki.
Meni su cure u pon popodne u školi i išla bi malo ranije da skoknem do Lidla, nadam se da do tad neće baš sve razgrabiti. Ja sam neka S veličina pa si nekak mislim da su sve ove domaće trudnice debeljuce i da mi neće pobrat to malo
Mene pate tajice jer ih doma imam more al nijedne koje mogu sa navuć na sebe! Il su mi uske na dupetu ili imaju čudan rub kod trbuha pa me smeta i žulja....
Nezz kak je kod vas al evo ovdje laganini kišica pada, friško je baš i već vidim da će bit ovako cijeli vikend....a meni taman mama dolazi danas. Već sam ju mislila zaposlit da mi pokrči cvijetnjak jer se meni teško sagnut al očito niš od tog
Angie mozes staviti link ili barem onu kobasicu od naziva za te grudnjake na wish. Mislila sam i tamo naruciti al ne znam koje. Ja npr ne volim da su mi grudnjaci meki ni cipkasti pa mi to jos dodatno otezava pored ove "bujnosti" koju imam.
https://www.wish.com/search/breastfeeding%20bra
Evo ovak sam ti kopirala link gdje vidiš kaj se sve nudi. Čipkasti, sportski..imaš svakakvih.
Sortiraj odgovore
Najstariji