Cure dal zna koja gdje ima za kupiti onaj dodatak za grudnjak da se prosiri kopcanje. Kupila nedavno par grudnjaka jer mi stati dosli mali naravno i sad vidim da mi se ti novi urezuju ispod ruke, a kosarice mi jos dobre. Bezveze mi kupovat broj vece jer su mi kosarice onda full velike i strse pa se na majicama to dosta vidi. Vidila sam na wish da tog ima al mi se ne da cekat da dodju.
Ima u h&m, tamo gdje im donji ves stoji 😉

Mislim da smo mi.u vinogradskoj dobili zelje nakon poroda za papat 😂😂😂
Potpisujem cure da si ponesete hranu...ja npr rodila u 21 navecer , znaci do jutra krepas bez hrane...

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Angie mozes staviti link ili barem onu kobasicu od naziva za te grudnjake na wish. Mislila sam i tamo naruciti al ne znam koje. Ja npr ne volim da su mi grudnjaci meki ni cipkasti pa mi to jos dodatno otezava pored ove "bujnosti" koju imam.
Pogledaj si h&m webshop
Poslala bi ti, al stalno me baca na aplikaciju 🤬
Imas "normalno" podstavljene i velicine su od 75B.
Doduse, 2 kostaju 25 eura 🙄

Da se nadovezem na ovo bozicno djete i doktore, obzirom da je tak i moj (taman Bozic termin). Ugl kad sam bila na vadjenju krvi pricaju samnom doktorice i pitaju za termin i ja im kazem da bi htjela koji dan ranije da dodje jer kao nece bas doktori bit sretni sta me moraju gledat na Bozic... a vele one meni ma me brini ionak ce bit pijani :x tak da... good luck to us 😂

Grizli dvoje djece, dva puta dojenje i ni makac sa B kosarice i to ne da su narasle nego su se izjednacile lijeva i desna jer jedna mi je B jedna A 🤣🤣🤣🤣 ja se vise ne nadam 🙈😆🙈😆🙈😆.
A sto se robe tice, ja sam nesto pobrala od frendica (kroz drustvo je kolala odredjena kolekcija 🤣) al sam si recimo na Mojim krpicama nasla traperice za trudnice (nove s etiketom) za 70 kn HMove... Da se tamo nac samo treba naletit. U lidl idem u pon po onu haljinu 😍 desila se ljubav na prvi pogled 😅 a mislim da cu i hulahopke, mislim da je i to od ponedjeljka...
A sad lagano priprema za pregled 😟 svaki put mi je panika, bar dok ih ne pocnem redovno osjecat, ovak cu dok ce stavlnat onu sondu na trbuh za otkucaje prozivjet 6 srcanih 🙈
Javim situaciju i ostatku danas na pregledima drzim fige... Neka ovo bude jedan sretan dan svima 🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url
Jutro curke! Sretno danas na pregledima🍀
Cestitam svima koje su odlucile kupiti stan, kucu.
Mi smo prije 2 g. kupili stan. Dugo sam razmisljala dal novogradnju ili ne, koji kat, koju stranu svijeta odabrat, raspored stana, naravno da bude dobar omjer cijene i kvalitete, sve te neke sitnice (koje u biti nisu sitnice, do tada nisam ni znala kaj sve treba gledat pri kupnji stana jer oduvijek zivim u kuci).Na kraju je grah pao na novogradnju, al bar nismo platili porez jer je porez placala firma koja gradi i prodaje stan.

Jutro. Sretno danas s pregledima! 😁
Sto se tice curka i ja sam primjetila da ih pola nema,kao npr i Lale27,cekam listu bas me zanima kad nam nastupa prvi porod pa da iscekujemo. 😊Cini mi se da je u 10.mj.
Eee i da se nadovezem,ne znam tko je pisao jucer da nema XS trudnicke odjece. Ima,ima u Lidl bas XS tako da navali u pon,taj br.vecinom ostaje.
Evo kod nas nema tajica mjesecima,rasprodano sve i jednostavno nove ne dolaze,ostale bas samo XS. Ja se nadam da cete vi naici na njih u pon.
Lunice taj lezeci polozaj pri porodu mi je najmrzi. Ako bude prirodno bar cu imati izbora ovdje (u De sam)moj ce bit nekako stolcic. 😁
Da se nadovezem na ovo bozicno djete i doktore, obzirom da je tak i moj (taman Bozic termin). Ugl kad sam bila na vadjenju krvi pricaju samnom doktorice i pitaju za termin i ja im kazem da bi htjela koji dan ranije da dodje jer kao nece bas doktori bit sretni sta me moraju gledat na Bozic… a vele one meni ma me brini ionak ce bit pijani :x tak da… good luck to us 😂
Sad vidim mi smo 1 dan razlike 🙈
Vidjet cemo sta ce nas dopast, dezurstvo il domjenak 😜😜 a mozda ak si popiju budu veseliji 🤣
Gdje ces ti roditi?
Joj ne znam... lomim se izmedju Vinogradske i Merkura... a gdje ti planiras?

Da se nadovezem na ovo bozicno djete i doktore, obzirom da je tak i moj (taman Bozic termin). Ugl kad sam bila na vadjenju krvi pricaju samnom doktorice i pitaju za termin i ja im kazem da bi htjela koji dan ranije da dodje jer kao nece bas doktori bit sretni sta me moraju gledat na Bozic… a vele one meni ma me brini ionak ce bit pijani :x tak da… good luck to us 😂
Sad vidim mi smo 1 dan razlike 🙈
Vidjet cemo sta ce nas dopast, dezurstvo il domjenak 😜😜 a mozda ak si popiju budu veseliji 🤣
Gdje ces ti roditi?
Joj ne znam… lomim se izmedju Vinogradske i Merkura… a gdje ti planiras?
Ja također, voljela bi cuti misljenja i ostatak di ce ici
E i jucer sam radila famozni ogtt a vrijednosti su mi 4.1,6.0 i 5.1... jel po vama to ok?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji