Jutro curke! Sretno danas na pregledima🍀
Cestitam svima koje su odlucile kupiti stan, kucu.
Mi smo prije 2 g. kupili stan. Dugo sam razmisljala dal novogradnju ili ne, koji kat, koju stranu svijeta odabrat, raspored stana, naravno da bude dobar omjer cijene i kvalitete, sve te neke sitnice (koje u biti nisu sitnice, do tada nisam ni znala kaj sve treba gledat pri kupnji stana jer oduvijek zivim u kuci).Na kraju je grah pao na novogradnju, al bar nismo platili porez jer je porez placala firma koja gradi i prodaje stan.
Jutro. Sretno danas s pregledima! 😁
Sto se tice curka i ja sam primjetila da ih pola nema,kao npr i Lale27,cekam listu bas me zanima kad nam nastupa prvi porod pa da iscekujemo. 😊Cini mi se da je u 10.mj.
Eee i da se nadovezem,ne znam tko je pisao jucer da nema XS trudnicke odjece. Ima,ima u Lidl bas XS tako da navali u pon,taj br.vecinom ostaje.
Evo kod nas nema tajica mjesecima,rasprodano sve i jednostavno nove ne dolaze,ostale bas samo XS. Ja se nadam da cete vi naici na njih u pon.
Lunice taj lezeci polozaj pri porodu mi je najmrzi. Ako bude prirodno bar cu imati izbora ovdje (u De sam)moj ce bit nekako stolcic. 😁
Da se nadovezem na ovo bozicno djete i doktore, obzirom da je tak i moj (taman Bozic termin). Ugl kad sam bila na vadjenju krvi pricaju samnom doktorice i pitaju za termin i ja im kazem da bi htjela koji dan ranije da dodje jer kao nece bas doktori bit sretni sta me moraju gledat na Bozic… a vele one meni ma me brini ionak ce bit pijani :x tak da… good luck to us 😂
Sad vidim mi smo 1 dan razlike 🙈
Vidjet cemo sta ce nas dopast, dezurstvo il domjenak 😜😜 a mozda ak si popiju budu veseliji 🤣
Gdje ces ti roditi?
Joj ne znam... lomim se izmedju Vinogradske i Merkura... a gdje ti planiras?
Da se nadovezem na ovo bozicno djete i doktore, obzirom da je tak i moj (taman Bozic termin). Ugl kad sam bila na vadjenju krvi pricaju samnom doktorice i pitaju za termin i ja im kazem da bi htjela koji dan ranije da dodje jer kao nece bas doktori bit sretni sta me moraju gledat na Bozic… a vele one meni ma me brini ionak ce bit pijani :x tak da… good luck to us 😂
Sad vidim mi smo 1 dan razlike 🙈
Vidjet cemo sta ce nas dopast, dezurstvo il domjenak 😜😜 a mozda ak si popiju budu veseliji 🤣
Gdje ces ti roditi?
Joj ne znam… lomim se izmedju Vinogradske i Merkura… a gdje ti planiras?
Ja također, voljela bi cuti misljenja i ostatak di ce ici
E i jucer sam radila famozni ogtt a vrijednosti su mi 4.1,6.0 i 5.1... jel po vama to ok?
Cure ja bi otvorila novu temu pa evo, iskusne cure pomagajte 😏
Mm i ja bi jako voljeli od pocetka nositi bebu u nosiljci (pogotovo mm, nemoze docekat da ja rodim da on preuzme teret), pa koja su vasa iskustva, koje su najbolje, koje se mogu od rodenja (ako se mogu) koristiti… Sto je bolje i sto je prakticnije, marama ili nosiljka…?
Dali to kupiti odmah ili cekati da se beba rodi…
Ak imas fejs, pogledaj...
https://www.facebook.com/groups/babywearing.hr/
E i jucer sam radila famozni ogtt a vrijednosti su mi 4.1,6.0 i 5.1… jel po vama to ok?
Super ti je nalaz😊👌
E i jucer sam radila famozni ogtt a vrijednosti su mi 4.1,6.0 i 5.1… jel po vama to ok?
Super ti je nalaz😊👌
Da. Ne moze bit savrseniji.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure ja bi otvorila novu temu pa evo, iskusne cure pomagajte 😏
Mm i ja bi jako voljeli od pocetka nositi bebu u nosiljci (pogotovo mm, nemoze docekat da ja rodim da on preuzme teret), pa koja su vasa iskustva, koje su najbolje, koje se mogu od rodenja (ako se mogu) koristiti… Sto je bolje i sto je prakticnije, marama ili nosiljka…?
Dali to kupiti odmah ili cekati da se beba rodi…
Za male bebe dolazi u obzir tkana ili elasticna marama ili bas posebna nosiljka za novorodence.
Ove "obicne" nosiljke nisu za male bebe koje ne drze glavicu (bez obzira sto proizvodaci pisu), znaci mogu tek cca od 3 mjeseca.
Od nosiljki za bebe ima jedna (zaboravih kako se zove), ali ona se veze i sad je izasla nova ergobaby embrace.
Elasticna marama je zgodna jer ju zavezes i onda ubacis bebu. Koriste se par mjeseci, jer kod tezih bebea se urezuje dosta u ramena (tesko da moze dobaciti do onih 15 kg koje proizodaci pisu), do nekih 10ak kg. Cak i nova se moze kupiti za 200-300 kn
Tkana marama ovisno o sastavu ima koje su za male bebe, koje su za vece bebe i koje mozes koristiti cijelo vrijeme. Cijene su doslovno od 100 kn (lidl) do nekoliko tisuca. Moraju se vezati dok je beba u njima. Treba prakse dok se izvjezbas, nekima to ide brze, nekim sporije....
A sad marama ili nosiljka, stvarno individualna stvar
Muz moze tek kad te stave u box, u predradaonu ne moze. To eventualno puste negdje ako si bas sama u predrađaoni, za sto je bilo gdje u zg minimalna šansa. Ne moze u predradaonu jer je to ko veca soba, kreveti su poredni samo tako i tu rade i klistir i preglede i sl za ove koje tu leze
Da, zato su mojeg pustili, ali kao nikom ni rijec o tome da nebi imali problema jer to inace ne rade. To je bilo na Sv.Duhu. Ja sam bila zadnja i nitko me par sati nije dosao ni pogledati, pa mi je puno znacilo to pred kraj da je mogao bit samnom i u predradjaoni da mi bar ledja masira.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji