Cure samo da javim da smo dosli s pregleda i da je sve uredu, tata je isto bio prvi put s nama pa je sav jos pod dojmom, a sada odoh citati zaostatke :)
Joj cure super ste, hvala na mnogim idejama za rucak. Valjalo bi to sve popisati jer mi je pamcenje zaista blokada 🙈
Ja sam se uhvatila na kraju tepsije krumpira.tikvice mrkve,luka i paprike i mesica samo za muza,kod njega mora bit mesnato nesto. 😂😂
Dok sam to sve stavila u pecninu,obuzeo me miris paprike da sam morala u tavi malo prevrnuti paprike pa sa cesnjakom pojesti,ajme u krv mi se pretvorilo. Takodjer i mom sincicu koji voli paprike 😂😂
Baby imas kupit u ljekarnoj mrezice koje se stave preko gaze. Cudi me da te nisu ponudili kad to gazice kupovala.
Supeeer za pregled sofi 😁
Sofi cestitam na urednom pregledu. 🤗
Sto se tice prica o porodu, iako me strah volim ih citati hahaha Ne znam samo kako ce moj muz to prezivjeti, on je bas panicar 🤣🤣
A ovaj Lidl ce me dotuci, pa sveee mi treba 😂
L 💛
Ženske bokić!
Da Vas obavijestim
Nezz dal to ima i na on line shopu od Lidla u Hrvatskoj ali ja sam tu u Njemačkoj naručila preko online shopa od Lidla super trudničke hlače/trenirku donji dio sa dijelom onim za trbuh trudnički.
Super udobna i pamučna prezadovoljna sam,ima u 3 boje.
Da nisam stalnu u tajicama.
Eto pa provjerite,nije ni skupa.
Ugodan dan svima
😘🤗
Mikio ako se ne varam muž može s tobom u radjaonu od trenutka kad te prebace u box (Ne može biti s tobom kad te zaprime u predradjaonu). Ako se dobro sjećam mog su pozvali nakon što su mi prokidali vodenjak, uveli epi i dali drip.
Curke savjet za vas kamere ispred lidla..nemojte se zaj...pa pokupovat sve sto vidite ko ja u prvoj T, za 3 tjedna opet bila nova kupili kolekcija i još su mi pet puta bile bolje stvari al sam ja dooooslovce sve njoj pokupovala🙈
Baš sam gledala katalog, sve mi treba- tajice,potkosulja za dojenje, grudnjak za dodjenje, bodiji se isplate ali pidjame isto koštaju ko u lotu u Hm-u. Inopet za curice puno bolja ponuda nego za dečke...
Znaci vec 3 veceri za redom sanjam mm-a da me vara😂 i sad legnem odspavat malo i opet sanjam da me prevario😂 pise on jadan da di sam jel spavam posto se ne javljam reko sanjala sam te opet, ne diraj me dok se ne odljutim😂😂😂 jadan, jednu vecer sam ga u snu toliko stisnula noktima kad sam se kao probudila jer sam sanjala da je otisao negdje s nekom zenskicom, a mene trudnu ostavio doma, sve mi ga zao, a nije namjerno🙄 ne znam sta se desava hahah
Imam jedno pitanje mozda je glupo .. mame kojima nije prvo dijete zanima me kakve ste komprese uzimale za bebacu na pupak ? ja sam jutros uzela sterilne gaze al se moraju dodatno zaljepit s necim pa me strah da to nije bas pametno.. pa me zanima kakve ste Vi uzimale ako moze preporuka ♥️♥️
Imas u ljekarni mrežicu koju ide bebi oko struka i onda to preko gaze. Nama ih tako u bolnici odmah stave
[iimg]
C1M4ne brini i ja sanjam uvijek sa istom zenskom da je… 😂😂😂
Isuse nisa jedina barem😂 ja sam mislila da sam luda vec haha, kod mene je uvijek neka niska plava s frckavom kosom, nemam pojma koja je to niti ju znat, ali jacmenac bude dobila😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji