ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    05. Rujan 2019. 20:27

Postoji li način za pretraživati forum, baš komentare? Tipa crtl f ako kuzite sta mislim.. Zanima me nes u vezi kolica a nisam pratila na satu kad ste bile na toj temi :D

[/url

Grizli
    05. Rujan 2019. 21:07

Cure dal zna koja gdje ima za kupiti onaj dodatak za grudnjak da se prosiri kopcanje. Kupila nedavno par grudnjaka jer mi stati dosli mali naravno i sad vidim da mi se ti novi urezuju ispod ruke, a kosarice mi jos dobre. Bezveze mi kupovat broj vece jer su mi kosarice onda full velike i strse pa se na majicama to dosta vidi. Vidila sam na wish da tog ima al mi se ne da cekat da dodju. 

Angelly
    05. Rujan 2019. 21:11

Joj cure mi se odlucili kupit stan, ja sam ful sad uzbudjena... sad se apliciramo za ovaj apn🙈drzte nam fige da to sve uspije i glatko prodje.... joj tak sam si happy a ne zelim jos s nikim pricat o tome dok se ne provede pa sam morala s vama podijelit 😁

DeeDee
    05. Rujan 2019. 21:17

Angelly supeeer, držim fige da se sve brzo i jednostavno riješi

[/url

DeeSB
    05. Rujan 2019. 21:17

Hej cure...evo ja bila s muzem u setnji. Prvo sam se malo upiskila od kihanja...morat cu obavezno nositi dnevne za takve situacije 😂 I jos me zena jedna pita kao kako si...jel odbrojavas?! Reko neee, tek sam na pola, samo fino papam. 🤣🤣 
    Dobila sam 6 kg (dobro sad vec sigurno i 7) i valjda je sve u trbuh otislo. A samo bi kuhala i pekla...i jela. Nikako da se skuliram....bojim se da bi mogla dobro oplakati poslje OGTT-a... 😞

L 💛

05. Rujan 2019. 21:20

Angelly

Joj cure mi se odlucili kupit stan, ja sam ful sad uzbudjena… sad se apliciramo za ovaj apn🙈drzte nam fige da to sve uspije i glatko prodje…. joj tak sam si happy a ne zelim jos s nikim pricat o tome dok se ne provede pa sam morala s vama podijelit 😁

Ja sam uzela apn jos u prvoj rundi 🙃 sad cemo dobit za bebu jos dvije godine prodizetak subvencije. Ako prodete bankinu kontrolu dalje sve ide glatko 😊 Sretno!

Dalindas
    05. Rujan 2019. 21:27

Angelly sretno ☺️☺️☺️ 
    I mi čekamo papire za našu kucu ,nadam se da ćemo ih dobiti ove godine pa da nagodinu krenemo sa gradnjom 
    Joooj ja se opet dvoumim oko kolicima ,mislila sam da sam prešla preko Stokke-a i sad vidim neku bas dobru ponudu 🙈🙈🙈

Lavica27
    05. Rujan 2019. 21:29

Čestitke Angelly!
    Grizli joj bilo je pred cca 3tjedna u lidlu i ja nisam kupila😏😏 Razmišljam da odrezem sa starih grudnjaka!

Netko je pitao za trazilicu..ma ne radi🙄! Samo ti pitaj, ponovit ćemo se 😁

Angelly
    05. Rujan 2019. 21:30

LoSa84

Angelly

Joj cure mi se odlucili kupit stan, ja sam ful sad uzbudjena… sad se apliciramo za ovaj apn🙈drzte nam fige da to sve uspije i glatko prodje…. joj tak sam si happy a ne zelim jos s nikim pricat o tome dok se ne provede pa sam morala s vama podijelit 😁

Ja sam uzela apn jos u prvoj rundi 🙃 sad cemo dobit za bebu jos dvije godine prodizetak subvencije. Ako prodete bankinu kontrolu dalje sve ide glatko 😊 Sretno!

Joj nadam se...neckali smo se hocemo li sad il cekat pa vidjet oce past cijene nekretnina...al prelomili se da probamo sad...😊 stan nam je na super lokaciji em su nam bake i djedovi doslono na 5 min hoda s mislim da ce nam to puno znacit kad se malac rodi

DeeDee
    05. Rujan 2019. 21:35

Dalindas ja ne znam nista, ali doslovno ništa o dječjoj opremi tj. markama. Dobiti ću Stokke kolica ali jos uvijek ne znam ništa, ni koji model ni ništa, znam da su crvena i kao nova 😂. Šogorica ima ekstremno bogatu šeficu koja doslovno svakih par mjeseci kupi nove stvari (i kolica!) jer joj stare dosade i sve "staro" pokloni njoj. Sad kako guglam sam ful uzbuđena jer vidim da su za moje pojmove strašno skupa, a na jednom drugom forumu sam našla odlične recenzije, osim da je kao ta prva košara dosta mala.. Ugl. tek proučavam i izgubljena sam skroz i jedva čekam da dođu doma da ja to detaljno pregledam

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.