ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    05. Rujan 2019. 18:47

*dijelu ne tijelu 😂😂

[/url

Grizli
    05. Rujan 2019. 20:00

Evo isla ja provwjriti svoje stvari sto sam kupila u lidlu jos dok sam ko daska bila. Kupila tajice M i L, i majice M. Majice mi jos u trbuhu velike samo na donjem dijelu se nazire trbuh, dok gore još ima prilicno mjesta bi ja rekla, a oni nabori se nisu ni pomakli. Tajice M bi vec mogla nositi iako meni u nogama su nogavice i M i L dobre, al u dijelu guzice i trbuha, u L mi dosta fali jer kako hodam mi klize tajice dole, a kod M ako presavijem taj dio za trbuh su mi dobre. I sad uopce ne znam dal da traperice gledam M ili L?! 🤔 U Mani sam uzela M, a u Lidlu inace uzimam M vise zbog duzine nego velicine, ljetne haljinice njihove uzimala sam S ranije. Majice i tajice su i nakon pranja ostale jednako duge i velike bi ja rekla, dok majica iz H&M koja je btw kosta dosta skuplje se sva izoblicila. Savovi sa strane vec nakon prvog pranja stoje nakoso. 🤪 To tek sad vidila jer sam isla isprobat svu robu koji imam trudnicku. Nesto mi i sestra dala, al to mi sve veliko i cudno stoji jer je ona 42 robu kupovala, a ja sam jos uvijek na tom nekom 38 tako da vjerojatno vecinu necu ni koristiti sada. 

05. Rujan 2019. 20:04

Pred Lidlom na Sveticama je šator pa moguće da će i tamo biti rasprodaja samo ne znam kad 😊 ja sam lani pod satorom bila kupila trenirku za 20 kn koja mi jos super. I opcenito,ne mogu rec da mi se nesto tamo kupljeno skratilo... jedino su mi jedna hlsae od lana pukle 😂😂
    Posteljine imam sve njihove pamucne i super sam zadovoljna. Posebno sa plahtom na gumicu tako da bi i djecju uzela.

Dalindas
    05. Rujan 2019. 20:10

Cure ,koje ste u Zgu i okolici ,vidjela sam nešto da će u podobniku biti besplatan 3D/4d ali ne znam na foru čega ,pa ako vas zanima provjerite :) 
    Ja još nisam kupovala ništa trudnicko ,kuma mi je proslijedila 3 tajice koje su me spasile . Sad u lidlu mislim kupiti veličinu vecu od ovih koje imam taman da mi na zimu budu dobre 

Omerta
    05. Rujan 2019. 20:22

To je ovo: https://www.podobnik.hr/novosti/3d4d-visus-ultrazvucni-tecaj-2019-zagreb/ povodom tecaja.. ja sam se prijavila prije koji mjesec, javit ce sredinom ovog mjeseca da li im odgovaram. U obzir dolaze trudnice od 20-30tjedna.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

DeeDee
    05. Rujan 2019. 20:27

Postoji li način za pretraživati forum, baš komentare? Tipa crtl f ako kuzite sta mislim.. Zanima me nes u vezi kolica a nisam pratila na satu kad ste bile na toj temi :D

[/url

Grizli
    05. Rujan 2019. 21:07

Cure dal zna koja gdje ima za kupiti onaj dodatak za grudnjak da se prosiri kopcanje. Kupila nedavno par grudnjaka jer mi stati dosli mali naravno i sad vidim da mi se ti novi urezuju ispod ruke, a kosarice mi jos dobre. Bezveze mi kupovat broj vece jer su mi kosarice onda full velike i strse pa se na majicama to dosta vidi. Vidila sam na wish da tog ima al mi se ne da cekat da dodju. 

Angelly
    05. Rujan 2019. 21:11

Joj cure mi se odlucili kupit stan, ja sam ful sad uzbudjena... sad se apliciramo za ovaj apn🙈drzte nam fige da to sve uspije i glatko prodje.... joj tak sam si happy a ne zelim jos s nikim pricat o tome dok se ne provede pa sam morala s vama podijelit 😁

DeeDee
    05. Rujan 2019. 21:17

Angelly supeeer, držim fige da se sve brzo i jednostavno riješi

[/url

DeeSB
    05. Rujan 2019. 21:17

Hej cure...evo ja bila s muzem u setnji. Prvo sam se malo upiskila od kihanja...morat cu obavezno nositi dnevne za takve situacije 😂 I jos me zena jedna pita kao kako si...jel odbrojavas?! Reko neee, tek sam na pola, samo fino papam. 🤣🤣 
    Dobila sam 6 kg (dobro sad vec sigurno i 7) i valjda je sve u trbuh otislo. A samo bi kuhala i pekla...i jela. Nikako da se skuliram....bojim se da bi mogla dobro oplakati poslje OGTT-a... 😞

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI