Evo isla ja provwjriti svoje stvari sto sam kupila u lidlu jos dok sam ko daska bila. Kupila tajice M i L, i majice M. Majice mi jos u trbuhu velike samo na donjem dijelu se nazire trbuh, dok gore još ima prilicno mjesta bi ja rekla, a oni nabori se nisu ni pomakli. Tajice M bi vec mogla nositi iako meni u nogama su nogavice i M i L dobre, al u dijelu guzice i trbuha, u L mi dosta fali jer kako hodam mi klize tajice dole, a kod M ako presavijem taj dio za trbuh su mi dobre. I sad uopce ne znam dal da traperice gledam M ili L?! 🤔 U Mani sam uzela M, a u Lidlu inace uzimam M vise zbog duzine nego velicine, ljetne haljinice njihove uzimala sam S ranije. Majice i tajice su i nakon pranja ostale jednako duge i velike bi ja rekla, dok majica iz H&M koja je btw kosta dosta skuplje se sva izoblicila. Savovi sa strane vec nakon prvog pranja stoje nakoso. 🤪 To tek sad vidila jer sam isla isprobat svu robu koji imam trudnicku. Nesto mi i sestra dala, al to mi sve veliko i cudno stoji jer je ona 42 robu kupovala, a ja sam jos uvijek na tom nekom 38 tako da vjerojatno vecinu necu ni koristiti sada.

Pred Lidlom na Sveticama je šator pa moguće da će i tamo biti rasprodaja samo ne znam kad 😊 ja sam lani pod satorom bila kupila trenirku za 20 kn koja mi jos super. I opcenito,ne mogu rec da mi se nesto tamo kupljeno skratilo... jedino su mi jedna hlsae od lana pukle 😂😂
Posteljine imam sve njihove pamucne i super sam zadovoljna. Posebno sa plahtom na gumicu tako da bi i djecju uzela.
Cure ,koje ste u Zgu i okolici ,vidjela sam nešto da će u podobniku biti besplatan 3D/4d ali ne znam na foru čega ,pa ako vas zanima provjerite :)
Ja još nisam kupovala ništa trudnicko ,kuma mi je proslijedila 3 tajice koje su me spasile . Sad u lidlu mislim kupiti veličinu vecu od ovih koje imam taman da mi na zimu budu dobre

To je ovo: https://www.podobnik.hr/novosti/3d4d-visus-ultrazvucni-tecaj-2019-zagreb/ povodom tecaja.. ja sam se prijavila prije koji mjesec, javit ce sredinom ovog mjeseca da li im odgovaram. U obzir dolaze trudnice od 20-30tjedna.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Postoji li način za pretraživati forum, baš komentare? Tipa crtl f ako kuzite sta mislim.. Zanima me nes u vezi kolica a nisam pratila na satu kad ste bile na toj temi :D

[/url
Cure dal zna koja gdje ima za kupiti onaj dodatak za grudnjak da se prosiri kopcanje. Kupila nedavno par grudnjaka jer mi stati dosli mali naravno i sad vidim da mi se ti novi urezuju ispod ruke, a kosarice mi jos dobre. Bezveze mi kupovat broj vece jer su mi kosarice onda full velike i strse pa se na majicama to dosta vidi. Vidila sam na wish da tog ima al mi se ne da cekat da dodju.

Joj cure mi se odlucili kupit stan, ja sam ful sad uzbudjena... sad se apliciramo za ovaj apn🙈drzte nam fige da to sve uspije i glatko prodje.... joj tak sam si happy a ne zelim jos s nikim pricat o tome dok se ne provede pa sam morala s vama podijelit 😁

Hej cure...evo ja bila s muzem u setnji. Prvo sam se malo upiskila od kihanja...morat cu obavezno nositi dnevne za takve situacije 😂 I jos me zena jedna pita kao kako si...jel odbrojavas?! Reko neee, tek sam na pola, samo fino papam. 🤣🤣
Dobila sam 6 kg (dobro sad vec sigurno i 7) i valjda je sve u trbuh otislo. A samo bi kuhala i pekla...i jela. Nikako da se skuliram....bojim se da bi mogla dobro oplakati poslje OGTT-a... 😞

L 💛
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji