Znaci vec 3 veceri za redom sanjam mm-a da me vara😂 i sad legnem odspavat malo i opet sanjam da me prevario😂 pise on jadan da di sam jel spavam posto se ne javljam reko sanjala sam te opet, ne diraj me dok se ne odljutim😂😂😂 jadan, jednu vecer sam ga u snu toliko stisnula noktima kad sam se kao probudila jer sam sanjala da je otisao negdje s nekom zenskicom, a mene trudnu ostavio doma, sve mi ga zao, a nije namjerno🙄 ne znam sta se desava hahah
Hahaha i ja sam jučer na svog bila bijesna zbog sna,imao je sreće što ga po noći nisam mlatnula 😂😂😂 Sanjala sam da sam ga uhvatila s nekom i stala davit jer ako neće bit sa mnom neće ni s njom 😂😂 Cijeli dan sam mu gunđala zbog sna 🙂 Zaključak je da ja nisam normalna a šta se on tam nateze s nekom to je normalno hahahahha
Bas sam se nasmijala haha😂 meni je to strasno sto to bude toliko realno da se ne mozes ne ljutit😂😂 pitao me kao jel idemo prostetat reko odi si setaj s onom zbog koje si mene doma ostavio, a on jadan ne zna sta rec da ne poludim jos vise😂😂😂
Lorija bome ovaj moj kako je krenuo tko zna koliki bude do poroda😂 a sto se tice mojih kila, ja sam se bas sinoc vagala i u minusu sam 5kg u odnosu na pocetak, a stalno jedem nesto i stvarno ne znam u cem je stvar niti jel to dobro, a kao sve je okej sa bebom bilo dosad, bas sam zabrinuta🙄
Mrgud ja dosad kad sam isla u waikiki je bilo sve 40-42, a nikako 36 koji meni treba😂 al sam otisla par dana nakon dosla im roba, to stvarno tamo brzo ode jer je jeftino i udobno😊 ja sam odmah uzela troje jer mi je trebalo em zbog posla posto ne mogu nosit trenirke i to, em ide zima i stalno negdje idemo pa da imam, jedne mi ne bi bile dosta😂 platila sam dvoje 110kn i jedne 75, znaci troje trapki za 185kn i stvarno se isplati pa pokusaj otici jos koji dan tamo kad ces moci😊
Meni ce isto trebati potkosulje i grudnjak za dojenje iz Lidla, koliko ce mi bit dosta??
I posteljinu cu kupiti, cini mi se da je to u Lidlu najjeftinije sto sam dosad od djecje posteljine vidjela...
I recite mi isplati li se kupovati onu trudnicku zimsku jaknu?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Iskreno 2 grudnjaka i 2 potkosulje su ti dosta. Lako kupis dodatno ak ćeš imat baš tak puno mlijeka pa ćeš morat često prati. Moja sogorica je nakupovala svega na kraju zbog nekih problema a samo mj dana dojila,druga frendica nije ni dojila. Ja nisam skuzila jel ono trudnicka jakna koja se koristi poslije i za nosiljku ili su to dvije odvojene jakne... jer samo trudnicka ti we ne isplati iskreno...
Mrgud M ili cak S veličina. Ja sam isto 40 nekad 38 pa ovisi. Mozes zamijeniti..
Mrgud ja inace u lidlu kupujem normalne traperice 38 ili 40, ovisno o elastinu, cak imam jedne 36 a to nisam realno nikad bila, al kod njih su cudne veličine. A majice haljine i slično 42 ili čak 44, procjenim model. I super mi je sto mogu vratit/zamjenit ako mi ne paše.
Sad sam zadnje uzela onaj baloner broj 42 al ne znam bas koliko cu još moc u njega jer mi je sad taman.
Bila sam negdje u 4.mjesecu uzela tajice te trudnicke 40/42 jer sam se tad potajno nadala trudnoći i bome cijelo ljeto radim u njima i evo sad sam u njima i udobne su jako i nisu se ni stisle ni rasirile. Al razmisljam da sad uzmem broj vece jer mi je ove ave teže navlačit, u donjem tijelu, trbuha stanu još 2.
[/url
Evo isla ja provwjriti svoje stvari sto sam kupila u lidlu jos dok sam ko daska bila. Kupila tajice M i L, i majice M. Majice mi jos u trbuhu velike samo na donjem dijelu se nazire trbuh, dok gore još ima prilicno mjesta bi ja rekla, a oni nabori se nisu ni pomakli. Tajice M bi vec mogla nositi iako meni u nogama su nogavice i M i L dobre, al u dijelu guzice i trbuha, u L mi dosta fali jer kako hodam mi klize tajice dole, a kod M ako presavijem taj dio za trbuh su mi dobre. I sad uopce ne znam dal da traperice gledam M ili L?! 🤔 U Mani sam uzela M, a u Lidlu inace uzimam M vise zbog duzine nego velicine, ljetne haljinice njihove uzimala sam S ranije. Majice i tajice su i nakon pranja ostale jednako duge i velike bi ja rekla, dok majica iz H&M koja je btw kosta dosta skuplje se sva izoblicila. Savovi sa strane vec nakon prvog pranja stoje nakoso. 🤪 To tek sad vidila jer sam isla isprobat svu robu koji imam trudnicku. Nesto mi i sestra dala, al to mi sve veliko i cudno stoji jer je ona 42 robu kupovala, a ja sam jos uvijek na tom nekom 38 tako da vjerojatno vecinu necu ni koristiti sada.
Pred Lidlom na Sveticama je šator pa moguće da će i tamo biti rasprodaja samo ne znam kad 😊 ja sam lani pod satorom bila kupila trenirku za 20 kn koja mi jos super. I opcenito,ne mogu rec da mi se nesto tamo kupljeno skratilo... jedino su mi jedna hlsae od lana pukle 😂😂
Posteljine imam sve njihove pamucne i super sam zadovoljna. Posebno sa plahtom na gumicu tako da bi i djecju uzela.
Cure ,koje ste u Zgu i okolici ,vidjela sam nešto da će u podobniku biti besplatan 3D/4d ali ne znam na foru čega ,pa ako vas zanima provjerite :)
Ja još nisam kupovala ništa trudnicko ,kuma mi je proslijedila 3 tajice koje su me spasile . Sad u lidlu mislim kupiti veličinu vecu od ovih koje imam taman da mi na zimu budu dobre
To je ovo: https://www.podobnik.hr/novosti/3d4d-visus-ultrazvucni-tecaj-2019-zagreb/ povodom tecaja.. ja sam se prijavila prije koji mjesec, javit ce sredinom ovog mjeseca da li im odgovaram. U obzir dolaze trudnice od 20-30tjedna.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji