Petra hahaha. Siroti muz ;)
Ja u Mani nasla samo pamucne majice na snizenju, jedna trenirka do koljena i jedne jedine traperice koji su premale. Sve rasprodano, a bila sam jucer ujutro. Sad jedino da lovim deugu Manu. Meni je buknuo trbih od 23.-28. tjedna i iako ni u 23. nisam mogla ni prismrditi starim hlacama sad ni neke tajice koje nisu trudnicke, al su velike pa su mi bile ok mogu sanjati. Dakle ne mogu normalnu robu. Moje stare majice su s ili xs i sad mi to kratko.
E ovo za grudnjake ni ja ne kuzim. U H&M Arena su dojeći grudnjaci meni ko satorska krila. Nekak sumnjam da cu sad kad rodim buknuti sa B na D. Ko da nema malih sisa dojilja.

Jutro! Sretno curkama na pregledima danas!
Puuuno srece svima sa kupnjom nekretnina. Mi smo isto preko APN dio za stan dobili, samo kad smo mi dizali nije bilo ovih beneficija sa kamatama i produžavanje zbog djeteta. Al nema veze zahvaljujuc tome necu placat kredit do penzije. I da cim je banka odobrila odobrili su i oni.
Hvala cure za info za nastavke budem u mulleru pogledala jer to ima tu kod nas ostalo sve moram traziti u drugim mjestima.
PetraB ja isto imam kosarice A i isto ne kuzim kako kupiti za dojenje kad su svi mi ogromni. Mozda ce mi cice narast do dojenja za te C ne znam nadam se ako ne bit ce to zanimljivo.
Za robu ja za sad jos stanem u jako puno svoje ljetne robe jer po ljeti vecinom nosim tako dosta siroko pa prodje, al kako zahladi osim par trenerki iz dechatlona koje su za jogu pa su jako niskog struka i imaju onaj dodatak pa to dignem preko trbuha, 2 tajice 3/4 iz c&a koje su dosta siroke gore i jednih traperica u koje sam prosli tjedan stala al pitanje dal ovaj stanem nemam sta na sebe staviti. Maje jos ajde imam dosta sirokih i bluza i pletiva i kardigana pa ce proc. Al hlace 🤪 sad vec za posao onako 20 minuta trazim sta obuci a trenutno na poslu sam na terenu i trebam samo sto stariju odjecu i to sportsku jer se sva sprljam i ne da mi se novo nositi.

Jutro ekipica!
Čestitke svima koji kupuju/obnavljaju kuče/stanove...držim vam palčeve da vam sve proe brzo i bezbolno kao što je i nama
Sretno curkama koje danas idu na pregled!
Supatnice moje sa malim sisama....trk na wish i naručit si grudnjake za dojenje. Ja sam si uzela 3 komada i msm da će mi to za početak biti ok. Ima svih veličina za nas daskaste (gledajte da si uzmete broj veće) i ok su, kopčaju se na drukerčić ispod, trakica od čipke, meni su baš slatki.
Meni su cure u pon popodne u školi i išla bi malo ranije da skoknem do Lidla, nadam se da do tad neće baš sve razgrabiti. Ja sam neka S veličina pa si nekak mislim da su sve ove domaće trudnice debeljuce i da mi neće pobrat to malo
Mene pate tajice jer ih doma imam more al nijedne koje mogu sa navuć na sebe! Il su mi uske na dupetu ili imaju čudan rub kod trbuha pa me smeta i žulja....
Nezz kak je kod vas al evo ovdje laganini kišica pada, friško je baš i već vidim da će bit ovako cijeli vikend....a meni taman mama dolazi danas. Već sam ju mislila zaposlit da mi pokrči cvijetnjak jer se meni teško sagnut al očito niš od tog

Angie mozes staviti link ili barem onu kobasicu od naziva za te grudnjake na wish. Mislila sam i tamo naruciti al ne znam koje. Ja npr ne volim da su mi grudnjaci meki ni cipkasti pa mi to jos dodatno otezava pored ove "bujnosti" koju imam.

https://www.wish.com/search/breastfeeding%20bra
Evo ovak sam ti kopirala link gdje vidiš kaj se sve nudi. Čipkasti, sportski..imaš svakakvih.

Jutro curke. Sretno svima danas. I sretno svima s nekretninama. Mi prije 2 god adaptirali kucu, al tad nam jos nije bila cista 1/1 pa nismo mogli aplicirat za apn. Al ajde bar nismo platili porez jer nam je bila prva nekretnina. Bar nesto
Nego, znam da je vec bila tema al nisam sigurna da da je bilo puno odgovora... jel ide u zagrebu netko na trudnicko vjezbanje? Sve sto sam nasla je na jarunu i preka crnomercu, a stvarno mi se neda ic na drugi kraj grada. A isla bi bar na neku jogu, malo razgibavanje i to. Doma sam stvarno prelijena sama 🙈

Angie bas citam tvoj komentar i gledam pa i kod mene je talvo vrijeme🤔 i sjetim se da si i ti tu😂😂 bas me ova trudnicka zaboravnost zadnjih dana udara skroz🙄
Ja sam se jutros digla sa upaljenim sinusima i grlom i temperaturom😢 Sad ne znam jel se isplati uopce ici doktoru posto mi sigurno nece nista dati nego lupocet pa ne znam jel bolje jednostavno ostati doma i lijeciti se cajem, spavanjem i lupocetom ili da ipak odem?🙄

Angie to sam i gledala al u moru ponude neznam koje odabrati. Mislim da cu za početak prvo probat nekog u trgovini pa da znam uopce sto trazim. Jel bolje da ima ovo kopcanje na kukicu kao na naramenici ili na gumbic izmedju prsa?
I vecina mojih okolo bivsih trudnica mi kaze da se cice povecaju prosjecno za 2 broja. Naravno nije to sveto pismo, al vecina mi je tako rekla da pred porod i tokom dojenja su kupovale 2 broja vece grudnjake.

Mrgud jedino sto ja znam i sto sam gledala je u Ilici, ne znam koliko ti je to blizu, ima onaj Studio by Andrea Rukavina, cijenu nalazost ne znam, ali moze im se poslati mail i pitati😊 https://www.pilatesyogazagreb.com/class/vjezbe-za-trudnice/ evo i link pa vidi, mozda pomogne haha😊

Di nam je goga ne javlja se dugo? Jutro i sretno svima danas

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji