Jutro curke. Sretno svima danas. I sretno svima s nekretninama. Mi prije 2 god adaptirali kucu, al tad nam jos nije bila cista 1/1 pa nismo mogli aplicirat za apn. Al ajde bar nismo platili porez jer nam je bila prva nekretnina. Bar nesto
Nego, znam da je vec bila tema al nisam sigurna da da je bilo puno odgovora... jel ide u zagrebu netko na trudnicko vjezbanje? Sve sto sam nasla je na jarunu i preka crnomercu, a stvarno mi se neda ic na drugi kraj grada. A isla bi bar na neku jogu, malo razgibavanje i to. Doma sam stvarno prelijena sama 🙈
Angie bas citam tvoj komentar i gledam pa i kod mene je talvo vrijeme🤔 i sjetim se da si i ti tu😂😂 bas me ova trudnicka zaboravnost zadnjih dana udara skroz🙄
Ja sam se jutros digla sa upaljenim sinusima i grlom i temperaturom😢 Sad ne znam jel se isplati uopce ici doktoru posto mi sigurno nece nista dati nego lupocet pa ne znam jel bolje jednostavno ostati doma i lijeciti se cajem, spavanjem i lupocetom ili da ipak odem?🙄
Angie to sam i gledala al u moru ponude neznam koje odabrati. Mislim da cu za početak prvo probat nekog u trgovini pa da znam uopce sto trazim. Jel bolje da ima ovo kopcanje na kukicu kao na naramenici ili na gumbic izmedju prsa?
I vecina mojih okolo bivsih trudnica mi kaze da se cice povecaju prosjecno za 2 broja. Naravno nije to sveto pismo, al vecina mi je tako rekla da pred porod i tokom dojenja su kupovale 2 broja vece grudnjake.
Mrgud jedino sto ja znam i sto sam gledala je u Ilici, ne znam koliko ti je to blizu, ima onaj Studio by Andrea Rukavina, cijenu nalazost ne znam, ali moze im se poslati mail i pitati😊 https://www.pilatesyogazagreb.com/class/vjezbe-za-trudnice/ evo i link pa vidi, mozda pomogne haha😊
Di nam je goga ne javlja se dugo? Jutro i sretno svima danas
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sta se grudnjaka tice,mojoj frendici koja ima A kosaricu su cice narasle na C sad kad doji tako da vam se mozda zbilja povecaju 😊
Js imam od trudnicke garderobe samo jedne tajice iz Kauflanda, a gore kombiniram tunike. Uvijek sam radi bokova imala sire tako da sad i trbuh stane. Jucer na poslu puno ljudi nije kuzilo da sam trudna sto mi je malo cudno.. pa nije valda da misle da sam se toliko opustila i odlucila debljat na trbuhu 😂
Lani su pod satorom na rasprodaji bile i trudnicke msjice i skafanderi za djecu, cini mi se po 60 ili 80 kn... sjecam se da je frendica necaku kupovala. Tako da cu ja svakako navratiti.
Jutro cure! I ja sam se jučer pitala gdje je Goga,nadam se da je sve ok...
Dobro jutro svima :)
Svi koji kupujete/gradite sretno😉 Mi isto planiramo čim dragi dobije za stalno aplicirati i uzeti kuću.
Cima liječi se doma cajem,limunom i lupocetom pa ak ti ne prođe do pon odi kod dr jer ne vjerujem da bi ti i on dao neke druge tablete ili antibiotike.Osim ako imaš bas visoku temp.onda odi k njemu dns al ak je samo blago povišena pomoći će lupocet.
Trudnicke garderobe nemam al mislim da prije prave zime necu ništa ni kupovati jer se za sad krpam s trenerkama,tajcama i širokim majicama..sva sreća pa sam uvijek voljela šire kupovati 😂
Jutro cure! I ja sam se jučer pitala gdje je Goga,nadam se da je sve ok…
Nešto mi je ostalo u glavi da je i ona u procesu selidbe pa možda ne stigne do foruma. Danas ću isprobati onaj recept sto nam je dala...javim kako je ispao :)
Jutro cure.. Meni danas zadnji dan na poslu, malo mi je čak i žao što idem.. Vidim da ste se raspisale o trudničkoj odjeći i porodu. U ponedjeljak ću se nacrtat u lidla jer nemam ni jedne tajice ni hlače u koje mogu stat preko stomka🤣 tamo uvijek pogodim brojeve pa se nadam da ću i ovaj put😊 O porodima volim čitati, zanimljivo mi je čuti svakakva iskustva..
Sretno cure u kupnji i opremanju stanova/kuća!
I sretno na pregledima tko ima!
Ja sam u bolnici 12.9. na 24h, tamo će me pregledati ponovo, tako da 18.9. ću samo otić formalno kod svog ginića, neće biti standardnog pregleda.
Sortiraj odgovore
Najstariji