Danas piletina na vrhnje, al ubacit cu povrca da bude zdravije😂 i salata .. a neko je prije par dana pisa o strudelu od jabuka, jos me proganja. Morat cu do ducana po sastojke pa bi i tog moglo bit danas da me vise prode zelja🤣
Bokic curke! Super na dosadasnjim urednim pregledima i sretno ostatku koje su danas na progamu😊
Dalindas hvala na katalogu🤗
Kod mene danas mahune (varivo) s mesekom😋, sutra oslic s krupirom na crveno (kao bakalar, al on mi ima šmek pa ga ne ljubi bas), a u subotu je juhica, fasiranci s paradajz umakom i pireom i salata.
Curke koje mislite ici na tecaj za porod, moja preporuka vam je da odete ranije jer kasnije pocnu grijanja po prostorijama i prozore bas ne otvaraju i ne luftaju redovito, pa je veca mogucnost od viroza kad krenu...
Lavice da si mi blizu, tocno bi te preko koljena i po guzici ko malo dijete. Nemoj si to vise raditi! I ovak imas predispozicije pa jos hopses...Znas koji su ti prioriteti. Sretna sam kaj je na pregledu sve po starom i da nema pomaka na gore. Super za uputnicu!👌 Sad laganini😉
Imam jedno pitanje mozda je glupo .. mame kojima nije prvo dijete zanima me kakve ste komprese uzimale za bebacu na pupak ? ja sam jutros uzela sterilne gaze al se moraju dodatno zaljepit s necim pa me strah da to nije bas pametno.. pa me zanima kakve ste Vi uzimale ako moze preporuka ♥️♥️
Imam jedno pitanje mozda je glupo .. mame kojima nije prvo dijete zanima me kakve ste komprese uzimale za bebacu na pupak ? ja sam jutros uzela sterilne gaze al se moraju dodatno zaljepit s necim pa me strah da to nije bas pametno.. pa me zanima kakve ste Vi uzimale ako moze preporuka ♥️♥️
Nisam nicim ljepila. Samo kompresa i prek nje pelena.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ahaa znaci tako to ide 🙈 hvalaa puno ♥️
sad mi je lakse
ostalo mi je skoro 9 tjedana do kraja al imam neki osjecaj od pocetka da cu ranije rodit pa sam brze bolje sve pokupovala 🙈🙈
Hvala na odg Tockice ♥️♥️
Znaci otvorim forum i vidim 2 strane ispisane samo o hrani a rucak mi je u 4 !!!!!!!
Moram sad zvat dostavu jer umirem od gladiiiii!!!!!!!!!!!!! Bas vam hvala🤣🤪
E da za lidl mislim da cu kampirat ispred jer mi bas imaju nekako dobre stvari ovaj put😊
I ja mislim da ću kampirati ,bas mi se dosta toga sviđa :)
Upravo se vratila iz pepca i naravno da sam morala nešto kupiti za malca 🙈
Samo da vas pozdravim kratko
U zaostatku sam nekih 80 stranica i nemam pojma kada cu vas uloviti 🙈
Za njegu pupka ovisi o bolnici, jer ga u svakoj drugacije odrezu. U sv. Duhu ga nor capnu do kraja i nista se ne stavlja na njega. Dok mislim u vinogradskoj (nisam 100% sigurna, ali nekom od zg rodilista) ostave dugu vrpcu i jos s onom klipsicom pustaju doma, pa je i njega drugacija
Nisam ljepila samo ta kompresa i preko pelena ali njemu je otpao u roku 6 dana od rodenja pa nisam to nesto bas oko tog pupka imala posla :)
i kod nas ga copnu ali se mora previjat ranica dok ne otpadne .. preporuka ginekologa je octanisept i tyrosur prasak
Bas su mi zanimljive price o porodu. Mene to ne strasi, mislim price. Koliko sam citala ima zena s laganim porodima i s horor porodima pa onda znam da ne mogu nikako znati koji ce mene zapasti. Ne bojim se boli uopce jer se ne mogu poistovjetiti s njom, cak ni ove boli kad ti ruku gura, mislim ak su mi pikali jajnike na zivo nek guraju te ruke di hoce, ali.. Veliko Ali, mene strah ovoga sto se IVkii dogodilo ili ne daj Boze jos gore price, strah me da nesto ne krene po zlu, da nesto ne naskodi porod bebi ili meni, prvenstveno bebi. Da se odreagira na vrijeme, to mi je zelja, da imam iskusne doktore koji ce biti zainteresirani, a ne nas zaboraviti, a bol ce proci, ne moze trajati vječno.
Sortiraj odgovore
Najstariji