ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    05. Rujan 2019. 11:54

Ja sam došla kod svojih na ručak..brat ce fiš kuhati 🐟🐟🐟🐟 tako da sam dns oslobođena kuhanja 😁

Dalindas
    05. Rujan 2019. 12:07

https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=1641&week=2

Cure ,evo Lidlov katalog 

annika
    05. Rujan 2019. 12:13

MaRe baš sam vidjela obavijest da će početi predavanja za porod- moraš ići da bi muž dobio potvrdu da može na porod. pogledaj na stranicama doma zdravlja osijek, primaju prijave

[iimg]

annika
    05. Rujan 2019. 12:14

http://www.dzo.hr/dzo/tecaj-za-trudnice-rujan-10-20-9-2019/   
    evo ga

[iimg]

PetraB
    05. Rujan 2019. 12:15

Pohana piletina i rizi-bizi danas, a onda popodne moram kuhat za sutra jer idem na pregled pa da muz kad didje samo podgrije. Mislim da ce bit saft sa tijestom, uzela malo teletine, bit ce super. Iako nisam za kuhanje u ovoj trudnoci bas, al sad kad je zahladilo ide malo bolje

url=https://lilypie.com][/url

• Sarita15
    05. Rujan 2019. 12:24

Jucer sam gulas sa divljaci i njoke. Danas povrce i meso i krumpirici po zelji vrtićarca i jasno salata. Sad je super kuhat kad je zahladilo. 

Grizli
    05. Rujan 2019. 12:31

Uh kuhanje... Ja danas na poslu opet do ko zna kad mozda 17 moza 18h ovisi kako decki budu raspolozeni. Tako da za rucak brokula 😉, al mi mama kuha mislim da je rekla cufte purece i pire od slanutka i krumipira pa ce mi to donjeti kad dodjem doma.
    Danas sam bas neka usporena poslu. 
    Hvala svima za savjet sa puderom 😊 presretna sam i jedna briga manje mi je to. I naravno hvala za sva iskustva sa porodom. Manji mi je stres kad znam da otprilike sto očekivati. Evo recimo ne znam koja je spomenula da je gin kontrolirao rukom stanje dole, mislim meni da to krene raditi a nisam znala da to tako ide ja bi se full preplasila. Jos nakautiram doktora od panike. A mm definitivno ide samnom jer ako me itko moze smirit onda je to on, a on nikako ne zeli propustiti taj događaj. On je kod nas ona negadljiva strana. 

• Sarita15
    05. Rujan 2019. 12:49

Grizli

Uh kuhanje… Ja danas na poslu opet do ko zna kad mozda 17 moza 18h ovisi kako decki budu raspolozeni. Tako da za rucak brokula 😉, al mi mama kuha mislim da je rekla cufte purece i pire od slanutka i krumipira pa ce mi to donjeti kad dodjem doma.
    Danas sam bas neka usporena poslu.
    Hvala svima za savjet sa puderom 😊 presretna sam i jedna briga manje mi je to. I naravno hvala za sva iskustva sa porodom. Manji mi je stres kad znam da otprilike sto očekivati. Evo recimo ne znam koja je spomenula da je gin kontrolirao rukom stanje dole, mislim meni da to krene raditi a nisam znala da to tako ide ja bi se full preplasila. Jos nakautiram doktora od panike. A mm definitivno ide samnom jer ako me itko moze smirit onda je to on, a on nikako ne zeli propustiti taj događaj. On je kod nas ona negadljiva strana.

Pa kazem ti ja sam od soka potrgala stol sa noktima. Ako ti nitko nis ne kaze mislis da boli jer nesto ne valja.... ko i za dojenje sve super bitno da beba vuce samo doji...a nitko ne kaze koliko treba za uspastavu ritma ponude potraznje da cice bole da se i beba nek unervozi pa krivo uzme .... puno toga se uljepsa po meni je to cista zabluda. Bolje reci tocno kako je pa da svoj drugoj bude bolje od tog

MaRe
    05. Rujan 2019. 12:55

annika

http://www.dzo.hr/dzo/tecaj-za-trudnice-rujan-10-20-9-2019/
    evo ga

Hvala 😊  

• lucille9
    05. Rujan 2019. 12:58

Muž na porodu...moj nije išao na tečaj jer je zdravstveni radnik.. Cijelo vrijeme je bio blijed, oznojen...Bilo ga je strah, htio mi je pomoći, olakšati, utješiti; stalno je ispitivao kako sam, tako da sam ga u jednom trenu zamolila da bude tiho.
    Pilates lopta mi nije pasala jer mi je bilo slabo, dok moja šogorica kaže da ju je to spasilo, da su trudovi bili manje bolni. Meni je pasao led u ustima, hladan oblog na čelu...neznam da li sam spavala između trudova ili padala u nesvjest (ne radi bolova već od iscrpljenosti)... i dok dođe bebonja sve to 'ko odrezano' prestane, tad nastupa euforija i glad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.