Jutro cure ,sretno svima na pregledima . Meni je ovih par dana bilo burno . Povraćanje ,proljev ,bolovi u stomaku i preponama . Odlučila sam ako se ne smanje do sutra ,idem kod doktora . Prijavljujem odmah i pregled 24.9
Dalindas, koji si tjedan?? Mucnine, viroza??
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutrooo,
Prijavljujem pregled sutra, 28.08 😊jedva cekam, pogotovo jer jos uvijek ne znamo da li je djecak i djevojcica 😇 nadam se da se bebac nece sutra sakriti.
Joj, samo da didje pregled, danas se tako lose osjecam, stomal me boli, jedva sam dosla na posao, kada hodam imam osjecaj da moram pridrzati stomak inace ce ispasti, bas rpitisne dole. A pri sjedenju je ok. I neka malaksalost me uhvatila. Cak sam razmisljala da odem danas na pregled zbog tih boluckanja, ali razmisljam, da je neka losa bol, boljelo bi bez prestanka 😵🙁
Hvala cure! Preživila sam..a je mi dobro došlo ovo integralno pecivo sa sirom i banana.. divota! Nalaz ću dobiti tek popodne..
Dalindas a da odeš danas ako možeš? Ne znam koliko ti već to traje..
Simba čestitam na urednom pregledu!
Malabubamara to ti je normalno, i ja imam dana kad sam super, a imam dana kad sam za k.... da prostiš. A i vruće je ovih dana. Drži se klime.
Jutro curke! Sretno nam svima na pregledima i onima koje imaju pretrage za zbavit, nek budu skolski rezultati🥰
Ja zbavila lab za TSH, i sad jedva cekam 12h da vidimo nasu frajlu😍😍😍
Sarita nisi se trebala dat otperjat, ja joj se ne bi dala van dok mi to lijecnik ne bi rekao, nije ona bog, nit ona po pravilu piše recepte...luda sam na takve😠😠😠😠
Uzmi si u ljekarni na dug Duphastone, dok ne budes u pon.vidjela kod svog ginica sta dalje, nemoj na svoju ruku nista smanjivat, zajebi tu nedo.ebanu sestru...
Jutro svima cure, ja sam se probudila gladna, a sanjala sam burek 😞. Nisam pizzu pojela ne pamtim (po mom ukusu) pa cu danas napraviti par domacih. 🤩
Simbalija čestitam na urednom pregledu, iskcekujem ostale cure, kao i Nasty sa rezultatima, i Annu moguce sa rezultatom amnio. 🤞🙏💝
Thinkpink to mi bila zadnja kutija prepisana od moje dr. Sestra je racunala da ve mi bit do pregleda al je krivo prebrojila. Kad sam podigla tu zadnju kutiju magistra mi rekka da posto je zadnja i da nemam novi recept da smanjujem da mi bude do pregleda. Medutim ja sam ipak isla pitat u nadi da se moja gin vratila sa g.o. ali potrefila me neugodna zamjena i eto.
Sestre su stvarno neke divne neke zivi uzas da se ja tocno pitam zasto uopce odaberu taj posao, nije to bas nemam sta pa cu bit med sestra to je 5 god srednje i 3 god vise sk ako zele i uopce mi nije jasno da se nakon toliko dobrovoljnog truda netko tako bezobrazno ponasa.
Cure svima sretno na pregledu drzim fige da bebe budu savrsene i sve u najboljem redu
Sarita slažem se sa curama, ako ti nije doktorica prepisala da smanjujes dozu nego je krivo izračunala, uzmi u apoteci još jednu kutiju na dug...
Omerta , 21 tjedan . Ma nije viroza ,jer sam povraćala samo jednom u danu ,i imala proljev možda 2 puta u danu (pet i sub ) u ned mi je samo bilo malo muka ,a jučer opet proljev ,ali samo jednom . Muž se sali da mali bira sto će jesti . A sto se tiče bolova ,jučer sam se bila malo zabrinula jer me bas bolilo ,zvala sam med.sestru i ona mi je rekla da je to normalno ,ali ako se nastavi da dođem
Sortiraj odgovore
Najstariji