ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    27. Kolovoz 2019. 08:22

PREGLEDI

27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    27.8.- samonezelje
    27.8.- Kengurica
    27.8.- Tonkica1
    28.8.- Tockica37
    28.8.- MaRe
    29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    30.8.- Nova19
    30.8.- Lavica27
    02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    02.9.- aarauch
    02.9.- Reserved123
    03.9.- Juno
    03.9.- DeeDee
    03.9.- piba7
    03.9.- lucille9
    03.9.- Nasty
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    06.9.- Stelle123
    06.9.- Anna
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    10.9.- Nita9999
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    11.9.- tinika
    12.9.- mrgud_zg
    12.9.- lupe
    13.9.- C1M4
    17.9.- lorija
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica
    18.9.- Nasty
    19.9.- Angie1205
    20.9.- Lala27
    23.9.-lucille9
    30.9.- Seni1985

lorija
    27. Kolovoz 2019. 08:26

Jutrooo. Sretno cure na pregledima i ostalim curkama na pretragama. Samo opusteno 🌸
    Sto se tice dnevnih ulozaka,u prosloj trudnoci sam ih nosila uvijek bez posljedica,a i u ovoj takodjer.

• Sarita15
    27. Kolovoz 2019. 08:47

LoSa84

Cure, sto se secera tice meni je endokrinologica rekla da na kraju zene koje imaju gestacijski vise paze na prehranu i na kraju bebe budu zdravije, a mame se ne udebljaju puno te im bude lakse i na porodu i kasnije.
    licillene vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.
    Sarita koliko si ti trudna? I zasto uzimas durphastone? Na pocetku trudnoce meni privatnica propisala durphastone zbog smedeg iscjetka i kako nisam imala socialnog ginekologa moj doktor opce prakse mi je dao recept. No ako si vec u drugom trimestru ionako bi te dok skinuo s hormona. Ja ih jos uzimam no zato jer svaki put ksd sam kod njega prokrvarim, ili zbog vaginalnog ultrazvuka ili zbog uzimanja briseva 🙄

16 tjedana. Zbog smedeg iscjetka u 10om tj. Neznam sto ce ona rec u pon ali isto mi nje ok da mi sestra na zamjeni kaze 'a sta ti mislis da ce bit u tri dana' bez gledanja u nalaz bez icega. Srecom magistra mi objasnila a ja isla provjerit ipak kod dr pa eto

Simbalija
    27. Kolovoz 2019. 08:56

Curke, meni pregled prošao sjajno, sve je super, rastemo 
    Do narednog pregleda moram napraviti OGTT, meni je bio malo povišen šećer tako da se baš i ne nadam predobrim rezultatima, ali dobro, što bude bit će.. 
    Idući pregled 24.9. 

Sretno drugim curkama na pregledima!! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

27. Kolovoz 2019. 09:24

Sarita15

LoSa84

Cure, sto se secera tice meni je endokrinologica rekla da na kraju zene koje imaju gestacijski vise paze na prehranu i na kraju bebe budu zdravije, a mame se ne udebljaju puno te im bude lakse i na porodu i kasnije.
    licillene vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.
    Sarita koliko si ti trudna? I zasto uzimas durphastone? Na pocetku trudnoce meni privatnica propisala durphastone zbog smedeg iscjetka i kako nisam imala socialnog ginekologa moj doktor opce prakse mi je dao recept. No ako si vec u drugom trimestru ionako bi te dok skinuo s hormona. Ja ih jos uzimam no zato jer svaki put ksd sam kod njega prokrvarim, ili zbog vaginalnog ultrazvuka ili zbog uzimanja briseva 🙄

16 tjedana. Zbog smedeg iscjetka u 10om tj. Neznam sto ce ona rec u pon ali isto mi nje ok da mi sestra na zamjeni kaze 'a sta ti mislis da ce bit u tri dana' bez gledanja u nalaz bez icega. Srecom magistra mi objasnila a ja isla provjerit ipak kod dr pa eto

O tim sestrama mekad necu razmisljat. Meni na proslom oregledu isto bila sestra na zamjeni te su paralelno vagale mene i jos jednu trudnicu. Na nalaz meni napisali njenju a njoj moju kilazu... meni ispalo da sam 9 kg izgubila 🤭🤭

Dalindas
    27. Kolovoz 2019. 09:38

Jutro cure ,sretno svima na pregledima . Meni je ovih par dana bilo burno . Povraćanje ,proljev ,bolovi u stomaku i preponama . Odlučila sam ako se ne smanje do sutra ,idem kod doktora . Prijavljujem odmah i pregled 24.9 

Omerta
    27. Kolovoz 2019. 09:47

Dalindas, koji si tjedan?? Mucnine, viroza??

Be the change you wish to see in the world.. 💚

malabubamara
    27. Kolovoz 2019. 10:00

Jutrooo, 
    Prijavljujem pregled sutra, 28.08 😊jedva cekam, pogotovo jer jos uvijek ne znamo da li je djecak i djevojcica 😇 nadam se da se bebac nece sutra sakriti. 
    Joj, samo da didje pregled, danas se tako lose osjecam, stomal me boli, jedva sam dosla na posao, kada hodam imam osjecaj da moram pridrzati stomak inace ce ispasti, bas rpitisne dole. A pri sjedenju je ok. I neka malaksalost me uhvatila. Cak sam razmisljala da odem danas na pregled zbog tih boluckanja, ali razmisljam, da je neka losa bol, boljelo bi bez prestanka 😵🙁

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 10:04

Hvala cure! Preživila sam..a je mi dobro došlo ovo integralno pecivo sa sirom i banana.. divota! Nalaz ću dobiti tek popodne.. 
    Dalindas a da odeš danas ako možeš? Ne znam koliko ti već to traje..
    Simba čestitam na urednom pregledu!

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 10:08

Malabubamara to ti je normalno, i ja imam dana kad sam super, a imam dana kad sam za k.... da prostiš. A i vruće je ovih dana. Drži se klime. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI